Jesensko kampiranje in krompirjeve počitnice v kampu Menina

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Menina sodi med tiste slovenske kampe, kjer se vedno nekaj dogaja, saj imajo adrenalinski park z zipline progo in veliko otroško igrišče. Kamp bo odprt tudi med krompirjevimi počitnicami, ko bodo pripravili otroško animacijo, pekli kostanj in pice ter imeli tudi jesenski tabor urbanih športov - Flow ramps.

Kampiranje za krompirjeve počitnice v kampu Menina

V kampu Menina je tudi jeseni lepo in aktivno. Pekli bodo kostanj, iz restavracije bo dišalo  po okusnih picah, otroci pa bodo uživali na igralih, v adrenalinskem in športnem parku ali pa se bodo vozili s formulami na nožni pogon in igrali mini golf.

Kamp Menina je sicer odprt čez celo leto, letos pa si bodo takoj po krompirjevih počitnicah vzeli čas za počitek, tako da bo zaprt 7. 11. do 30.11.

Program za krompirjeve počitnice

V kampu Menina se bo za krompirjeve počitnice vsak dan nekaj dogajalo - organizirali bodo družinske pohode po okolici, organizirana bo vodena telovadba, otroška animacija, pokušina vina, ne bo šlo brez zabave za noč čarovnic.

Glavna dogodka sta nedeljski Otroški direndaj, ki bo potekal v nedeljo, 30.10., in štiridnevni tabor urbanih športov na katerega se lahko prijavijo otroci, ki jih zanimajo vožnje z rolko in BMX kolesa.

Cena jesenskega kampiranja in najema hišic

Najnižja cena kampiranja je z Avtokampi kamping kartico, saj boste za 2 osebi, parcelo in elektriko plačali samo 18 €, otroci od 4-18 let pa doplačajo 5 €. Doplača se tudi turistična taksa.

V ponudbi kampa Menina je tudi najem raznolikih hišic od klasičnih mobilnih do lesenih hišic / bungalovov in dveh glamping hiš Medo 1 in 2 z jacuzzijem in savno. Cena najema hišic:

> mobilne hišice za 4 osebe cena najema od 70 – 80 € na noč (odvisno od velikosti hišice)

> mobilna hišica za 4 osebe z jacuzzijem 130 €

> bungalov za 4 – 6 oseb 70 €, bungalov za 8 oseb 120 €

> eko hiška za 4 osebe 70 €, za 6 oseb 80 €

> glamping hišice za 4 osebe z jacuzzijem in savno stanejo 170 €

Rezervacije na https://campingmenina.com

Otroški direndaj v Menini – nedelja, 30.10.

V nedeljo, 30.10., bo ob 11. uri pričetek otroškega direndaja, ko bodo za otroke pripravili številne dejavnosti od lokostrelstva, metanja sekir (ne se ustrašit, poskrbljeno bo za varnost otrok), spust ladjic, izrezovanje buč, vožnje s samokolnico in nožnimi formulami.

Otroški direndaj bo  potekal med 11 – 13h, potem bo čas za kosilo, popoldanski program med 15 - 17h pa bo popestril tudi čarovnik.Kamp Menina - otroški direndaj - avtokampi.si

Flow Ramps Camp - krompirjeve počitnice - 30.10. - 2.11.

V času krompirjevih počitnic bo v kampu Menina potekala nekoliko krajša verzija poletnega tabora urbanih športov - Flow Ramps.

V kampu bodo postavili velik prireditveni šotor, udeleženci bodo nastanjeni v ogrevanih hiškah, poskrbljeno bo za prehrano, tako da se bodo posvetili samo športom – skateboarding in BMX kolesa.

Dodatno bo čas še adrenalinski park, zipline, namizni tenis, mini golf …

Omogočena brezplačna izposoja BMX koles, rolk in čelad. Polni penzion in 3x nočitev v mobilnih hiškah in apartmajih – cena 250 €

Prijave na > https://flowramps.com