Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem - cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
16676 ogledov

Kamping sezona seveda še ni zaključena, zato smo pripravili spisek kampov na Hrvaškem, ki bodo odprti v času krompirjevih počitnic od 28. oktobra do 5. novembra 2023. Cene kampiranja so v tem času ugodne, veljajo tudi posebne cene na Avtokampi kartico, nižje so tudi cene najem mobilnih hišic.

Izkoristite akcijske ponudbe jesenskega kampiranja, ki vam jih nudi Avtokampi kamping kartica. V številnih kampih lahko sedaj 2 osebi kampirata že za 17 - 23 €, v ceni pa je vključena tudi parcela z elektriko. Dodatne osebe doplačajo po ceniku kampa, enako se doplača tudi turistična taksa.

Šotoristi se jeseni radi odločijo za počitnice v mobilni hišici, ki omogočajo ogrevanje prostora s klimatsko napravo (dodatno lahko vzamete še kakšen kalorifer). Cene najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice se pričnejo nekje pri 60 - 80 € na noč. Višje cene najema mobilnih hišic pa so v termalnih kampih, kjer je v ceni vključeno tudi kopanje v bazenih.

Cene najema mobilnih hišic za vse kampe lahko hitro preverite na spletni strani > AdriaCamps.com

Istra - jesensko kampiranje

Kamp Lighthouse, Savudrija - odprt do 5.11.

Kamp Lighthouse je urejen pri svetilniku Savudrija in bo odprt do začetka novembra, potem pa zopet od začetka marca naprej.

Cena kampiranja za 2 osebi od 24 do 32 € (odvisno od termina, ker je po 1.11. nižja cena), dodatno -5% popust na kamping kartico za min. 2 nočitvi

Kamp San Servolo, Buje - odprt čez celo leto

Vrhunski wellness kamp San Servolo bo odprt čez celo leto (izjemoma ga zaradi dopusta zaprejo zadnji teden v novembru in prva dva tedna v decembru) in omogočal kopanje v zunanjem bazenu tudi pozimi. Gostom je že v ceni bivanja na voljo uporaba wellnessa s savnami. Cena kampiranja za 2 osebi od 70 € naprej, na parceli s privatnim jacuzzijem pa od 105 €.

Za mobilne hišice do konca oktobra velja posebna cena za min. 3 nočitve. Nekatere mobilne hišice so opremljene s privatnim jacuzzijem. Okvirne cene najema hišice za 2 osebi od 165 €, za 4 osebe pa so od 190 €. Hišice z jacuzzijem so dražje. V ceni sta samo dve osebi, za dodatno osebo staro 7 let ali več se doplača cca 60 € na noč.

Kamp Aminess Sirena, Novigrad - odprt do 5.11.

Kamp Aminess Sirena je odprt do 5. novembra, cena kampiranja za 2 osebi z Avtokampi kamping kartico od 23 €. Odlična lokacija za kolesarjenje in sprehod po Novigradu.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi za krompirjeve počitnice od 57 € za klasične hišice (24m2), od 66 € za malo večje hišice 32 m2 in od 104 € za mobilne hišice Bella Vista v prvi vrsti s pogledom na morje.

Ob doplačilu omogočajo tudi uporabo notranjega bazena in wellnessa v sklopu hotela Aminess Maestral ob kampu.

Kamp Polidor, Funtana - odprt čez celo leto

Simpatičen družinski kamp, ki se je letos razširil in ima nove sončne parcele ter mobilne hišice z ogrevanimi bazeni ter jacuzziji.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi velja že tudi v oktobru in je samo 19 € z Avtokampi kartico + doplačilo 0,20 € / kWh za elektriko

Najem mobilne hišice stane od 67 €, za hišice z jacuzzijem od 90 €, za hišice z bazenom pa pod 140 €.

Omogočajo tudi zimski pavšal na parceli za 230 € na mesec oz. 1.100 € + doplačilo za elektriko po porabi 0,20 €/kWh (1.10. - 29.3.) ali zimski mesečni najem mobilne hišice za 980 €.

Kamp Istra Premium, Funtana - odprt do 7.1. 2024

Kamp Istra Premium je zelo priljubljen kamp pri družinah, saj nudi veliko možnosti zabave, animacije, kopanje v bazenih z ogrevano vodo, imajo tudi veliko tobogane, vodna igrala in wellness.

Bazeni so predvidoma odprti do konca krompirjevih počitnic, je pa vse odvisno od vremena. Pripravljajo počitniško animacijo, noč čarovnic, imajo tudi osvetljena športna igrišča za nogomet, odbojko in košarko, zabaven mini golf, v objektu recepciji pa so notranje igralnice in kino dvorana.

Na Avtokampi kartico nudijo posebne cene >  38 € za 2 osebi, psa in parcelo Marine Comfort v terminu 30.9. - 1.11. ali 50 € za parcelo Bella Vista Comfort Mare v terminu 30.9. – 5.11. in 37 € v terminu 5.11. – 7.1. 2024.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe za krompirjeve počitnice so od 100 do 130 € na noč, za hišice z lastnim bazenom z ogrevano vodo pa od 215 € na noč. Najem glamping šotora za 4 osebe stane od 57 do 65 €.

Kamp Porto Sole, Vrsar - odprt čez celo leto

Kamp Porto Sole je bil eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. V zadnjih letih so uredili nove sanitarije pri parcelah ob morju, kjer so v gornjem nadstropju uredili tudi manjši wellness (privatne kopalnice s savno ali jacuzzijem).

Med krompirjevimi počitnicami običajno pripravijo tudi nekaj družinske animacije, izdelavo okraskov, izrezovanje buč ...

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli standard z Avtokampi kartico je v terminih do 31.10. samo 19 €. Od 1. 11. naprej bodo veljale že zimske cene kampiranja npr. za 2 osebi od 21 do 35 € (odvisno od lokacije parcele). Otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno.

Omogočajo tudi zimski pavšal od oktobra do aprila po ceni od 1.900 € za standardne parcele z vključeno elektriko.

Cena najema mobilnih hišic v času krompirjevih počitnic za 4+2 osebi od 68 € na dan.

Kamp Mon Perin, Bale - odprt do 6.11.

Lepo urejen kamp z dolgimi plažami s prodnatimi zalivi in veliko zelenja. V okolici so številne kolesarske poti. Imajo tudi zunanji bazen, ki bo v primeru slabšega vremena že zaprt.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 23 € do 28 €. otroci do 12 leta bivajo brezplačno. Na Avtokampi kartico nudijo 10% popusta v primeru vsaj 2 nočitev.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 65 - 72 €, hišica z jacuzzijem od 92 do 110 €, vila z jacuzzijem 309 in vila z bazenom 350 / 390 €.

Kamp Arena Stoja, Pula - odprt do 19.11.

Kamp Arena Stoja je urejen tik ob robu Pule, dostop do mesta pa je omogočen tudi z mestnim avtobusom, ki ima postajališče pri sami recepciji kampa. V mestu se vedno nekaj dogaja, na ogled je Arena, tržnica, lepo se je sprehodit po starem delu mesta, za družine pa priporočamo tudi obisk akvarija na Verudeli. Kamp bo letos odprt do 19. novembra, ker potem pričnejo z deli na urejanju kamping parcel in prenovi sanitarij

Lani so v kampu ob morju postavili nove mobilne hišice.

Cena kampiranja za krompirjeve počitnice za 2 osebi od 25 do 31 € (odvisno od lokacije parcele). Otroci do 12 let bivajo brezplačno. Za daljše bivanje od 7 noči nudijo dodaten 10% popust na redne cene, od 14 do 21 noči 15% popusta in za bivanje daljše od 21 noči 20%.

Cena najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb za krompirjeve počitnice je od 94 do 132 €. Gre za zelo prostorne hišice od 46 do 57 m2 z dvema spalnicama, kuhinjo, teraso in dvema kopalnicama

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin - odprt čez celo leto

Kamp Arena Grand Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto, tako da bo zanimiv tudi za novoletno kampiranje. Lokacija nudi veliko sprehajalnih in kolesarskih poti v okolici Medulina. Za krompirjeve počitnice bodo pripravili tudi tematsko animacijo, ki bo potekala v času pred nočjo čarovnic.

Cena kampiranja za 2 osebi je konec oktobra od 27  - 35 € (odvisno od lokacije parcele). Za daljše bivanje od 7 noči nudijo dodaten 10% popust na redne cene, od 14 do 21 noči 15% popusta in za bivanje daljše od 21 noči 20%.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb (30 ali 40 m2) za krompirjeve počitnice je od 85 do 103 €, najem hišice v prvi vrsti ob morju pa stane 126 €. Dodaten 30% popust nudijo v primeru najema mobilne hišice za min. 14 dni in 50% za vsaj 21 nočitev.

Kampi na Kvarnerju - ponudba jesenskega kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Omišalj – otok Krk - odprt čez celo leto

Prvi kamp na otoku Krk, ki je moderno urejen in nudi veliko sončnih parcel. Običajno za krompirjeve počitnice pripravijo tudi nekaj animacije.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi že od 23 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev. otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice Omišalj za 4+2 osebi konec oktobra stane od 61 do 86 €, za hišice v prvi vrsti pa 91 €, hišice za 6 oseb s tremi spalnicami pa od 73 €. Cene so že z akcijskim popustom na zgodnjo rezervacijo.

Kamp Aminess Atea, Njivice – otok Krk - odprt do 5.11.

Kamp v Njivicah bo odprt do 2. novembra, tako da lahko izkoristite ponudbo še prvi počitniški vikend.

Cena kampiranja za 2 osebi z Avtokampi kartico je od 23 €. otroci do 12 let bivajo brezplačno

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice - hišica za 4 osebo od 63 - 95 €, mobilna hišica s tremi spalnicami za 6 oseb od 80 €, mobilna hišica za 4 osebe s privatnim bazenom v prvi vrsti ob morju pa 120 €. Cene se lahko še spremenijo glede na povpraševanje.

Kamp Tiha, Šilo - odprt do 5.11.

Manjši kamp na vzhodni strani otoka Krk bo letos odprt do začetka novembra. Na voljo je veliko sončnih parcel, kar je odlično za konec sezone.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 30 do 36 €, otroci do 12 leta bivajo brezplačno.

Na voljo so tudi moderne mobilne hišice, letos so postavili nove tik ob morju. Cena najema mobilnih hišic je od 100 do 110 € na noč.

Kamp Ježevac, Krk - odprt čez celo leto

Kamp Ježevac bo tudi letos odprt čez celo leto in če bo še lepo vreme, bo tudi za krompirjeve počitnice še odprt manjši bazen z ogrevano vodo. Lokacija kampa Ježevac je zanimiva za sprehode in oglede po mestu Krk ali za kolesarjenje po okolici.

Ob koncu oktobra običajno poteka tudi Halloween animacija za otroke, ko otroci izdelujejo maske, lahko pa prinesete tudi kakšno bučo in jo bodo izrezali.

Cena kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko že od 23 € (akcija na Avtokampi kamping kartico), otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice za konec oktobra za 4 + 2 osebi je od 61 €, je pa veliko hišic že zasedenih, tako da pohitite z rezervacijo.

Kamp Bor, Krk - odprt čez celo leto

Manjši kamp nad samim mestom Krk je odprt čez celo leto in mogoča kampiranje po ugodnih cenah. Za goste je urejen ogrevan sanitarni objekt, je pa 500 metrov od morja.

Cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi je v času počitnic samo 21 €. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Kamp Mali, Baška – otok Krk - odprt do konca novembra

V Baški bo predvidoma do konca novembra še odprt kamp Mali. Gre za lepo urejen kamp z okoli 30 urejenimi parcelami. Lokacija je 100 m od osrednje plaže. Super za pohodništvo in kolesarjenje po okolici Baške.

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko že od 25 € - 5% popusta na Avtokampi kartico in v času krompirjevi počitnic otrodi do 13,99 let bivajo brezplačno.

Kamp Kovačine, Cres - odprt do 5.11.

Lepo urejen kamp bo letos prvič odprt do novembra. Peščena plaža, FKK desni del kampa, bližina mesta Cres in lepo urejena sprehajalna pot ob morju so tiste stvari, ki privlačijo goste. Bazen bo odprt do 22.10., za krompirjeve počitnice pa bo odprt wellness ( doplačilo za savne je 10 € za 2 uri oz. 20 € za cel dan.), fitnes (gratis) in pa nova otroška igralnica.

Cena jesenskega kampiranja za 2 osebi je 24 €, otroci 5-12- let doplačajo 3,70 €. Dodaten popust na kamping kartico 10% na ceno osebe + bivate 7 noči, plačate 6.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe je od 59 do 82 €, za hišice ob morju je cena 95 € + akcija bivate 7 noči, plačate 6.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt do 2.11.

Zanimiv kamp malce pred centrom Malega Lošinja je odprt do 2. novembra. Odlična lokacija za ogled Malega Lošinja

Cene kampiranja za min. 3 nočitve so z Avtokampi kartico nižje za 15% - cena na parcelah Pineta ali Premium že od 26 € za 2 osebi.

Na voljo je tudi več različnih tipov mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, cene najema v oktobru in začetku novembra od 60 - 95 €.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt čez celo leto

Kamp Čikat je odlična izbira za jesenske počitnice, bo pa kamp odprt tudi v zimskem času, samo letos pričnejo z zimskimi cenami šele po 5.11. Lokacija kampa je v borovem gozdu, tik ob morju in lepi sprehajalni poti. Do mesta Mali Lošinj je približno 20 minut hoje, lahko pa se peljete tudi s kolesom. Imajo tudi športni center z igrišči za košarko, nogomet, tenis (trda podlaga) in fitnes.

Cene kampiranja konec oktobra za 2 osebi so od 35 do 50 €, odvisno od lokacije parcele, otroci od 3 - 7 let doplačajo 3 €, od 7 - 12 let pa 5,20 €.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe v terminu krompirjevih počitnic je od 90 do 95 €, ob morju 120 €, hišice za 6 oseb stanejo 112 €, večje hišice postavljene tik nad osrednjo plažo pa stanejo od 140 € na noč.

Ob doplačilu je gostom kampa Čikat omogočen tudi vstop v bazen (20% popust na redne cene) in wellness hotela Punta v kraju Veli Lošinj.

Kamp Selce, Crikvenica - odprt do 5.11.

Kamp bo letos odprt do 5. novembra in omogočajo kampiranje ter tudi najem mobilnih hišic.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 33 do 40 € (odvisno od lokacije parcele), otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 48 €, hišica za 6 oseb od 62 €, mobilna hišica za 4+1 osebo z jacuzzijem pa ob zgodnji rezervaciji že od 75 €.

Kampi Dalmacija - odprti kampi za jesensko kampiranje

Kamp Šimuni - otok Pag - odprt do 15.11.

Letos bo kamp Šimuni odprt do 15. novembra in v tem času nudijo kampiranje za 2 osebi že od 15 - 17 € na noč. cena vključuje tudi enega otroka do 12 let in psa. Lokacija je zanimiva zaradi peščene plaže, imajo tudi notranjo otroško igralnico.

Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 49 - 60  €, hišice za 6 oseb pa od 65 €.

Kamp Odmoree, Rtina – Zadar - odprt čez celo leto

Manjši kamp, ki je odlično opremljen s pogledom na morje in prodnato plažo pod kampom. Na voljo je 11 parcel in 3 mobilne hišice – cena kampiranja konec oktobra je za 2 osebi od 32 €, otroci doplačajo 4 €.

Cena jesenskega najema mobilne hišice za 4 osebe od 60 – 70 €.

Kamp Falkensteiner Zadar - odprt čez celo leto

Pred nekaj leti prenovljen kamp ob robu Zadra nudi peščene parcele in ogrevane sanitarije. Lokacija je odlična za ogled starega dela Zadra s stolnico, morskimi orglami in tržnico. Za zadnji vikend v oktobru bodo v sklopu animacije v bližnjem hotelu Falkensteinfer Funimation Borik imeli Magični vikend s čarodejem.

Do 5.11. bo v kampu (na desni strani kampa) še odprt manjši wellness, kjer je dovoljen vstop za odrasle (2 savni, manjši ogrevan bazen, večji bazen brez ogrevanja in fitnes.

Ob doplačilu je možnost uporabe hotelskega bazena z ogrevano vodo in hotelskega wellnesa. Dogovorili smo se za posebno ceno, ki velja v terminih od 9.10. do 5.11.:

> 10 € za bazen za odrasle osebe, za otroke mlajše (ob spremstvu staršev) od 12 let gratis, za otroke 12 - 16 let 5 €

> 27 € za wellness z bazenom za odrasle osebe (savne, jacuzzi, bazen in fitnes)

> 10 € za fitnes za odrasle

Cena kampiranja na kamping kartico je za 2 osebi samo 23 €, cena najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice za 2+1 osebo od 80 €, 4 osebe 105 €, za 6 oseb pa 117 €.

Kamp Jezera Lovišća, Murter - odprt do 1.11.

Kamp jezera Lovišća se sicer uradno zapira 7.10., ampak do 1.11. omogočajo brezplačno kampiranje na parcela za vse goste, doplača se samo turistična taksa. To pomeni, da je kampiranje na parcelah brez dodatnega plačila za osebe, parcelo, elektriko, wifi, psa in to ne glede na to ali boste bivali samo 1 noč ali pa 14 dni.

Kamp Slanica, Murter - odprt do 5.11.

Zaradi lepega vremena bo kamp Slanica na otoku Murter nekoliko podaljšal sezono predvidoma do 5.11.).

Lepa lokacija kampa tik ob morju, ki nudi veliko možnosti sprehodov in kolesarskih izletov po Murtru in potem tudi v okolici Tisnega. cena kampiranja za 2 osebi je nekje od 27 - 30 €, otroci doplačajo 3,90 €.

Cena najema mobilne hišice je od 55 do 80 € odvisno od velikosti hišice.

Kamp Amadria Park Šibenik (bivši kamp Solaris) - odprt do 15.11.

V kampu Amadria Park Šibenik, ki je sicer odprt do konca oktobra, bodo tudi letos ob lepem vremenu podaljšali sezono vsaj do sredine novembra. Lokacija je zanimiva za ogled starega dela Šibenika in slapov reke Krke.

V kampu imajo veliko parcel ob morju, cena kampiranja za 2 osebi pa je 27 € oz. 36 ali 40 € za parcele bliže morja.

Najem mobilne hišice za 4 osebe za krompirjeve počitnice stane do 31.10. od 85 do 150 €, od 1.11. naprej pa so nižje cene najema mobilnih hišic in sicer od 47 do 90 €.

Kamp Adriatic, Primošten - odprt do 15.11.

Lep kamp 3 km pred Primoštenom je urejen v borovem gozdičku. Od kampa ob morju pelje sprehajalna pot, na začetku sicer manjka še 100m, vendar se da po poti tudi s kolesom.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico je od 22 €, otroci 3-12 let doplačajo 4,50 €.

Cena najema mobilnih hišic za 4 +2 osebi je od 90 € na noč.

Kamp Rožac, Čiovo – Trogir - odprt do 5.11.

Majhen, vendar odličen kamp Rožac bo letos odprt do 5. novembra. Dobro izhodišče za ogled Trogira in izlete po otoku Čiovo.

Na kamping kartico nudijo ceno kampiranja za 2 osebi 23 €, za najem mobilne hišice za 4 osebe (24 m2) je cena 52 €, za večje in novejše hišice za 4 osebe (33 m2) pa 65 €.

Kamp Stobreč, Split - odprt čez celo leto

Če želite kampirati v bližini večjega mesta, potem bo kamp Stobreč prava lokacija. Zelena oaza v Splitu je priljubljena lokacija kampistov na poti proti južni Dalmaciji. Zelo prijazen kamp do kužkov. V kampu imajo tudi wellness, kjer so na voljo finska, infra in bio savna, jacuzzi in fitnes.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico je 23 € - če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 20 € na noč.

Mobilna hišica za 4 osebe stane od 55 do 70 €, premium hišice in hišice s pogledom na morje od 95 do 99 €.

Kamp Galeb, Omiš - odprt do 12.11.

Lepo urejen kamp Galeb leži ob robu mesta Omiš. Super lokacija blizu mesta z možnostjo izletov ob reki Cetini in pohodov na bližnje hribe.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico že od 23 €, otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Mobilne hišice v kampu Galeb za manjše hišice za 4 osebe je cena najema od 50 €, hišica za 5 oseb od 80 €, večje hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa stanejo od 80 € oz. z jacuzzijem na terasi od 110 do 120 €.

Kamp Riviera - Makarska - odprt čez celo leto

Edini kamp v neposredni bližini Makarske je odprt čez celo leto. Urejene parcele v borovem gozdiču, direktno na začetku promenade, ki pelje v Makarsko.

Cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko od 23 €, v ponudbi imajo tudi eno mobilno hišico za 4 osebe in najem v oktobru stane 60 €.

Kamp Viter - Zaostrog - odprt do 31.10.

Tk ob prekrasni prodnati plaži leži kamp Viter, ki bo odprt do 31. oktobra. cena kampiranja za 2 osebi je od 24 do 31 €, otroci 3-12 let doplačajo 2,80 €. Na Avtokampi kartico nudijo dodaten 15% popust.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec - odprt čez celo leto

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Kamp je odprt čez celo zimo, lokacija pa je malo pred Orebićem.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico že od 21 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort ali Premium, enako bo tudi cena v zimskem času po 15.11.. Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.4. za 1.800 €.

Cena najema mobilne hišice (40m2) za 4 osebe je 79 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa 95 - 105 € in hišice z bazenom 116 do 126 €. Mesečni najem mobilne hišice od 15.11. naprej že od 900 €, za 14 dni pa od 630 €.

Kamp Nevio, Orebić - Pelješec - odprt do 15.11.

Največjih kamp na Pelješcu, ki je zelo lepo urejen in ima prekrasno prodnato plažo zaščiteno od vetra.

Kamp Nevio bo letos odprt do 15. novembra. Cena kampiranja za 2 osebi je od 21 € na Avtokampi kartico, cena najema mobilne hišice za 4-5 oseb pa od 50 - 70 €, za 6 oseb pa od 90 € (odvisno od lokacije in tipa hišice). Akcija bivate 7, plačate 6 noči.

Kamp Palme, Kućište – Pelješec - odprt čez celo leto

Kampirajte pod palmami in na parcelah v neposredni bližini lepe plaže. Kamp Palme je odprt čez celo leto in nudi posebno ceno na kartico – 22 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 40 - 50 €.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac - odprt čez celo leto

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je 23 € za 2 osebi.

Kamp Pod Maslinom, Orašac - Dubrovnik - odprt do 1.11.

Samo 11 km pred Dubrovnikom je 100m od magistrale urejen kamp Pod Maslinom, ki je odprt do 1.11. Lepo urejen s prekrasnim pogledom na sosednje otoke, do morja pa se je potrebno spustiti po cca 300m dolgem klancu. Do Dubrovnika je urejen javni avtobusni prevoz.

Cena kampiranja s kamping kartico izven sezone je za 2 osebi samo 17 €.

Kamp Matkovica, Srebreno - Dubrovnik - odprt čez celo leto

Manjši kamp 7 km naprej od Dubrovnika je zanimiv za varno parkiranje in potem ogled mesta z lokalnim avtobusom.

Cena kampiranja za 2 osebi, avtodom in elektriko je v oktobru 30 €.

Kampi v notranjosti Hrvaške

Kar nekaj kampov je čez celo leto odprtih tudi v notranjosti Hrvaške. Za krompirjeve počitnice sta še najbolj zanimiva oba termalna kampa v hrvaškem Zagorju.

Kamp Terme Jezerčica - Donja Stubica - odprt čez celo leto

Lepo urejene manjše terme Jezerčica imajo tudi moderno urejen. kamp, ki je odprt čez celo leto.

Cena kampiranja je s kopalno karto od 19 € na osebo, otroci 5-15 let 9 €, cena parcele je že všteta, doplača se še 8 € za elektriko. Na kamping kartico nudijo 10% popust.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 139 €, kar vključuje tudi kopalne karte.

Kamp Vita - Terme Tuhelj - odprt čez celo leto

Prenovljen kamp v Termah Tuhelj z modernimi in ogrevanim sanitarnim objektom omogoča tudi neomejeno kopanje v notranjih bazenih in uživanje v wellnessu.

Za kampiranje in kopanje je cena 15 € na osebo, otroci 5-12 le imajo 30% popust, doplača se parcela z elektriko 28 €. Na kamping kartico boste prejeli 15% popust.​

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe za krompirjeve počitnice je od 190 €, v hišici za 6 oseb pa 230 € na noč.

Vinski kamp Hažić - Sveti Martin na Muri - odprt čez celo leto

V letu 2021 odprt kamp Hažić leži med vinogradi in bo odprt čez celo leto. Nudi nekaj kamping parcel in najem dveh mobilnih hišic, gosti pa gredo lahko na pokušino njihovih vin in sokov, na kolesarjenje ali pa na priljubljene bazene in wellness v bližnjih termah.

Cena kampiranja za 2 osebi, parcelo za avtodome in prikolice ter elektriko + degustacija vina je 30 €, cena najema mobilne hišice za 4 osebe je od 120 €. Cene vključujejo tudi 20% popust na kopanje v bazenih Sveti Martin in degustacijo vina ter domačih sokov.

Kamp Plitvice - odprt do 1.11.

Kamp Plitvice je najnovejši kamp v bližini Plitviških jezer, ki je odprt od aprila do novembra. Gre sicer za manjši kamp, ki nudi kombinacijo kampiranja in najema mobilnih hišic. V kampu je tudi restavracija, kjer vam nudijo lokalne dobrote.

Cena kampiranja 2 oseb je od 41 do 60 €, dodatno nudijo 10% popust na kamping kartico. Cene najema mobilnih hišic so že od 79 €  - velja za spletne rezervacije za min. 2 noči.

Kamp Plitvice Holidays - odprt čez celo leto

Odlična lokacija za ogled znanih Plitviških jezer. Ob kampiranju omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping hišk ob jezeru ali na drevesu.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je za 2 osebi v oktobru samo 23 €.

Cena najema mobilnih hišic za min. 2 noči pa od 132 € na noč, za hišice z jacuzzijem pa od 190 €. Glamping hišica na drevesu za 4 osebe stane od 250 €, hišica za 2 osebi ob jezeru pa od 110 € na noč.

Datum objave
Kategorija
Statistika
16676 ogledov