Krompirjeve počitnice v kampu Adria Ankaran, potem odprt camper stop

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Adria Ankaran bo letos odprt do konca krompirjevih počitnic, ko bodo pripravili zanimivo animacijo, pridejo tudi Čuki, potem pa bo do decembra kamp odprt kot camper stop.

Jesensko kampiranje v Ankaranu

Izkoristite lepe jesenske dneve za uživanje na morju. V kampu Adria Ankaran so na voljo urejene kamping parcele, lahko pa se odločite tudi za najem mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb.

Gostom je na voljo wellness z notranjim bazenom z morsko vodo in savnami, lokacija pa nudi veliko možnosti kolesarjenja in sprehodov. Obiščete lahko naravni rezervata Škocjanski zatok ali se s kolesom zapeljete po kolesarski poti v Koper ali Izolo. Pot je primerna tudi za otroke, saj je povsem ravninska.

Morje ima ob slovenski obali še vedno prijetnih 21 – 22 °C, tako da se lahko tudi kopate.

V času krompirjevih počitnic bodo pripravili dodatno animacijo

Četrtek 2.11.2023 > ob 19h Bogat animacijski program s Čuki

Petek 3.11.2023 > ob 10 - 11.30 Ustvarjalne delavnice, od 16.30 Čarovniške predstave čarodeja Joleta Coleta

Sobota 4.11.2023 > ob 10 -11h Mini disco

AKCIJA > V terminih do 6. novembra velja 10% popust na ceno kampiranja (parcele in osebe) na Avtokampi kamping kartico. Redna cena jesenskega kampiranja za 2 osebi je na parceli z elektriko od 35 - 38 € na parcelah bliže morja pa od 41 do 50 € (odvisno od lokacije parcele). Otroci stari 2-10 let doplačajo 6,50 €, starejši pa 13 €.

V kampu imajo tudi možnost najema raznolikih mobilnih hišic. Najbolj priljubljene so Premium hišice, ki so postavljene v bližini morja oz. v osrednjem delu kampa. Na voljo so manjše hišice za 2+1 osebo, hišice z dvema spalnicama za 4+1 osebo in največje hišice s tremi spalnicami za 6 oseb. Za prvi počitniški vikend je večina hišic že polnih, več prostih je potem od 30. oktobra naprej.

Camper stop na parcelah ob morju

V terminu od 6.11. do 2.12. 2023 (možnost podaljšanja do 23.12.) bo v kampu Adria Ankaran odprt camper stop na parcelah ob morju.

Gostom bo na voljo ogrevan sanitarni objekt (SB 4 s tuši, wc-ji, prostorom za pomivanje posode) in možnost, na voljo je tudi CamperClean avtomat, kjer lahko za 3 € očistite wc kaseto, prav tako bo na voljo sveža voda.

Prijava oseb za camper stop bo potekala na recepciji hotela, omogočen bo pozni odhod do 20. ure.

Cena za camper stop bo 25 € na avtodom in vse osebe. Doplačilo za elektriko je 8 €, pes 3 €, turistična taksa pa je 2,50 € na osebo oz. 1,25 € za otroke 7 – 18 let.

Gostje camper stop imajo 10% popust na uporabo notranjega bazena.

Več o kampu Adria Ankaran - www.adria-ankaran.si