Baška vabi na otok Krk na festival Črna ovca – 19. do 21. maj

Datum objave
Kategorija
Statistika
6208 ogledov

V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Črna ovca, ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Letos bo vrhunec dogodka sobotni koncert skupine Let 3, ki samo teden dni prej nastopa na Evroviziji. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

Festival Črna ovca - 19. do 22. maj 2023

Črna ovca je festival jagnjetine, ustvarjalnosti, otoške kulture, športna in popularne glasbe. Letos se Črna ovca v velikem slogu vrača v Baško.

Čaka vas bogata gastronomska ponudba, različne delavnice, kjer boste spoznali bogato zgodovino Baške in delo z ovcami, za otroke bodo pripravili poseben program delavnic, v soboto pa bo dopoldne potekal ovčarski pohod in odprtje obnovljenih suhozidov na planoti Ljubimer, v nedeljo pa družinsko kolesarjenje po okolici Baške (15 km).

Večerne ure bodo namenjene koncertom in vrhunec bo v soboto po 22.30 uri, ko bo koncert znane hrvaške skupine LET 3, ki v baško prihaja smao teden dni po nastopu na Evroviziji.

Kampiranje v Baški v času festivala Črna ovca

Kamp Baška – v zadnjih letih prenovljen kamp nudi lepo urejene parcele, moderne sanitarije in tudi najem mobilnih hišic. Lokacija je tik ob glavni plaži v Baški, imajo pa v kampu tudi manjše bazene z ogrevano vodo.

Akcijska cena na Avtokampi kartico19 € za 2 osebi, parcelo Comfort in elektriko velja do 6. junija, otroci od 4 – 16 let doplačajo 3,50 €.

Akcijska cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb z dodatnim popustom v terminu festivala Črna ovca že od 77 €. Rezervacije mobilnih hišic po akcijski ceni - www.valamar.com

Kamp Mali - majhen in simpatičen kamp je urejen ob robu same Baške, 100 metrov od morja. V maju nudi akcijsko ponudbo s ceno 25 € za 2 osebi, parcelo in elektriko, otroci 3-12 let doplačajo 3 €.

FKK kamp Bunculuka – na levi stran Baške je ob prekrasni prodnati plaži urejen nudistični kamp, ki je z Baško povezan z obmorsko sprehajalno potjo.

Cena kampiranja za 2 osebi s 7,5 % popustom na Avtokampi kartico je od 45 €.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je v maju od 110 €.

Visit Baška >www.visitbaska.hr

Visit Kvarner > www.kvarner.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
6208 ogledov