Kamp Val Saline v Rovinju - prostorna plaža, razvajanje v wellnessu in odlična otroška zabava

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovinj ima nekaj odličnih kampov, ki sodijo v samo špico ponudbe kampiranja ob hrvaški obali. Kamp Val Saline zagotovo sodi med njih, saj gre za enega najlepše urejenih kampov, ki ima terasasto urejene parcele, v sklopu kampa pa tudi bazene z ogrevano vodo in wellness s savnami in masažami.

Kamp Val Saline – Rovinj je idealna lokacija za aktivne družinske počitnice ob morju. Lokacija kampa je samo nekaj kilometrov severno do Rovinja. 

V kampu nudijo številne možnosti športnih aktivnosti npr. nogomet, tenis, košarko, namizni tenis in zunanji fitnes.

Otroci se radi zabavajo na atraktivnem igrišču za mini golf, v vodnem parku z napihljivimi igrali ali animacijskem centru v osrednjem delu kampa, lahko pa se skupaj odpravite tudi na jahanje konj in ponijev v bližnji konjeniški center Haber.

Če nimate radi gneče na plaži, potem je kamp Val Saline prava lokacija. Plaža je prodnata in tako zelo primerna tudi za otroke, v morju pa so tudi leseni splavi, tako da lahko uživate dobesedno na morju.

Na plaži so gostom brezplačno na voljo ležalniki in senčniki. letošnja novost je, da na plaži omogočajo tudi najem SUP desk, kajakov in pedalinov.

Ob plaži je tudi bazen z ogrevano vodo, za dodatno otroško zabavo pa poskrbijo vodna igrala. Tik nad bazeni je lepo urejen wellness center s tremi savnami (finska, turška in infra), ledeno fontano, zidom iz himalajske soli in zunanjo teraso, kjer je tudi jacuzzi. Na voljo so tudi različne masaže in lepotni center.

Kamping parcele v kamp Val Saline so urejene v terasah vzdolž celotne obale in večina jih ima tudi vodo in odtok, kar je še posebej primerno za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. V gornjem delu pa so tudi parcele z več sence namenjene predvsem šotoristom.

Glede sanitarij v kamp Val Saline lahko rečemo, da gre za lepše in zelo moderno opremljene objekte, kjer o čistoči ni dvoma.

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice Val Saline – na voljo so manjše hiške za 2 – 3 osebe ali večje za 4 – 6 oseb. Vse so klimatizirane in imajo tudi kuhinjo, lastno kopalnico in teraso.

V kampu imajo tudi trgovino, restavracijo, lokal na plaži, pohvalijo pa se tudi z lastnim pivom. Ob večerih pripravijo tudi animacijo za celotne družine, lahko pa se odločite tudi za kolesarki izlet po lepo urejeni kolesarski poti do romantičnega Rovinja. V sklopu kampa je tudi polnilnica za električna vozila in polnilnica plina za turistične jeklenke.

Več o kampiranju v Rovinju in kampu Val Saline izveste na > www.campvalsaline.hr