Srečanje lastnikov avtodomov Pössl v kampu Čikat na Lošinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Konec septembra je kamp Čikat v Malem Lošinju gostilo srečanje lastnikov počitniških vozil znamke Pössl. Odličen kamp, ki bo tudi letos odprt čez celo zimo, in odlični avtodomi na enem mestu.

Srečanje ljubitelje počitniških vozil Pössl

V kampu Čikat sezona še kar traja, saj imajo na Lošinju še vedno zelo toplo vreme. Kamp je zaradi velikosti priljubljen pri različnih kamping združenjih, saj omogoča organizacijo raznolikih prireditev.

Junija so že gostili udeležence v sklopu 58. Evropa rally-a in 20. Adria rally-a, tokrat pa so Čikat obiskali lastniki počitniških vozil Pössl, ki so znani po predelavah kombijev. Skupno je bilo okoli 100 vozil in več kot 200 udeležencev, ki so lahko uživali v lepem vremenu, senci borovcev in dneve izkoristili za oglede po otoku. Kampirali so na letos urejenih Superior kamping parcelah, na voljo pa jim je bil tudi bazenski kompleks Aquapark Čikat.

V času 4 dnevnega bivanja v kampu Čikat so si gostje ogledali Veli in Mali Lošinj ter z ladjico obiskali otok Susak. Zadnji dan sli na pohod in kolesarjenje po zahodni strani otoka z zaključnim vzponom na razgledno točko Providenca, od koder je lep pogled na celoten otok z okolico.

Vsak večer so gostje uživali v zabavnem programu z živo glasbo klap in lokalnega folklornega ansambla. Seveda ni šlo brez dobre pijače in lokalnih gastronomskih specialitet.

Zimsko kampiranje v kampu Čikat

Od 21.10. do 4.4. bo na parcelah ob morju v kampu Čikat možno zimsko kampiranje. Tudi letos so pripravili posebno ugoden paket kampiranja za 2 osebi, ki stane le 14 € in vključuje parcelo z elektriko in vodo.

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice za 4 - 6 oseb, ki so postavljene v bližini morja. Hišice je mogoče tudi ogrevati, so pa opremljene z lastno kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama. Cena najema v zimskem terminu se gibljejo od 37 do 65 € na noč - odvisno od tipa hišice in termina.

Na voljo je uporaba ogrevanih sanitarij, brezplačen vstop v notranji bazen v hotelu Aurora (30 minut hoje), ob doplačilu je možen tudi wellnes (savna, masaža). V bližini kampa so odprta tudi teniška igrišča – Sunčana uvala.