Kamp Omišalj bo imel odlično počitniško animacijo na temo noči čarovnic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj na otoku Krk tudi letos ostaja odprt čez celo leto in za krompirjeve počitnice so pripravili odličen program animacije, ki bo potekala vse dneve, v soboto bo tudi velika zabava v kostumih z lepimi nagradami in ognjemetom.

Kamp Omišalj je prvi kamp na otoku Krk, samo dober kilometer je oddaljen od mostu in tudi od centra kraja Omišalj. Gre za odličen kamp, ki gostom ob urejenih nekoliko bolj sončnih parcelah nudi tudi najem modernih mobilnih hišic.

V kampu imajo tudi otroško igralnico, restavracijo, zunanji bazen, ki pa žel ni ogrevan, otroška igrala in mini živalski vrt, kjer je na ogled kar nekaj domačih živali npr. zajčki, želve, ovce, koze, konji, prašički …

Krompirjeve počitnice lahko izkoristite za obisk kampa Omišalj, ki je tudi odlično izhodišče za izlete po Krku. V bližini kampa je do konca oktobra odprta še kraška jama Biserujka (10 – 15h), v mestu Krk pa je tudi tropski akvarij Krk (10 – 15h)

Program počitniške animacije

V kampu Omišalj so pripravili bogat spisek animacije, ki se bo pričela že v petek, 27. oktobra, in bo traja vsak dan do nedelje, 5. novembra.

Velik del animacije bo posvečen noči čarovnic, v soboto (28.10.) bo v večernih urah potekala tudi zabava z ognjemetom in izborom najboljše maske, kjer bo prva nagrada vikend paket v kampu, tako da ne pozabite že doma vzeti rekvizite.

V sklopu animacije bo veliko kreativnih delavnic, športnih igric, izrezovali boste buče, potekale bodo igrice za vse družinske člane, imeli bodo tudi filmski večer …

Cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi že od 23 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice Omišalj za 4+2 osebi konec oktobra stane od 61 €, za hišice v drugi vrsti od 86 €, v prvi vrsti ob morju pa od 91 €. Mobilne hišice s temi spalnicami za 6 oseb stanejo od 73 €.

Več o ponudbi kampa Omišalj > www.campingomisalj.com

Visit Kvarner > www.kvarner.hr