Kamp Pineta vabi na dopust v Fažano

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če iščete naraven kamp z odlično senco borovcev, potem bo prava lokacija kamp Pineta - Fažana. Kamp so v zadnjih letih dodatno uredili, prenovili sanitarije, agencija Adriatic Kampovi pa omogoča tudi najem mobilnih hišic v bližini morja.

Kampiranje v senci borovcev

Kamp Pineta leži le nekaj 100 m od Fažane in navduši s senčnimi parcelami, ki imajo po novem ob elektriki omogočen tudi priklop na vodo. Del kampa predvsem na levi strani proti Fažani je urejen na neparceliranem sončnem travniku, kjer imajo gostje direkten pogled na morje, prodnato plažo in lepe sončne zahode.

Lani so ob ureditvi kamping parcel poskrbeli za dodatno varnost in kamp ogradili. Prenovili so tri sanitarne objekte v osrednjem delu kampa.

Plaža v kampu Pineta je večinoma prodnata, manjši del je betoniran, urejen pa je tudi pomol, kjer otroci radi skačejo v morje. Ob plaži deluje prenovljena restavracija in trgovina.

Novosti v kampu Pineta

Kamp Pineta je sedaj večinoma urejen v parcelah in pohvalimo jih lahko, da so ob prenovi poskrbeli, da so obdržali skorajda vse borovce.

Neparcelirani del je ostal le še na skrajni levi strani kampa v smeri Fažane, kjer pa je manj sence, saj je prostor za kampiranje urejen na travniku. Je pa ta del zelo blizu morja in priljubljen predvsem spomladi in jeseni. Tudi cenovno je nekaj ugodnejši - preverite v cenik kampiranja v kampu Pineta >>

Med novostmi je potrebno izpostaviti tudi prenovo sanitarij v osredenjem delu kampa, zamenjavo montažnih sanitarij z novimi in ureditev prostorov za pomivanje posode. Prenovljena je bila tudi recepcija, restavracija in trgovina, celoten kamp pa je sedaj zaradi večje varnosti ograjen.

Za otroke so dodatno uredili otroško igrišče, sicer pa je glavno lokacija zabave prodnata plaža s pomolom, kjer se vendo nekaj dogaja.

Najem mobilnih hišic v kampu Pineta

V kampu Pineta Fažana se lahko odločite tudi za najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi, ki so postavljene v levem še vedno senčnem delu kampa in so od morja oddaljene 100 do 200 metrov. Na voljo so večje hišice s površino 32 m2 in manjše z 24 m2.

V vseh mobilnih hiškah je prostora za 4 + 2 osebi, večje hišice imajo še dodatno kopalnico. Sicer imajo mobilne hiške tudi popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in jedilnim kotom, dve spalnici ter teraso. V hišicah so dovoljeni tudi kužki, so pa vse hišice klimatizirane.

Cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Cene kampiranja 2 oseb v glavni sezoni (10.7. - 21.8.) v kampu Pineta so na neparceliranem delu od 28 - 32 €, na parcelah v osrednjem delu od 24 do 36 € in na parcelah v bližini morja od 40 do 43 €.

Avtokampi kamping kartica omogoča popust tudi v kampu Pineta Fažana. Na kampiranje čez celo sezono velja 5% popust na ceno osebe in parcele.

Za najem mobilne hišice pa agencija Adriatic Kampovi skozi celo sezono nudi določene popuste, v terminih izven glavne sezone pa dodatno podarijo dan bivanja npr. za 4 nočitve plačate samo 3 ali za 7 nočitev plačate samo 5. Preverite cene najema mobilnih hišic Pineta >>

Več o kampu Pineta Fažana izveste na - www.pinetafazana.hr