Najem avtodoma Rimor pri RentaCamper.si - popust na Avtokampi kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika
2654 ogledov

Avtodom omogoča številne možnosti popotovanj od raziskovanja evropskih prestolnic do uživanja ob morju, v hribih ali na podeželju. Pri RentaCamper.si imajo v ponudbi najema dva raznolika avtodoma Rimor za 4 - 5 oseb, dodatno pa nudijo popust za imetnike Avtokampi kartice.

Počitnice z avtodomom, ki omogoča veliko fleksibilnosti pri izbiri destinacije, ob tem pa lahko za prenočitev uporabite kampe in tudi postajališča za avtodome.

Avtodomu z drugimi besedami rečemo tudi hiša na kolesih, saj vse potrebno peljete s seboj. Imate lastno kopalnico, kuhinjo in spalnico, tako da samo še dodate nekaj oblačil, dobro voljo in na zemljevidu poiščete zanimivo počitniško lokacijo.

RentaCamper.si

Pri RentaCamper.si imajo v ponudbi dva avtodoma znamke Rimor letnik 2023, ki sta popolnoma opremljena in vključujeta tudi veliko dodatne opreme za kampiranje npr. mize, stoli, vsa potrebna kuhinjska oprema …

Njihova lokacija je v krajo Podgrad, kar je odlično za vse, ki bi šli z avtodomom v Italijo npr. v priljubljeno Toskano ali na Gardsko jezero, seveda pa lahko tudi proti jugu npr. v Dalmacijo, Črno goro, Albanijo in Grčijo.

Avtodom lahko izven terminov glavne sezone po posebnih cenah najamete tudi samo za vikend oz. podaljšan vikend od četrtka do ponedeljka.

Izkoristite tudi dodatne popuste, ki jih nudijo imetnikom Avtokampi kartice, tako da se boste lažje odločili za odkrivanje novih zanimivih krajev z njihovim avtodomom.

Popusti na Avtokampi kartico na najem avtodoma:

- Nizka sezona 3.1. - 25.4. & 5.11. - 20.12.  > 6 % popust

- Srednja sezona 7.5. - 21.6. & 1.9. - 24.10. & 21.12. - 5.1. >  5 % popust

- Visoka sezona 26.4. - 6.5. & 22.6. - 31.8. & 25.10. - 4.11. > 4 % popust

Avtodom Rimor Horus 138 – za 4 osebe, cena najema od 110 €

Kombi varianta avtodoma je primerna za vse, ki bodo na popotovanju z avtodomom obiskali več mest, saj je vožnja po ožjih ulicah z njim enostavnejša. Primeren je za pare, ker pa ima dvižno streho, kjer se dodatno uredi velika postelja, bodo tam zagotovo uživali tudi otroci.

Dolžina vozila je malo manj kot 6 m, tako da se pelje kot običajni kombi in je vozen z B kategorijo vozniškega dovoljenja. V osnovni opremi vozila je že tudi kamera na zadku vozila, da je lažje parkiranje, navigacija, webasto ogrevanje, solarni modul za elektriko in tenda za dodatno senco.

Kuhinja vključuje plinski štedilnik, 80 l hladilnik, kopalnica s tušem, v zadku vozila je osrednja spalnica z zakonsko posteljo, v strešnem delu pa še ena zakonska postelja.

Avtodom Rimor Seal 69 Plus za 5 oseb – cena najema od 110 €

Gre za malo večji avtodom dolžine 7,4 m, ki je še vedno vozen z B kategorijo vozniškega dovoljena, je primeren za vse, ki potrebujejo več prostora in tudi garažni del za vso potrebno dodatno opremo npr. kamping, športno opremo...

Avtodom je dodatno opremljen z bivalno klimo, truma ogrevanjem, vzvratno kamero, seveda pa je v temu vozilo vse malce večje od kuhinjskega dela z velikim 140 l hladilnikom, ločenim wc-jem in tuš kabino, sredinsko zakonsko posteljo v zadku vozila in dvižno posteljo nad kabinskim delom, v dnevnem prostoru pa se lahko uredi še eno ležišče za peto osebo.

Dodatno ima ta avtodom tudi Thule nosilec za 4 kolesa, tako da je zelo priročen za vse, ki bi radi na popotovanju z avtodomom tudi kolesarili in obiskali npr. Dolomite ali pa lepo urejene kolesarke poti ob avstrijskih jezerih.

Več informacij o najemu avtodoma pri RentaCamper.si ali na tel. št. +386 (0) 31 385 360.

Datum objave
Kategorija
Statistika
2654 ogledov