Kamp Aminess Avalona - fotogalerija iz kampa in podaljšana akcija kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letos se je na otoku Pag odprl nov petzvezdični kamp Aminess Avalona Resort, ki gostom nudi kombinacijo kampiranja na urejenih parcelah in najema modernih mobilnih hišic ter uživanja ob prodnati plaži in na bazenih s tobogani. V kampu so pripravili akcijsko ponudbo kampiranja z Avtokampi kartico, ki velja do vključno 27. julija.

Mi smo kamp Aminess Avalona obiskali v začetku julija, ko so odprli tudi nove bazene z velikimi tobogani in vodnimi igrali. Tako objavljamo najnovejše fotografije iz kampa, pod novico pa tudi akcijsko ponudbo, ki velja v juliju.

Lokacija kampa Aminess Avalona je ob robu kraja Povljana na južni strani otoka Pag, tako da je do mesta Pag približno 15 minut vožnje, do Zadra pa slabo uro.

Plaža v kampu je urejena na zahodni strani, kjer je kombinacija prodnatega zaliva in skalnate plaže. Ob robu kampa je urejena pasja plaža. Gostom so brezplačno na voljo ležalniki in senčniki, na desni strani je tudi del plaže, kjer je večji del dneva senca borovih dreves.

Kampiranje v kampu Aminess Avalona

Prvi del kamp je urejen v parcelah, vendar pa je na spodnjem delu pod cesto manj senčnih parcel, nekaj več sence pa je potem na parcelah Comfort nad cesto, ki pelje skozi kamp. 

Posebnost je 19 parcel Avalona Mega Luxury Mare v prvi vrsti vrsti ob morju, ki imajo privaten bazen z ogrevano vodo. Sicer pa so vse parcele velike min 100 m2 in opremljene z elektriko in vodo.

Ob parcelah so odprti trije moderni sanitarni objekti, kjer so na voljo tudi pomivalni stroji, pralnica perila, otroške kopalnice ...

Najem mobilne hišice in glamping vile

Drugi del kampa je urejen z mobilnimi hišicami slovenskega proizvajalca Adria Dom. Levi del kampa, ki gleda proti zahodu, ima klasične hišice (32 m2) z dvema ali tremi spalnicami in veliko nadkrito teraso.

Več kot polovica mobilnih hišic, ki so postavljene v bližini morja, je še nekoliko večjih (39 m2), vse pa so dodatno opremljene še s privatnim bazenom z ogrevano vodo.

Med hišicami so urejene sprehajalne poti, kjer ni prometa, saj gostje pustijo vozila na parkirišču pri recepciji, potem pa jih z golf avtomobilčkom pripeljejo do hišice. Tako je celotno naselje varno za otroke, ki se lahko igrajo, vozijo s skiroji, rolajo...

Na desni strani kampa, s pogledom proti zalivu Povljana in Velebitu, je urejeno glamping naselje vil Adria Sky Twin, ki so s 60 m2 notranje površine zelo prostorne.

V enem delu je urejen dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, v drugem delu pa dve spalnici, vsaka s svojo kopalnico in zakonsko posteljo. Med obema prostoroma je nadkrita terasa s sedežno garnituro in ležalniki, ob njej pa privaten bazen. Vsi trije prostori so klimatizirani in opremljeni s televizijo ter wifi.


Bogata dodatna ponudba

V kampu Aminess Avalona so gostom na voljo zunanji bazeni s tobogani, vodnimi igrali, relax bazenom. Za otroke je na voljo igralnica in animacija, ob večerih imajo mini disko ali kino predstave, urejeno je veliko igrišče z lesenimi igrali, zanimiv mini golf, teniško igrišče, fitnes (zunanji in notranji) in športno igrišče za košarko ter nogomet.

V kampu je tudi trgovina, pekarna, slaščičarna, dve restavraciji in polnilnica električnih vozil.

Cene kampiranja in najema hišic

Ker gre za kamp s petimi zvezdicami, so tudi cene bivanja nekoliko višje. To velja predvsem za parcele in hišice z bazenom v prvi vrsti ob morju. Ker se cene bivanja spreminjajo, je najbolje preveriti cene v sistemu pri opisu kampa.

Za imetnike Avtokampi kartice pa nudijo posebne popuste in ob našem obisku so nam javili, da potrjujejo posebno ceno kampiranja tudi v terminu od 10. do 27. julija 2024:

- cena 27 € za paket 2 osebi in psa na parceli Comfort z elektriko v terminih 26.4. - 16.5. & 20.5. - 30.6. & 10.7. - 27.7. & 9.9. - 13.10 - dodatne osebe doplačajo po ceniku kampa

- 10 % popust na preostalih tipih parcel na ceno osebe v terminih 26.4. - 16.5. & 20.5. - 28.5. & 2.6. - 30.6. & 9.9. - 13.10. V terminu glavne sezone 1.7. - 8.9. pa velja 5 % popust na ceno osebe.

Več o kampu Aminess Avalona na otoku Pag > www.aminess-campsites.com