Strešni šotori iKamper - kampiranje pod zvezdami

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bi si želeli kamping počitnice preživeti nekoliko drugače in bolj svobodno raziskovati zanimive kraje? Razmislite o nakupu strešnega šotora, ki bo poskrbel, da bo potovanje z avtom in vsakodnevno iskanje pravega mesta za prenočevanje postalo enostavnejše, hitra postavitev brez zabijanja klinov in zlaganje pa mačji kašelj.

Uživajte v najlažji in najudobnejši izkušnji popotovanja in kampiranja, ki ji rečejo kar Overland. V trgovini Matsport v Črnučah pri Ljubljani omogočajo bogato izbiro strešnih šotorov znamk Thule, Campwerk, Front Runner, Sheepie, James Baroud, Alu-Cab, od letos pa so uvozniki tudi za strešne šotore prestižne znamke iKamper.

Več kot 50 različnih modelov strešnih šotorov za 2 do 4 oseb imajo v ponudbi in odločite se lahko za takšnega z mehko ali trdo streho, različnimi dvižnimi mehanizmi, z enimi ali dvojnimi vstopnimi vrati ter raznolikimi šotorskimi platni.

Največja prednost strešnih šotorov je v hitrosti in enostavnosti postavljanja ter pospravljanja, saj imate v minuti ali dveh urejeno ležišče na strehi svojega vozila. Za montažo šotora potrebujete le strešne nosilce, ki jih prav tako kupite pri Matsport, potem pa vas čaka eno veliko uživanje.

Možnosti je veliko in strešni šotor je odlična izbira za vse popotnike, ki radi raziskujejo, se zapeljejo tudi na kakšno gozdno pot ali pa po makadamski poti vse do morja. in samotne plaže.

Strešni šotori iKamper

Če želite strešni šotor, ki nudi najboljše materiale platna, enostaven sistem montaže in postavljanja, potem si oglejte ponudbo strešnih šotorov iKamper. Cenovno sodijo med dražje šotore, kjer se cene gibljejo od 3.000 € naprej, vendar tudi nudijo nekaj več. Odlikuje jih kvalitetno šotorsko platno iz poly bombaža, dodatno všita okna, da boste imeli najboljši pogled na okolico ter stabilno, a še vedno zelo lahko ogrodje strešnega šotora.

V ponudbi trgovina Mat Sport sta na voljo dva tipa strešnih šotorov iKamper:

> iKamper X-Cover z mehko streho, na njej pa dodatno še strešne nosilce, tako da lahko peljete s seboj dodatno prtljago npr. surf opremo, SUP desko, kajak ipd. Spalni del nudi dovolj prostora za 3 odrasle osebe oz. 2 odrasli osebi in 2 otroka – postelja 225 x 190 cm. Teža šotora 55kg, postavitev v 3 minutah

> iKamper Skycamp s trdo dvojno streho, ki nudi trdnost in odlično izolaciji ki nudi najboljšo zaščito šotorskega platna, izredno hitro postavljanje in zlaganje. Primerno tudi za tiste, ki šotora celo leto ne snamejo z vozila. Na voljo sta model: Skycamp Mini za 2 osebi – postelja 210 x 130 cm in Skycamp 2.0 za 3 oz. 2 + 2 osebi in posteljo dimenzije 210 x 196 cm. Teža manjšega strešnega šotora je 57 kg, večjega pa 70 kg – postavitev v 1 minuti. Izbirate lahko barvo trde strehe.

Od dodatne opreme pri iKamper strešnih šotorih lahko dokupite torbico za shranjevanje čevljev, tendo za senco pred vozilom, predšotor, tako da imate tudi čez dan nekaj več zasebnosti ali pa si postavite kuhinjo ter dodatni termo notranji šotor, če boste kampirali tudi v hladnejših dneh.

Preverite cene strešnih šotorov v trgovini Matsport, kjer omogočajo tudi izposojo, tako da lahko kakšen vikend preizkusite tudi takšen način kampiranja > www.matsport.si