Zimsko kampiranje omogočeno tudi v Puli in Medulinu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letos ni izgovorov, da ne bi mogli vsaj kakšen sončen vikend preživeti ob morju, saj imamo kar nekaj odličnih novih lokacij kampov, ki bodo odprti čez celo leto. Tudi jug Istre ni več izjema, saj bosta pozimi odprta kampa Arena Stoja v Puli in Arena Grand Kažela v Medulinu.

zimsko kampiranje Pula & Medulin

Južna Istra ima precej drugačno klimo npr. od Umaga ali pa slovenske obale, tako da je tudi pozimi več sončnih dni.

V obeh kampih bodo ob urejenih parcelah omogočali tudi najem mobilnih hišic, ki z uporabo klimatske naprave in dodatnimi električnimi radiatorji omogočajo tudi kampiranje v hladnejših delih leta.

Za vikende bodo pripravili animacijo, za otroke pa bodo na voljo tudi otroška igrala, ki so postavljena v obeh kampih. Sicer pa sta obe lokaciji super za sprehode in kolesarjenje ob morju, super pa se da narediti izlet do rta Kamenjak, ki je pozimi brezplačno dostopen tudi z vozilom.

Dodatna ugodnost za kampiste v obeh kampih - brezplačna zgodnja prijava v kampu že ob 8. uri in pozna odjava iz kampa do 17. ure!

Kamp Arena Stoja – Pula

Edini kamp v neposredni bližini Pule je odlična izbira, saj se lahko peš ali s kolesom odpravite na ogled starega mestnega jedra. Od kampa do puljske Arene je samo 3 km, tako da si počitnice lahko popestrite z raziskovanjem mesta.

Direktno iz kampa Arena Stoja je kar nekaj urejenih sprehajalnih poti ob morju npr. Lungomare Valkane, ki se nadaljuje do Zlatih sten in Verudele, kjer pa priporočamo obisk odličnega Akvarija Pula urejenega v trdnjavi. Ob ogledu podvodnega življenja v več kot 100 akvarijih, predstavljajo tudi številne plazilce, najbolj znani pa so po projektu zaščite morskih želv, ki jih po oskrbi spustijo nazaj v morje.

Zimsko kampiranje & najem mobilnih hišic

Za čas zimskega kampiranja so gostom v kampu Arena Stoja namenili najbolj sončne kamping parcele, odprt pa bo ogrevan sanitarni objekt.

Cena kampiranja 2 oseb že od 17 € - na Avtokampi kamping kartico nudijo 10% popust na ceno osebe brez omejitve dolžine bivanja. Dodatni popusti na daljše bivanje od 7 noči.

Mobilne hišice (24 m2) za 4 – 5 oseb so sicer starejšega tipa, so pa vse opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in teraso. Za zimski čas bo brezplačno na voljo klimatska naprava in dodatno še električni radiator. V ceni najema hišice so tudi brisače in posteljnina, wifi, TV, psi pa so v hišici dovoljeni ob doplačilu.

Cena zimskega najema mobilne hišice od 53 € oz. v primeru min 7 nočitev že od 47 € (velja na spletne rezervacije).

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin

V zadnjih dve letih popolnoma preurejen kamp z novimi kamping parcelami ob morju in možnostjo najema modernih mobilnih hišic tik ob morju.

Lokacija kampa je 1 km od centra Medulina, sicer pa od kampa ob morju vodi pot vse do Ližnjana, ki je primerna tudi za družinsko kolesarjenje. V tem delu Istre je tudi po notranjosti kar nekaj lepih kolesarskih poti, prav tako pa se lahko mimo Pomerja odpravite do Premanure in Kamenjaka.

Zimsko kampiranje & najem mobilnih hišic

Zimskem kampiranju bodo namenjene sončne parcele Premium (elekt., voda) in Luxury (elekt., voda, odtok), sanitarni objekt pa bo ogrevan.

Cene kampiranja za 2 osebi so od 22 € na noč na Premium parceli oz. 24 € na parceli Luxury. Na Avtokampi kamping kartico nudijo 10% popust na ceno osebe brez omejitve dolžine bivanja, dodatni popusti na kampiranje nad 7 noči.

Najem mobilne hišice – v zimskem času bodo na voljo moderne hišice (40 m2) za 4 – 5 oseb, ki so postavljene tik ob morju in so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicam, kuhinjo z dnevnim prostorom in teraso. Cena vključuje wifi, TV, posteljnino, brisače in zaključno čiščenje. Ob doplačilu so v hiškah dovoljeni tudi psi.

Cena najema mobilne hišice od 66,50 € oz. v primeru vsaj 7 nočitev je cena že od 60 € (velja na spletne rezervacije)

Več informacij o zimskem kampiranju v Puli in Medulinu - www.arenacampsites.com