Vrsar in kamp Porto Sole vabita na krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bližajo se jesenske počitnice, ko bo tudi letos zadnji dan v oktobru potekala noč čarovnic. V kampu Porto Sole v Vrsarju so pripravili zanimivo štiridnevno tematsko otroško animacijo. Ob kampiranju nudijo tudi najem mobilnih hišic, lahko pa se odločite tudi za najem wellness kopalnice z jacuzzijem ali savno.

Vrsar jeseni priporočamo vsem, ki se radi sprehajajo in kolesarijo po urejenih poteh ob morju ter uživajo v lepi naravi.

Od kampa Porto Sole vodijo številne kolesarske poti npr. ob morju vse do Poreča, kjer trasa ločena od ceste, tako da je zelo primerna tudi za otroke. Lahko se naredi tudi krog nad Limskim kanalom, do piratske jame in potem po notranjosti Iste nazaj do Vrsarja. Spisek označenih kolesarskih poti v okolici Vrsarja > infovrsar.com

V Vrsarju se je prijetno sprehoditi po ulicah do cerkvice na vrhu hriba in razgledne točke, kjer boste imeli lep pogled proti kampu Valkanela in otočkom pred njim. Potem pa na kosilo ali vsaj kavico v katero od restavracij ob morju.

Jesensko kampiranje in noč čarovnic v kampu Porto Sole

Od sobote do četrtka bo v kampu potekala otroška animacija, ko bodo pripravili ustvarjalne delavnice na temo noči čarovnic, izdelovali boste okraske, izrezovali buče, otrokom bo na voljo igralnica v sklopu turističnega naselja Petalon, organizirali bodo družinski pohod, ogled risank in seveda halloween zabavo v kostumih.

Lokacija delavnic je pri lokalu ob morju v samem kampu Porto Sole in v igralnici v naselju Petalon.

V kampu imajo nekaj otroških igral, mini golf igrišče, tik ob kampu je tudi prenovljen športni center z igrišči za tenis, namizni tenis, nogomet, košarko …

V sklopu prenovljenega sanitarnega objekta pri morju je urejen tudi wellness. Gre za privatne kopalnice urejene v nadstropju s pogledom na morje, kjer imajo na voljo tudi kopalnico z jacuzzijem ali savno. Kopalnico rezervirate direktno v kampu:

Harmony - velika kopalnica namenjena sproščanju
Ritual - kopalnica s finsko savno in hidromasažnim tušem in ležalniki
Relax - kopalnica z jacuzzijem in televizijo
Joy - kopalnica z ležalniki in dodatno možnostjo masaž
Fun - združitev kopalnic Joy in Relax v eno veliko kopalnico z jacuzzijem

Cene kampiranja in najema mobilnih hišic

V kampu Porto Sole jeseni in pozimi nudijo posebno ceno in popust kampiranja z Avtokampi kartico:

> 21 € za 2 osebi in psa na parceli Standard z elektriko (možnost doplačila za max. 2 dodatni osebi po ceni 10 €) 

Če pa se boste odločili za kampiranje na parcelah bliže morja, je potrebno omeniti, da cena parcele že vključuje do 6 oseb - cene od 25 do 50 € (odvisno od lokacije). V tem primeru nudijo 10% popust na kamping kartico.

Najem mobilnih hišic - v času nizke sezone omogočajo samo najem mobilnih hišic (32 m2) za 4+2 osebi, ki so postavljene v bližini recepcije. Hišice imajo boljšo izolacijo in so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in teraso.

Cene najema mobilnih hišic v jesenjskih terminih so od 70 € na noč in vključujejo tudi zaključno čiščenje.

Več o kampu Porto Sole - www.maistra.com