Valamar poskrbel za varno kampiranje in uživanje ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Camping Adriatic by Valamar so se odločili, da bodo kamp Lanterna Premium Resort odprli že 22. maja, preostalih 14 kampov v Istri, na otoku Krk in Rab ter v Dubrovniku pa 29. maja.

Sedaj je čas za kampiranje ob morju

V marcu in aprilu smo bili veliko doma, zdaj pa je čas, da gremo tudi malo uživati na morje. Kampiranje je zagotovo med najbolj varnimi oblikami počitnice, saj so gostje vse skozi v naravi.

Kdo ne pozna odličnih Valamarjevih kampov npr. Lanterna, Solaris, Istra, Ježevac, Krk, Baška, San Marino, kjer je že vrsto let na prvem mestu čistoča, urejenost in zadovoljstvo gosta.

Da bo letos kampiranje ob morju še bolj varno in brezskrbno, so pripravili nekaj novosti in poskrbeli za najvišje standarde čistoče.

Vseh njihovih kampih omogočajo popust za imetnike Avtokampi kamping kartice in sicer 5% v sezoni (2.7. – 23.8.) in 7,5% izven sezone. V določenih kampih v pred in po sezoni nudijo tudi paketne cene kampiranja za 2 osebi za 18 oz. 20 €.

Tako lahko v kampu Lanterna Premium Resort ob otvoritvi 2 osebi kampirata na parceli Comfort že za 20 € na noč (velja 22.5. - 30.6. & 1.9. - 27.9.).

Najvišji standardi za varnost gostov - V Health & Safety program

V Valamarju so za letošnjo sezono pripravili nove varnostne protokole, s katerimi želijo gostom na parcelah, v mobilnih hišicah in glamping šotorih zagotoviti najvišjo raven varnosti.

V vseh kampih so za 20% zmanjšali kapaciteto in tako gostom omogočili več prostora na parcelah, v sanitarijah, na plaži, ob bazenih in v restavracijah. Uredili so enostaven sistem prijave gostov preko spletne strani ali mobilne aplikacije.

Kamping parcele so ločene in običajno tudi ograjene z živo mejo. V sanitarnih prostorih so uvedli najvišje higienske standarde, stalno storitev čiščenja in dezinfeciranja, dodatno pa so poskrbeli tudi za urejenost otroških igrišč, bazenov in plaž.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov je letos še posebej zanimiv, saj gre za ločene enote opremljene z lastno kopalnico, ki so pred prihodom gostov dezinficirane. Novost je poseben protokol »100% zasebnosti – vstop prepovedan«, ki zagotavlja, da osebje kampa v času bivanja ne bo vstopilo v namestitev.

Valamarjevi kampi so znani tudi po odlični bazenski ponudbi z ogrevano vodo, še posebej kampa Lanterna Premium in Istra Premium, tako da so na bazenih zagotovili najvišje higienske standarde.

Novost je tudi, da lahko kar preko mobilne aplikacije rezervirate mizo na terasi restavracije ali pa si hrano naročite kar na parcelo, v mobilni hišico ali glamping šotor.

Rezervirajte parcelo, mobilno hišic, glamping šotor

Za goste so pripravili tudi posebne ponudbe in prilagodili pogoje rezervacij razmeram. Tako lahko namestitev brezplačno odpoveste do 4 dni pred prihodov, rezervacijo parcele pa prenesete tudi v leto 2021.

Vse redne cene parcel so znižali za 10%, cene najema mobilnih hišic in glamping šotorov pa so znižali za 20%.

Akcija v kampu Lanterna Premium Camping resort

V terminu 22.5. – 15.6. vam v kampu omogočajo najem mobilne hišice ali glamping šotora po sistemu – bivate 5, plačate le 4 nočitve. Cena najema mobilne hišice že od 60 € in glamping šotora od 68 €.

Več o kampiranju v kamping Camping Adriatic by Valamar - www.camping-adriatic.com