Kako na dopustu v tujini do najljubših TV vsebin in slovenskih TV programov?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pred vsakim poletjem dobimo kar nekaj vprašanj, na kakšen način je najlažje spremljati televizijske programe v tujini. Veliko je predvsem pavšalistov in lastnikov vikendov, ki bi radi tudi poleti na spremljali zanimive športne dogodke, navijali za naše kolesarje na Giru, Touru in Vuelti, otroci pa radi pogledajo kakšno lepo risanko.

T-2 TV je storitev, ki je namenjena vsem, ki bi radi tudi na kampiranju oz. počitnicah v tujini imeli dostop do slovenskih TV programov, hkrati pa tudi do vseh najbolj pomembnih tujih športnih, filmskih in zabavnih programov.

​Posebnost storitve T-2 TV je, da jo lahko uporabljajo tudi tisti, ki sicer niso naročniki T-2 storitev.

Storitev omogoča dostop do televizijskih program, ko uporabljate internet pri operaterju v drugi EU državi npr. WIFI v kampu, mobilni hišici ali hotelu na Hrvaškem ali pa imate internetno povezavo urejeno preko tujega mobilnega operaterja znotraj EU.

Preverite delovanje storitve T-2 TV > mesec dni brezplačne naročnine na najvišji T-2 TV paket, da ne boste zamudili svojih najljubših televizijskih vsebin!

T-2 TV je zelo primeren način spremljanje televizije, če imate pavšal ali pa svoj vikend na Hrvaškem, ki ga največ uporabljate samo v poletnih mesecih in zato ne želite sklepati dodatne naročnine pri lokalnih operaterjih. Enako velja tudi na popotovanju po drugih evropskih državah, ko bi samo vsake toliko radi pogledali novice iz Slovenije in aktualne športne dosežke.

Najboljši športni in filmski programi po prijazni ceni

Samostojna storitev T-2 TV vključuje bogat izbor filmskih programov, nadaljevank, vse najbolj pomembne nogometne in košarkarske športne lige, zanimive kolesarske dirke... Izbirate lahko med tremi paketi:

- paket Mini, ki vključuje dostop do uporabe TV priključka, sami pa nato izberete svoj seznam TV programov iz nabora 12 TV programskih paketov, 1 naprava

- paket Midi z 78 Tv programi, 2 napravi / 1 zaslon hkrati

- paket Maxi s 132 TV programi, 5 naprava / 2 zaslona hkrati

Prvi mesec je uporaba T-2 TV brezplačna, po poteku preizkusnega obdobja pa lahko storitev uporabljate že za 5.99 € na mesec.

Zakaj izbrati pretočno T-2 TV?

• ker omogoča enostavno in cenovno ugodno možnost spremljanja TV programov v tujini. Storitev deluje povsod znotraj EU, kjer je dobra internetna povezava (WIFI ali mobilni internet),

• televizijske programe lahko spremljate direktno na pametni televiziji  - po prijavi namestite aplikacijo T-2 TV na pametni televiziji, ki ima enega od sistemov: Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense), Apple TV ali Amazon Fire TV,

• na mobilnih napravah (tablice, mobiteli) si naložite mobilno aplikacijo T-2 tv2go, ki omogoča ogled televizijskih programov in poslušanje radijskih postaj,

• znotraj paketov lahko izbirate različne programske sheme, tako da so vam na voljo vsi potrebni programi npr. Eurosport, Arena Sport, Šport TV

• enostaven grafični vmesnik z vsemi zanimivimi funkcijami npr. ogled TV vsebine za 7 dni nazaj, Modri gumb za hiter ogled najbolj pomembnih športnih dogodkov

• če vas storitev T-2 TV zanima, jo lahko mesec dni preizkušate brezplačno, druge mesece pa izberete enega od treh paketov že od 5,99 €.

Vstopite v svet T-2 TV in spremljate televizijske programe tudi na dopustu v tujini > naročite T2-TV. Prvi mesec brezplačno!