Baška vabi na festival Crna ovca – 20. do 22. maj

Datum objave
Kategorija
Statistika
3023 ogledov

V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Crna ovca (Črna ovca), ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

Festival Crna ovca - 20. do 22. maj 2022

Crna ovca je festival jagnjetine, ustvarjalnosti, otoške kulture, športna in popularne glasbe. Letos se po kratkem premoru Črna ovca v velikem slogu vrača v Baško.

Čaka vas bogata gastronomska ponudba, različne delavnice, kjer boste spoznali bogato zgodovino Baške in delo z ovcami, za otroke bodo pripravili poseben program delavnic, v soboto pa bo dopoldne potekal ovčarski pohod, v nedeljo pa kolesarjenje.

Večerne ure bodo namenjene koncertom in vrhunec bo že kar v petek, ko bo ob koncu programa nastopila priljubljena skupina Psihomodo Pop.

Več turistični ponudbi Baške > www.visitbaska.hr

Kampiranje v Baški v času festivala Crna ovca

Kamp Baška – v zadnjih letih prenovljen kamp nudi lepo urejene parcele, moderne sanitarije in tudi najem mobilnih hišic. Lokacija je tik ob glavni plaži v Baški, imajo pa v kampu tudi manjše bazene z ogrevano vodo.

Akcijska cena na Avtokampi kartico18 € za 2 osebi, parcelo Comfort in elektriko velja do 5. junija, otroci od 4 – 16 let doplačajo 3,40 €.

Akcijska cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb s 15 % popustom v terminu festivala Crna ovca je od 63 do 77 €. Rezervacije mobilnih hišic po akcijski ceni - www.valamar.com

Kamp Mali - majhen in simpatičen kamp je urejen ob robu same Baške, 100 metrov od morja. V maju nudi akcijsko ponudbo s ceno 20 € za 2 osebi, parcelo in elektriko, otroci 3-12 let doplačajo 3 €.

FKK kamp Bunculuka – na levi stran Baške je ob prekrasni prodnati plaži urejen nudistični kamp.

Cena kampiranja za 2 osebi s popustom na Avtokampi kartico je od 28 do 35 € - cena je odvisna od tipa ter lokacije parcele.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi je v maju 73 €, hišica za 4 osebe pa 85 €.

Visit Kvarner > www.kvarner.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
3023 ogledov