NOVO - kamp Arena Stoja v Puli bo odprt čez celo leto

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje izven poletne sezone je vse bolj priljubljeno, saj je manj gneče, cene so nižje, ljudje bolj prijazni, če pa je kamp blizu mesta, je tudi možnost ogleda znamenitosti. Na jugu Istre bo letos čez celo leto odprt Arena Stoja v Puli, ki je odlična izbira tudi za krompirjeve in novoletne počitnice.

Kamp Arena Stoja bo letos prevzel primat zimskega kampa, ki ga je do sedaj imel kamp Arena Kažela v Medulinu. Tako bo omogočeno kampiranje tudi pozimi.

Lokacija kampa je tik ob Puli, pred kampom pa ustavi mestni avtobus št.1, ki vas v nekaj minutah pripelje v center mesta. V bližini kampa je tudi večji trgovinski center.

V Puli morate na ogled rimske Arene, zanimiv je tudi ogled podzemnih predorov Zerostrasse iz prve svetovne vojne, na hribčku nad starim delom mesta pa je na ogled tudi Zgodovinski in pomorski muzej Istre. Priporočamo tudi obisk akvarija Pula, ki je bil pred kratkim prenovljen in je urejen v trdnjavi na polotoku Verudela.

Pula je zanimiva, ker je tudi izven sezone kar nekaj zanimivih dogodkov, v decembru pa pripravijo tudi advento tržnico z drsališčem, številnimi koncerti in silvestrovanjem na prostem.

S prenovo do možnosti kampiranja čez celo leto

V kampu Arena Stoja so pred letošnjo sezono prenovili sanitarni objekt št. 3, ki je sedaj ogrevan, vključuje pa tudi privatne kopalnice (doplačilo), nadkrit prostor za pomivanje posode, gostom je tam na voljo tudi pomivalni stroj.

Dodatno so uredili nove Luxury kamping parcele pri morju, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Ob Luxury parcelah bodo pozimi odprte tudi Premium in Superior parcele z elektriko.

Prenovljena je restavracija in picerija Pepas food and Fire, ki bo odprta tudi pozimi, enako tudi lokal pri recepciji in trgovina.

Ob parcelah so nove tudi mobilne hišice oz. kar moderne camping ville za 4 + 2 osebi, ki so postavljena na južnem robu kampa s prekrasnim pogledom na odprto morje. Na voljo sta dva tipa mobilnih hišic:

- Deluxe Camping Ville površine 57 m2 + 17 m2 terase

- Camping Ville površine 46 m2 + 29 m2 terase

Vse hišice imajo dve spalnici, dve kopalnici, kuhinjo z vso opremo in pomivalnim strojem in dnevni prostor. Deluxe hišice imajo tudi dodaten kotiček za pisarno in delo na računalniku.

Cene kampiranja in najema mobilnih hišic

V zimskem času bodo cene kampiranja 2 oseb od 28 € z vključeno parcelo in elektriko. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno, ostali doplačajo 7,50 € na noč.  V terminih do 30.12. imetnikom Avtokampi kartice nudijo dodatnih 15% popusta na ceno parcele.

Za kampiranje daljše od 7 noči nudijo 10% popust, za 14 - 21 dni nudijo 15% popusta, več kot 21 dni pa prinaša 20% popusta.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice je od 120 € na noč, cena najema mobilnih hišic za novo leto pa od 122 €. 

Več informacij o kampu Arena Stoja > www.arenacampsites.com