Spoznajte najnovejši kamp v Rovinju - šarmanten Val Saline

Datum objave
Kategorija
Statistika

Val Saline iz Rovinja z 266 parcelami in ponudbo najema mobilnih hišic sodi med srednje velike hrvaške kampe namenjene predvsem družinam.

Val Saline iz Rovinja z 266 parcelami in ponudbo najema mobilnih hišic sodi med srednje velike hrvaške kampe namenjene predvsem družinam. Kamp je odprt od konca aprila do oktobra in nudi veliko zanimivosti zakamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si otroke, od animacijskega centra do odlično urejenega otroškega igrišča. Letos bo kamp Val Saline dobil tudi wellness center s savnami in masažami.

Nagrada ADAC Superplatz 2017
Ne zgodi se pogosto, da bi povsem nov kamp že prvo leto osvojil prestižno nagrado ADAC Superplatz. Kampu Val Saline iz Rovinja je uspelo ravno to. Gre za moderen kamp z zelo prostornimi parcelami in enostavnim dostopom do njih. Pogosto namreč vidimo težave gostov, ko je potrebno na parcelo stisniti počitniško prikolico, za celoten baldahin pa že zmanjka prostora. Teh težav v kampu Val Saline ni, saj so vse parcele večje od 100m2 in obdane z zelenjem.

V kampu Val Saline omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb, ki so postavljene v gornjem delu kampa. Vendar to ne pomeni, da so zelo oddaljene od morja. Celoten kamp je urejen vzdolž prodnate plaže, tako da je z vsake parcela ali mobilne hišice le nekaj korakov do morja.

kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.siKamp s ponudbo wellnessa
Kamp Val Saline bo letos razširil svojo ponudbo še na wellness. Zgradili bodo novo objekt (računalniške slike so pod novico), kjer bodo uredili masažne bazene, savne in omogočili različne vrste masaž. To je dobrodošlo predvsem za obogatitev ponudbe v času nizke sezone, ko je morje še premrzlo za kopanje.

Kamp ima tudi manjši zunanji bazen, tik ob njem pa prodnato laguno napolnjeno z morsko vodo. V obeh najbolj uživajo otroci, starši pa se lahko sprostijo na urejeni terasi namenjeni sončenju ali v lepo urejenemu lokalu.


Plaža v kampu Val Saline je prodnata, ker je na njej manj sence, pa so postavili senčnike in ležalnike, ki so gostom na voljo brezplačno. Poskrbljeno je tudi za športnike, katerim so namenili igrišče za odbojko, tenis, namizni tenis, nogometno igrišče na umetni travi, fitnes naprave, letos pa bodo zgradili še večnamensko igrišče.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hiššic
Kamp Val Saline omogoča v terminih 29.4. - 27.5. & 26.8. - 1.10. popust v višini 5%, ki ga prejmete v primeru najmanj 14 dnevnega kampiranja. Enak popust prejmete tudi v primeru 10 dnevnega najema mobilne hišice.

Več informacij o ponudbi novega kamp Val Saline v Rovinju - www.campvalsaline.hr