Butan plin vabi na jesenske gurmanske dobrote in dan trgovine

Datum objave
Kategorija
Statistika

V četrtek, 24. oktobra, bodo v Butan plinu na Verovškovi imeli jesenski dan trgovine, ko bodo kupce razvajali z dodatnim 10 % popustom in kolesom sreče, Masterchef kuhar Jure Pavlič bo pripravil gurmansko joto, v bobnu pa bodo pekli slasten kostanj.

Butan plin poznamo kot lokacijo, kjer se oglasimo, ko potrebujemo nekaj v povezavi s plinom.

V njihovi trgovini najdemo veliko praktičnih zadev tudi ljubitelji kampiranja, saj imajo vse od plinskih kuhalnikov, gorilnikov in žarov, boben za peko kostanja, turistične jeklenke, plinske luči, grelnike, raznolike adapterje in regulatorje za jeklenke, imajo tudi mreže za peko rib na žaru ..

Pri njih je tudi glavna točka za polnitev plinskih jeklenk in vedno je na voljo tudi propan, ki ga v zimskem času uporabljajo v plinskih jeklenkah avtodomih ali počitniških prikolicah.

Dan trgovine Butan plin - četrtek, 24. oktober

Na jesenski dan trgovine, 24. 10., bodo vsem kupcem omogočali nakup izdelkov z 10 % popustom (popust ne velja na plin).

Med 11 – 15h bodo pripravili gurmanski kotiček. Tam bodo v bobnu za kostanj pripravljali pečen kostanj, z domačo joto pa vas bo razvajal Jure Pavlič, eden od finalistov tekmovanja Masterchef.

Imeli bodo tudi kolo sreče, ki ga boste lahko zavrteli in prejeli lepe praktične nagrade.

Parkiranje osebnih vozil in tudi avtodomov je možno pri sami trgovini (Verovškova 70), ki je odprta med 7.45 in 18. uro.

Več informacij o ponudbi trgovine Butan plin najdete tudi na spletni strani - trgovina.butanplin.si