Družinski kamping vikend na Šobcu je zaradi slabe vremenske napovedi odpovedan

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prvi septembrski vikend je bil v kampu Šobec rezerviran za družinsko kampiranje z obilico animacije. Iz kampa so nas obvestili, da je vremenska napoved preslaba, da bi lahko organizirali animacijski del, zato sama prireditev odpade. Prijavljene družine seveda lahko pridejo in kampirajo po akcijski ceni, žal pa predvidene animacije ta vikend ne bo.

Kamp Šobec v Lescah sodi med najlepše urejene slovenske kampe in je priljubljen pri ljubiteljih aktivnega dopusta. Doživite pravo kampiranje v naravi, kjer parcelam dajejo senco borovci, za zvočno kuliso pa poskrbi šumenje reke Save.

Uživajte na novo urejenih kamping parcelah ali neparceliranem delu. Kamp je ravno prav velik, da otroci po njem kolesarijo, se igrajo in uživajo na urejenih otroških igriščih. Kopanje bo tudi septembra še vedno mogoče v bajerju, kjer je urejena plaža s plitko vodo tudi za najmlajše obiskovalce.

Lokacija kampa je odlična za kakšen družinski izlet po bližnjem gozdu ali ob nabrežju Save in kolesarjenje do Bleda, Lesc in Radovljice.

Družinski vikend na Šobcu od 6. do 8. septembra

Kamp Šobec vabi od petka do nedelje (6. – 8. 9.) na poseben kamping dogodek namenjen slovenskih ljubiteljem kampiranja - "Družinski vikend na Šobcu".

Dogodek se prične že v petek popoldne, ko bo potekal praktičen prikaz priprave testa za večerno peko kruha in zabavo ob živi glasbi. V soboto bo organiziran družinski pohod, popoldanske igre in večerno druženje ob ognju, v nedeljo pa še zabavni družinski turnir. Udeležencem zadnji dan omogočajo pozno odjavo, ki lahko tako še celo nedeljo izkoristijo za uživanje.

Cena - 2 nočitvi od petka do nedelje 25 € na osebo, otroci do 14. leta kampirajo brezplačno!

Če potrebujete elektriko se ta doplača 4,20 € / dan. Ostala doplačila so turistična taksa 2€ po osebi / dan oz. 1€ za otroke nad 7 let. Prijavnine ni! V primeru slabega vremena dogodek odpade.

Prijave na dogodek po mailu na fun@sobec.si -  s pripisom zadeve: PRIJAVA NA DRUŽINSKI VIKEND NA ŠOBCU – PRIIMEK

Več o ponudbi kampa Šobec izveste na - www.sobec.si

ODPOVEDANO - Animacijski program v času dogodka Družinski vikend na Šobcu

PETEK:
-    Prihod do 16:00
-    Priprava testa za peko kruha (predhodne prijave) 16:00 – 18:00
-    Živa glasba skupina Gajst'n Band in peka kruha na palici 20:00 – 22:00

SOBOTA:
-    Voden pohod na Talež ob 8:00
-    Turnir Štrbunk ob 17:00
-    Zgodbe ob ognju ob 20:00

NEDELJA:
-    Družinski turnir ob 10:00
-    Odjava do 17:00