Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem - cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
83418 ogledov

Kamping sezona seveda še ni zaključena, zato smo pripravili spisek kampov na Hrvaškem, ki bodo odprti v času krompirjevih počitnic od 29. oktobra do 6. novembra. Cene kampiranja so v tem času ugodne, enako velja tudi za najem mobilnih hišic.

Izkoristite akcijske ponudbe jesenskega kampiranja, ki vam jih nudi Avtokampi kamping kartica. V številnih kampih lahko sedaj 2 osebi kampirata že za 18 - 22 €, v ceni pa je vključena tudi parcela z elektriko. Dodatne osebe doplačajo po ceniku kampa, enako se doplača tudi turistična taksa.

Šotoristi se jeseni radi odločijo za počitnice v mobilni hišici, ki omogočajo ogrevanje prostora s klimatsko napravo (dodatno lahko vazmete še kakšen kalorifer). Cene najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice se pričnejo nekje pri 50 - 70 € na noč. Višje cene najema mobilnih hišic pa so v termalnih kampih, kjer je v ceni vključeno tudi kopanje v bazenih.

Istra - jesensko kampiranje

Kamp Lighthouse, Savudrija - odprt do 6.11.

Kamp Lighthouse je urejen pri svetilniku Savudrija in bo odprt do začetka novembra, potem pa zopet od začetka marca naprej.

Cena kampiranja za 2 osebi od 22 do 28 €, dodatno -5% popust na kamping kartico za min. 2 nočitvi

Kamp San Servolo, Buje - odprt čez celo leto

Vrhunski wellness kamp San Servolo bo odprt čez celo leto (izjemoma bo zaprt od 21.11. - 11.12.) in omogočal kopanje v zunanjem bazenu tudi pozimi. Gostom je že v ceni bivanja na voljo uporaba wellnessa s savnami. Cena kampiranja za 2 osebi od 66 € naprej, na parceli s privatnim jacuzzijem pa 110 €.

Najem mobilne hišice za 2 osebi stane 160 -180, za hišico z jacuzzijem pa 200 - 250 €. doplačilo za dodatno osebo staro 7 let ali več je 60 €.

Kamp Aminess Sirena, Novigrad - odprt do 2.11.

Kamp Aminess Sirena je odprt do 2. novembra, cena kampiranja za 2 osebi z Avtokampi kamping kartico od 22 €. Odlična lokacija za kolesarjenje in sprehod po Novigradu. Ob doplačilu je možno studi kopanje v notranjem bazenu bližnjega hotela Aminess Maestral.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi za krompirjeve počitnice od 50  € za klasične hišice (24m2), od 58 - 60 € za malo večje hišice 32 m2 in od 92 – 96 € za mobilne hišice Bella Vista v prvi vrsti s pogledom na morje.

Ob doplačilu omogočajo tudi uporabo notranjega bazena in wellnessa v sklopu hotela ob kampu.

Kamp Polidor, Funtana - odprt čez celo leto

Simpatičen družinski kamp, ki se je letos razširil in ima nove sončne parcele ter mobilne hišice z ogrevanimi bazeni ter jacuzziji.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi velja že tudi v oktobru in je samo 18 € z Avtokampi kartico, cena najema mobilnih hišic pa je od 75  - 92 €, za hišice z jacuzzijem 99 €, za hišice z bazenom pa 125 € €. Če pa najame hiško za min 7 noči, je potem cena že od 35 €.

Omogočajo tudi zimski pavšal na parceli za 350 € na mesec oz. 1.500 € (1.10. - 1.4.) € ali zimski mesečni najem mobilne hišice za 780 €.

Kamp Istra Premium, Funtana - odprt do 31.10.

Kamp Istra Premium je bil lansko leto zelo priljubljen v terminu krompirjevih počitnic, letos pa bo na žalost odprt samo do vključno ponedeljeka 31.10. Zadnji dan bodo gostje v kampu lahko ostali do popoldanskih ur.

Kamp nudi veliko animacije, notranje igralnice in v primeru lepega vremena bodo odprti tudi bazeni z ogrevano vodo.

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko je od 47 do 57 €, na parcelah bliže morja pa od 72 do 76 €. Otroci mlajši od 12 let kampirajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe za prvi vikend krompirjevih počitnic so od 75 do 95 € na noč, za hišice z lastnim bazenom z ogrevanbo vodo pa od 214 - 290 € na noč.

Kamp Porto Sole, Vrsar - odprt čez celo leto

Kamp Porto Sole je bil eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Lani so uredili nove sanitarije pri parcelah ob morju, kjer so v gornjem nadstropju uredili tudi manjši wellness (privatne kopalnice s savno ali jacuzzijem). Med krompirjevimi počitnicami običajno pripravijo tudi nekaj družinske animacije - v nedeljo 30.10. bo pijača dobrodošlice in izdelovanje okraskov ter mask za noč čarovnic, v ponedeljek, 31.10., delavnica izrezovanja buč.

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli standard je v terminih do 31.10. samo 18 €, na parcelah bliže morja 23,30 - 27,30 €, od 1.11. pa kamp že nudi zimsko ceno kampiranja na parcelah standard za 2 osebi in psa od 20 €. Otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno.

Omogočajo tudi zimski pavšal od oktobra do aprila po ceni od 1.500 € za standardne parcele in 2.000 € za parcele bliže morja.

Cena najema mobilnih hišic v času krompirjevih počitnic za 4+2 osebi od 63 - 66 € na dan.

Kamp Porton Nature Hideouts, Rovinj - odprt do 2.11.

Kamp v neposredni bližini starega dela Rovinja, do katerega je samo 10 minut hoje. Letos so kamp prenovili in postavili nove mobilne hišice z bazeni.

Lokacija nudi tudi veliko kolesarskih poti okoli Rovinja.

Cena kampiranja za krompirjeve počitnice je za 2 osebi od 22 do 30 € (odvisno od lokacije parcele) - na Avtokampi kartico dodatno nudijo 15% popust. otroci do 11 let bivajo brezplačno.

Cena najema mobilne hišice z bazenom za 2 osebi je od 90 €, za 4 osebe pa od 125 € na noč.

Kamp Arena Stoja, Pula - odprt do 6.11.

Kamp Arena Stoja je urejen tik ob robu Pule. dostop do mesta je omogočen tudi z mestnim avtobusom, ki ima postajališče pri sami recepciji kampa. V mestu se vedno nekaj dogaja, na ogled je Arena, tržnica, lepo se je sprehodit po starem delu mesta, za družine pa priporočamo tudi obisk akvarija na Verudeli.

Letos so v kampu postavili nove mobilne hišice.

Cena kampiranja za krompirjeve počitnice za 2 osebi z avtokampi kartico že od 18 € na osnovni parceli z elektriko, na parcelah bliže morja pa je cena od 24 do 29 € (odvisno od lokacije parcele. otroci do 12 let bivajo brezplačno. Za daljše bivanje od 7 noči nudijo dodaten 10% popust na redne cene.

Cena najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb za krompirjeve počitnice je od 85 do 105 €, hišice Delux v bližini morja pa od 105 do 125 €. Ker pa do 6.11. poteka mesec hrvaškega turizma, so cene osnovnega tipa mobilnih hišic za 5 oseb ob direktni rezervaciji do 35% nižje - akcijska cena ob min. 2 nočitvah že od 56 €.

Kamp Volme - Banjole - odprt čez celo leto

Manjši kamp ob cesti za Premanturo, kjer je na voljo 10 parcel za kampiranje, v kampu pa je tudi nekaj privatnih mobilnih hišic. Lokacija kampa je zanimiva za sprehode po okolici in kolesarske izlete do Kamenjaka.

Cena kampiranja v zimskem času je 20 € za avtodom, parcelo z elektriko in osebe.

V kampu je tudi nekaj privatnih mobilnih hišic, cena najema v oktobru in do 6.11. od 35 € za 2 osebi do 45 € za 4 osebe. cene veljajo za min. 2 nočitvi. Cene najema hišice od 6.11. do 23.12. od 32 do 42 €. Informacije o direktnem najemu hišic >

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin - odprt čez celo leto

Kamp Arena Grand Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto, tako da bo zanimiv tudi za novoletno kampiranje. Lokacija nudi veliko sprehajalnih in kolesarskih poti v okolici Medulina. Za krompirjeve počitnice bodo pripravili tudi tematsko animacijo, ki bo potekala od sobote do ponedeljka (29. - 31.10.). Celoten program >

Cena kampiranja za 2 osebi je konec oktobra od 28  - 34 € (odvisno od lokacije parcele), za daljše bivanje od 7 noči nudijo dodaten popust.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb za krompirjeve počitnice je od 83 do 105 €, najem hišice v prvi vrsti ob morju pa stane 117 €. Dodaten 30% popust nudijo v primeru najema mobilne hišice za min. 14 dni in 50% za vsaj 21 nočitev.

Ker pa do 6.11. poteka mesec hrvaškega turizma, so cene osnovnega tipa mobilnih hišic za 5 oseb ob direktni rezervaciji do 35% nižje - akcijska cena ob min. 2 nočitvah že od 57 €.

Kampi na Kvarnerju - ponudba jesenskega kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Omišalj – otok Krk - odprt čez celo leto

Prvi kamp na otoku Krk, ki je moderno urejen in nudi veliko sončnih parcel. Cel teden bodo potekla počitniška animacija - spisek celotne animacije >

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi že od 22 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev.

Najem mobilne hišice Omišalj za 4+2 osebi konec oktobra stane od 54 do 57 €, za hišice v drugi vrsti ob  morju je cena najema 79 €, v prvi vrsti pa 88 €. Cene so že z akcijskim 10% popustom za min. 2 nočitvi.

Kamp Aminess Atea, Njivice – otok Krk - odprt do 2.11.

Kamp v Njivicah bo odprt do 2. novembra, tako da lahko izkoristite ponudbo še prvi počitniški vikend.

Cena kampiranja za 2 osebi z Avtokampi kartico je od 20 €.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice - hišica za 4 osebo od 46 - 49 €, mobilna hišica s tremi spalnicami za 6 oseb od 54 €, mobilna hišica za 4 osebe bliže morja 71 €, hišica s privatnim bazenom v prvi vrsti ob morju pa 97 €. Cene se lahko še spremenijo glede na povpraševanje.

Kamp Ježevac, Krk - odprt čez celo leto

Kamp Ježevac bo tudi letos odprt čez celo leto in če bo še lepo vreme, bo tudi za krompirjeve počitnice še odprt manjši bazen z ogrevano vodo in dodatno bazen s toboganom, kjer pa voda ni ogrevana. Bazen bo odprt vsaj do 6.11., če pa bo vreme lepo, bo odprt potem še vsaj en teden.

Lokacija kampa Ježevac je zanimiva za sprehode in oglede po mestu Krk ali za kolesarjenje po okolici.

Od 29.do 31. oktobra bo v kampu potekala tudi Halloween animacija za otroke, ko bodo otroci izdelovali maske, risali na obraze, lahko prinesete tudi kakšno bučo in jo bodo izrezali.

Cena kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko že od 20 € (akcija na Avtokampi kamping kartico).

Najem mobilne hišice za konec oktobra za 4 + 2 osebi je od 58 do 74 € (odvisno od tipa hišice in točnega termina).

Kamp Bor, Krk - odprt čez celo leto

Manjši kamp nad samim mestom Krk je odprt čez celo leto in mogoča kampiranje po ugodnih cenah. Za goste je urejen ogrevan sanitarni objekt, je pa 500 metrov od morja.

Cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi je v času počitnic samo 20 €. otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Kamp Mali, Baška – otok Krk - odprt do konca novembra

V Baški bo predvidoma do konca novembra še odprt kamp Mali. Gre za lepo urejen kamp z okoli 30 urejenimi parcelami. Lokacija je 100 m od osrednje plaže. Super za pohodništvo in kolesarjenje po okolici Baške.

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko že od 20 €.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt do 4.11.

Zanimiv kamp malce pred centrom Malega Lošinja je odprt do 4. novembra. Odlična lokacija za ogled Malega Lošinja

Cene kampiranja za min. 3 nočitve so z Avtokampi kartico nižje za 20% - cena na parcelah Pineta ali Premium že od 22,50 € za 2 osebi.

Na voljo je tudi več različnih tipov mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, cene najema v oktobru in začetku novembra od 55 €.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt čez celo leto

Odličen celo leto odprt kamp Čikat bo tudi letos nudil posebno ceno zimskega kampiranja, ki bo veljala od 23. oktobra 2022 do 1. aprila 2023. 2 osebi bosta na parceli kampirali že za 20 €, za psa pa je doplačilo 2 €, otroci maljši od 13 let bivajo brezplčano. Gostom nudi ogrevane sanitarije, bližino mesta ter številne sprehajalne poti ob morju.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe v terminu krompirjevih počitnic je od 72 do 77 €, hišice za 6 oseb stanejo 77 €, večje hišice postavljene tik nad osrednjo plažo pa stanejo od 85 € na noč.

Ob doplačilu je gostom kampa Čikat omogočen tudi vstop v bazen (20% popust na redne cene) in wellness hotela Punta v kraju Veli Lošinj.

Kamp Selce, Crikvenica - odprt do 6.11.

Kamp bo letos odprt do 6. novembra in omogočajo kampiranje ter tudi najem mobilnih hišic.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 31 do 38 € (odvisno od lokacije parcele), cena najema mobilne hišice za 4+1 osebo pa od 70 €, za hišico z jacuzzijem pa od 77 €.

Kampi Dalmacija - odprti kampi za jesensko kampiranje

Kamp Šimuni - otok Pag - odprt do 15.11.

Letos bo kamp Šimuni odprt do 15. novembra in v tem času nudijo kampiranje za 2 osebi že od 18 € na noč. Lokacija je zanimiva zaradi peščene plaže, imajo tudi notranjo otroško igralnico.

Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 55 - 70  €, hišice za 6 oseb pa od 70 do 80 €.

Kamp Odmoree, Rtina – Zadar - odprt čez celo leto

Manjši kamp, ki je odlično opremljen s pogledom na morje in prodnato plažo pod kampom. Na voljo je 11 parcel in 3 mobilne hišice – cena kampiranja konec oktobra je za 2 osebi od 29 do 32 €, cena jesenskega najema mobilne hišice od 53 – 66 €.

Kamp Falkensteiner Zadar - odprt čez celo leto

Pred nekaj leti prenovljen kamp ob robu Zadra nudi peščene parcele in ogrevane sanitarije. Lokacija je odlična za ogled starega dela Zadra s stolnico, morskimi orglami in tržnico. Za zadnji vikend v oktobru bodo v sklopu animacije v bližnjem hotelu Falkensteinfer Funimation Borik imeli družinske igre (petek, lego dogodek (sobota), nori laboratorij (nedelja) in noč čarovnic (ponedeljek).

Cena kampiranja na kamping kartico je za 2 osebi samo 22 €, cena najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice za 4 osebe 83 €, za 6 oseb pa 93€.

Predvidoma do 30. oktobra bo v kampu še odprt wellness (2 savni, manjši ogrevan bazen za odrasle, večji bazen brez ogrevanja, fitnes), ob doplačilu možnost uporabe hotelskega bazena tik ob kampu (informativna cena 70 kun na osebo, z wellnessom 200 kun.)

Kamp Slanica, Murter - odprt do 6.11.

Zaradi lepega vremena bo kamp Slanica na otoku Murter nekoliko podaljšal sezonoe (predvidoma do 6.11.).

Lepa lokacija kampa tik ob morju, ki nudi veliko možnosti sprehodovo in kolesarskih izletov po Murtru in potem tudi v okolici Tisnega. cena kampiranja za 2 osebi je nekje od 24  - 26 €, otroci doplačajo 3,40 €.

Cena najema mobilne hišice je od 52 do 80 €.

Kamp Amadria Park Šibenik (bivši kamp Solaris) - odprt do 31.10.

V kampu Amadria Park Šibenik so se odločili, da kamp letos ne bo odprt čez celo leto, ampak samo do konca oktobra. Lokacija je zanimiva za ogled starega dela Šibenika in slapov reke Krke.

V kampu imajo veliko sončnih parcel ob morju, cena kampiranja za 2 osebi pa je 26 € oz. 31 ali 36 € za parcele bliže morja.

Najem mobilne hišice za 4 osebe za krompirjeve počitnice stane že od 45 €, za 6 oseb s tremi spalnicami 55 €, hišice za 4 osebe ob morju pa 60 €.

Kamp Amadria Park Trogir (bivši kamp Belvedere) - odprt do 31.10.

Kamp Amadria Park Trogir je bil lani prvič odprt čez celo leto, letos pa bo odprt samo do konca oktobra. V terasah urejen kamp s pogledom na Čiovo in Šolto ter z urejeno obmorsko potjo, ki pelje do Trogira. Priporočamo ogled starega dela mesta s starim mostom in katedralo.

Cena kampiranja s kamping kartico do 31.10. je 22 € za 2 osebi.

Cena najema mobilnih hišic je do konca oktobra od 96 do 120 € - odvisno od tipa hišice, dražje so hišice bliže morja oz. s tremi spalnicami.

Kamp Rožac, Čiovo – Trogir - odprt do 6.11.

Majhen, vendar odličen kamp Rožac bo letos odprt do 6. novembra. Dobro izhodišče za ogled Trogira in izlete po otoku Čiovo.

Na kamping kartico nudijo ceno kampiranja za 2 osebi 20 €, za najem mobilne hišice za 4 osebe je cena 42 €, za hišice za 5 oseb pa 55 €. Dodatna akcija na najem mobilnih hišic v času Meseca hrvaškega turizma - mobilne hišice Comfort za 4+1 osebo – polna cena 42 €, cena s popustom do 6.11. je 29 €. Doplačilo zaključno čiščenje 26 €, taksa in prijava. Min 2. noči.

Kamp Stobreč, Split - odprt čez celo leto

Če želite kampirati v bližini večjega mesta, potem bo kamp Stobreč prava lokacija. Zelena oaza v Splitu je priljubljena lokacija kampistov na poti proti južni Dalmaciji.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico je 20 € - če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 18 € na noč.

Mobilna hišica za 4 osebe stane od 45 do 55 €, premium hišice 75 € in hišice s pogledom na morje 84 €.

Kamp Bunja - otok Brač - odprt do 4.11.

Manjši, moderen kamp v bližini kraja Supetar na toku Brač bo letos odprt do 4. novembra.

Omogoča kampiranje na urejenih parcelah in najem mobilnih hišic Adria. Lokacija je zanimiva za ogled otoka, kolesarjenje in sprehode. Cena kampiranja za 2 osebi je od od 24 € do 34 € (odvisno od lokacije parcele). otroci do 12 leta bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice za 4 osebe z 20% popustom je od 54 €, cena premium hišice ob morju pa je 95 €.

Kamp Galeb, Omiš - letos odprt predvidoma do 31.12.

Lepo urejen kamp Galeb leži ob robu mesta Omiš. Super lokacija blizu mesta z možnostjo izletov ob reki Cetini in pohodov na bližnje hribe.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico že od 20 €, otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Mobilne hišice v kampu Galeb – do 30.10. veljajo cene za manjše hišice za 4 osebe 49 €, hišica za 5 oseb je od 69 do 79 €, večje hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa stanejo od 59 do 79 € oz. z jacuzzijem na terasi od 99 do 109 €.

Od 31.10. naprej so cene najema mobilnih hišic še nižje in sicer 34 € za 4 osebe, za 5 oseb od 44 do 49 €, za 6 oseb od 39 do 49 €, hišice z jacuzzijem pa od 59 - 69 €.

Kamp Riviera - Makarska - odprt čez celo leto

Edini kamp v neposredni bližini Makarske je odprt čez celo leto. Urejene parcele v borovem gozdiču, direktno na začetku promenade, ki pelje v Makarsko.

Cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko 25 €, v ponudbi imajo tudi eno mobilno hišico za 4 osebe in najem v oktobru stane 60 €.

Kamp Viter - Zaostrog - odprt do 31.10.

Tk ob prekrasni prodnati plaži leži kamp Viter, ki bo odprt do 31. oktobra. cena kampiranja s kamping kartico je že od 18 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec - odprt čez celo leto

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Kamp je odprt čez celo zimo, lokacija pa je malo pred Orebićem.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico že od 18 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort ali Premium. Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.4. za 1.350 €.

Cena najema mobilne hišice (40m2) za 4 osebe je 72 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa 95 - 100 € in hišice z bazenom 120 €. Mesečni najem mobilne hišice od 15.11. naprej že od 750 €, za 14 dni pa od 450 €.

Kamp Nevio, Orebić - Pelješec - odprt do 15.11.

Največjih kamp na Pelješcu, ki je zelo lepo urejen in ima prekrasno prodnato plažo zaščiteno od vetra.

Kamp Nevio bo letos odprt do 15. novembra. Cena kampiranja za 2 osebi je od 18 € na Avtokampi kartico, cena najema mobilne hišice za 4-5 oseb pa od 40 - 60 €, za 6 oseb pa od 72 - 78 € (odvisno od lokacije in tipa hišice).

Kamp Palme, Kućište – Pelješec - odprt čez celo leto

Kampirajte pod palmami in na parcelah v neposredni bližini lepe plaže. Kamp Palme je odprt čez celo leto in nudi posebno ceno na kartico – 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 45 €.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac - odprt čez celo leto

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je 20 € za 2 osebi.

Kamp Pod Maslinom, Orašac - Dubrovnik - odprt do 1.11.

Samo 11 km pred Dubrovnikom je 100m od magistrale urejen kamp Pod Maslinom, ki je odprt do 1.11. Lepo urejen s prekrasnim pogledom na sosednje otoke, do morja pa se je potrebno spustiti po cca 300m dolgem klancu. Do Dubrovnika je urejen javni avtobusni prevoz.

Cena kampiranja s kamping kartico izven sezone je za 2 osebi samo 14 €.

Kamp Matkovica, Srebreno - Dubrovnik - odprt čez celo leto

Manjši kamp 7 km naprej od Dubrovnika je zanimiv za varno parkiranje in potem ogled mesta z lokalnim avtobusom.

Cena kampiranja za 2 osebi, avtodom in elektriko je v oktobru 20 €.

Kampi v notranjosti Hrvaške

Kar nekaj kampov je čez celo leto odprtih tudi v notranjosti Hrvaške. Za krompirjeve počitnice sta še najbolj zanimiva oba termalna kampa v hrvaškem Zagorju.

Kamp Terme Jezerčica - Donja Stubica - odprt čez celo leto

Lepo urejene manjše terme Jezerčica imajo tudi moderno urejen. kamp, ki je odprt čez celo leto.

Cena kampiranja je s kopalno karto od 15 ali 20 € na osebo (višja cena je za poletje in novoletne počitnice), cena parcele je že všteta, doplača se še 5 € za elektriko. Na kamping kartico nudijo 10% popust.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 119 € oz. za glavno sezono 159 €

Kamp Vita - Terme Tuhelj - odprt čez celo leto

Prenovljen kamp v Termah Tuhelj z modernimi in ogrevanim sanitarnim objektom omogoča tudi neomejeno kopanje v notranjih bazenih in uživanje v wellnessu.

Za kampiranje 2 oseb s kopanjem boste plačali 47 €, na kamping kartico pa boste prejeli 15% popust.​

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe z zajtrkom za krompirjeve počitnice je 275 €, v hišici za 6 oseb pa 315 € na noč.

Vinski kamp Hažić - Sveti Martin na Muri - odprt čez celo leto

V letu 2021 odprt kamp Hažić leži med vinogradi in bo odprt čez celo leto. Nudi nekaj kamping parcel in najem dveh mobilnih hišic, gosti pa gredo lahko na pokušino njihovih vin in sokov, na kolesarjenje ali pa na priljubljene bazene in wellness v bližnjih termah.

Cena kampiranja za 2 osebi, parcelo za avtodome in prikolice ter elektriko je 30 €, cena najema mobilne hišice za 4 osebe je 120 €. Cene vključujejo tudi 20% popust na kopanje v bazenih Sveti Martin in degustacijo vina ter domačih sokov.

Kamp Plitvice - letos odprt samo do 1.11.

Kamp Plitvice je najnovejši kamp v bližini Plitviških jezer, ki je sicer odprt čez celo leto, letos pa bo zaradi širitve, ki bo potekala v zimskih mesecih, odprt samo do 1. novembra. Gre sicer za manjši kamp, ki nudi kombinacijo kampiranja in najema mobilnih hišic. V kampu je tudi restavracija, kjer vam nudijo lokalne dobrote.

Cena kampiranja 2 oseb je od 34 do 41 €, dodatno nudijo 10% popust na kamping kartico. Cene najema mobilnih hišic so že od 95 €  - velja za spletne rezervacije za min. 2 noči.

Kamp Plitvice Holidays - odprt čez celo leto

Odlična lokacija za ogled znanih Plitviških jezer. Ob kampiranju omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping hišk ob jezeru ali na drevesu.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je za 2 osebi v oktobru samo 22 €.

Cena najema mobilnih hišic za min. 2 noči pa od 125 €, za hišice z jacuzzijem pa od 183 €. Glamping hišica na drevesu za 4 osebe stane 240 €, hišica za 2 osebi ob jezeru pa 128 € na noč.

Datum objave
Kategorija
Statistika
83418 ogledov