Kamp Aminess Style Atea Resort iz Njivic na otoku Krk predstavlja prenovo kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Aminess Style Atea Resort je novo ime kampa v Njivicah, ki je zadnjo prenovo doživel pred več kot 10 leti. Letos spomladi so napovedali novo preureditev kampa, ki bo kategoriziran s 5 zvezdicami. Objavljamo prve računalniške fotografije in spisek novosti v kampu, ki bo ponovno odprt predvidoma sredi junija 2025.

Otok Krk sodi med najbolj priljubljene destinacije za kampiranje na Hrvaškem, saj ima številne odlične in raznolike kampe.

Destinacija je zanimiva čez celo leto, saj imamo na Krku nekaj kampov odprtih tudi pozimi npr. Ježevac, Omišalj in kamp Bor. Spisek vseh kampov na otoku Krk >

Gostje uživajo v lepi naravi, kjer so urejene številne pohodniške in kolesarske poti, ena najlepših poti vodi ob morju od Njivic do Malinske, na otoku najdemo lepe prodnate plaže, številni kraji pa poskrbijo za zanimive kulturne in športne dogodke, ki običajno potekajo od aprila do oktobra.

V Njivicah deluje tudi konjeniški center, tako da se lahko odpravite na jahanje po okolici, priporočamo pa tudi ogled kraške jame Biserujke, ki je oddaljena samo 14 km.

Kamp Aminess Style Atea Resort je že sedaj sodi med najboljše na Kvarnerju, odločitev za prenovo pa je prišla v želji, da gostom ponudijo nekaj več, predvsem pa dodajajo več aktivnosti za otroke od igral do animacije in večjih bazenov in toboganov.

Kamp je urejen tik na severnem delu Njivic, tik ob plaži, ki je v prvem delu kamnita, potem pa prodnata, ob koncu pa je na voljo tudi lepo urejena pasja plaža.

Nove parcele, tudi s privatnim bazenom, prenova sanitarij

V prenovljenem kampu bo okoli 260 kamping parcel, ki bodo urejene v zadnji polovici kampa, kjer je več sence hrastovih dreves.

Parcele bodo večinoma površine do 120 m2, vse pa bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Na voljo bodo tudi 3 Mega Premium parcele bodo namenjene največjim avtodomom in počitniškim prikolicam in bodo površine 200 – 250 m2.

V prvi vrsti ob morju bodo urejene Luxury Mare parcele, ki bodo dodatno opremljene s privatnim bazenom z ogrevano vodo.

Dodatno bodo popolnoma prenovili sanitarije 1 in 2, sanitarije 3, ki so bile v zgornjem delu kampa zgrajene v letu 2018, pa ostajajo v obstoječi podobi.

Za imetnike Avtokampi kartice bo tudi v sezoni 2025 ugodnejša cena kampiranja v Njivicah v času pred in po sezone. Cena za 2 osebi, psa in osnovno parcelo bo 27 €.

Mobilne in glamping hišice pridejo iz Slovenije

V prvem delu kampa bo urejeno naselje mobilnih in glamping hišic, ki pa bodo vse prišle iz slovenskega podjetja Adria Dom iz Črnomljna, dodatno pa bodo hišice opremljene s pergolami.

Velika sprememba bo, da bo ta del kampa urejen kot območje brez vozil. Gostje bodo avtomobile pustili na urejenem parkirišču pri recepciji, do hišice pa jih bodo pripeljali z električnimi golf vozili. 

Gre za najnovejše modele mobilnih hišic Adria, ki bodo površine od 30 do 40 m2 in bodo namenjene 4+2 osebam. Vse bodo imele dve spalnici, dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna) z dnevnim prostorom in nadkrito teraso.

Najboljše mobilne hišice bodo Atea Sea Luxury Holiday s privatnim ogrevanim bazenom, ki bodo postavljene v bližini morja. Te hišice bodo površine 40 m2, dodatno pa bo še ena luksuzna površine kar 72 m2 in še malce večjim bazenom.

Novost v ponudbi pa bo 50 glamping hišic Adria - Luxury Glamping Villa, ki bodo postavljene v osrednjem delu kampa, tik ob novem bazenskem kompleksu, od tega bo imelo 8 18 glamping hišic še svoj privatni bazen z ogrevano vodo.

Tudi te hišice bodo za 4 + 2 osebi in bodo imele stilsko opremljeno notranjost površine 40 m2. Vse bodo imele dve spalnici, dve kopalnici kuhinjo, dnevni prostor in nadkrito teraso.

Bazeni, otroška igrala, animacija, športni park, wellness

Novost v kampu Aminess Style Atea resort bo velik vodni park z osmimi bazeni in vodnimi igrali in dvema velikima toboganoma. Polovica bazenov bo imela ogrevano vodo, tako da bo možno kopanje od začetka do konca sezone

Dodatno bo eden večji bazen (100m2) tudi v sklopu naselja mobilnih hišic, še eden pa v sklopu kamping parcel.

Ob bazenih bodo uredili novo veliko otroško igrišče, prostor za sončenje z ležalniki in lokal. Za otroke bo nekaj dodatnih igral urejenih še na dodatnih lokacijah po kampu.

Izboljšana bo tudi animacija, saj bo urejen Miramì mini klub, tako da bodo otrokom v objektu blizu recepcije na voljo notranje igralnice, ki bodo prilagojene starosti otrok. Med drugim bo na voljo tudi "playstation" igralnica.

Na začetku kampa bo urejen nov športni park, ki bo vključeval multifunkcijsko igrišče (košarka, nogomet), igrišče za padel, mini golf in zunanji fitnes.

V kampu je bil letos v objektu pri morju odprt nov wellness center, tako da ponudba savn, masaž in lepotnih tretmajev ostaja. 

Povsem nova bo tudi trgovina, ki bo v osrednjem delu kampa.

Prenovo kampa Aminess Style Atea Resort v Njivicah bomo spremljali tudi čez zimo, cene kampiranja in najema hišic pa bodo objavljene pri opisu kampa >