Novo v kampu Šobec – najem glamping šotorov za dve osebi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šobec sodi med najboljše kampe v Sloveniji, ki se lahko pohvali s prekrasno naravo in različnimi možnostmi kampiranja ob reki Savi ali Šobčevem bajerju, kjer se lahko poleti tudi kopate. Letos so v kampu postavili 15 manjših glamping šotorov za 2 osebi, ki jih lahko najamete, dodatno so prenovili most čez Savo in uredili parcele ob sami reki, kjer so poskrbeli za še boljšo varnost pred poplavami.

V kampu Šobec so v zadnjih letih veliko postorili pri prenovi kampa in izboljšanju ponudbe.

Prenovljena je bila recepcija, enako tudi restavracija in trgovina v kampu, na novo so uredili kamping parcele, prenovili bungalove, postavili glamping šotore in prenovili nekaj sanitarnih objektov.

Gre za največji slovenski kamp, ki lahko sprejme do 2.500 gostov. Lokacija kampa je v bližini gorenjske avtoceste in samo 4 km od Bleda ter Radovljice, tako da je zanimiv za vse, ki bi si radi ogledali ta dva turistično zanimiva kraja, ob tem pa še uživali v kampu in aktivnostih, ki jih nudi destinacija.

V kampu Šobec prvi vikend v septembru tradicionalno pripravijo Družinski kamping vikend z veliko animacije, ki bo letos potekal od 6. do 8. septembra.

Počitnice v kampu Šobec – kampiranje ali najem glamping šotorov, bungalovov in apartmaja

Kamp Šobec omogoča kampiranje na Premium in Superior parcelah, ki so urejene ob bajerju ali reki in so opremljene z elektriko in vodo, polovica parcel ima tudi otok. V spodnjem delu kampa so še Standard parcele z elektriko, preostali del kampa pa je neparceliran.

Za šotoriste je še poseben prostor tik ob reki Savi, ki je urejen na skrajno desnem delu kampa. Ob sami reki so urejene parcele, preostali del pa je neparceliran.

NOVO – v bližini sanitarij št. 3 so postavili 15 novih manjših glamping Bell šotorov, ki so primerni za dve osebi. Namenjeni so predvsem popotnikom, ki pridejo v kamp brez kamping opreme. V šotorih sta dve ločeni postelji, manjša miza, dva stola, posteljnino in brisače pa morajo gostje prinesti s seboj. Cena najema šotora je 100 € na noč.

Večji glamping šotori za 4 osebe so urejeni v sklopu manjše šotorske vasice pri sanitarijah št. 2. Gre za prostornejše šotore z manjšo teraso, urejeno kuhinjo in dvema spalnicama. Sanitarije so tudi tukaj skupne v kampu.

V sklopu kampa so tudi prenovljeni leseni bungalovi za 2 – 6 oseb, ki imajo svojo kuhinjo in kopalnico, nad novo restavracijo pa je na voljo tudi luksuzno opremljen apartma za 4 osebe.

Aktivne kamping počitnice na Gorenjskem

Kamp Šobec je odlično izhodišče za številne izlete od Radovljice, Begunj do Bleda, Pokljuke, Bohinja, Kranjske Gore, številni se odpravijo tudi v sotesko Vintgar ali pa na pohod do bližnje koče na Taležu. Do Bleda pelje tudi lepo urejena kolesarska pot, nazaj pa se lahko vrnete tudi s kolesarjenjem po urejeni poti skozi Ribno ali pa ob reki Savi.

V kampu so urejena športna igrišča za košarko, nogomet, odbojko na mivki, mini golf, v bližini s tudi teniška igrišča, na voljo so otroška igrala, v poletnih mesecih pa je v jezeru sredi kampa na voljo tudi aquapark. Priporočamo tudi rafting po reki Savi ali pa zipline Dolinka, ki poteka nad samo reko.

Avtokampi kartica

V kampu Šobec gostom v določenih terminih nudijo dodaten popust na kampiranje z našo Avtokampi kartico. Gre za 15% popust na ceno osebe in parcele v terminih 30.3. - 30.6. & 26.8. - 13.10. Popust velja v primeru min. 2 nočitev.

Več o kampu Šobec >