Osvoji vstopnico in obišči za sejem Natour Alpe Adria

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 1. do 4. februarja bo v Ljubljani poteka turistični sejem Natour Alpe Adria. Podarjamo 5 vstopnic, imetnikom Avtokampi.si kamping kartice pa omogočamo dodatni popust.

Sejem Natour Alpe Adria bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od srede,sejem Natour Alpe Adria - avtokampi.si 1. februarja, do sobote, 4. februarja, vsak dan med 10. in 19. uro. Gre za osrednji turistično sejemski dogodek pri nas, ki je specializiran za ponudbo zelenega, aktivnega turizma.

Na letošnjem sejmu Natour Alpe Adria se bo predstavilo 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Italije, Albanije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Nepala, Indije, Jordanije in Tunizije.

Podarjamo 5 vstopnic & popust na Avtokampi.si kamping kartico
V nagradni igri bomo podarili 5 vstopnic za ogled sejma, zato odgovorite na spodnje nagradno vprašanje.

Imetniki Avtokampi.si kamping kartice ste deležni popusta pri nakupu sejemske vstopnice za odrasle osebe. Namesto 7 eur, boste za obisk sejma Natour Alpe Adria plačali le 5 eur. Ob nakupu vstopnice samo pokažite našo kamping kartico - brezplačno jo naročite tukaj.

Na sejmu Natour Alpe Adria se bodo predstavili številni ponudniki aktivnih počitnic v naravi pri nas: Ribiška zveza Slovenije, Kajakaška zveza Slovenije, Združenje slovenskih turističnih kmetij, Planinska zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje  in Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije z mnogimi turističnimi  društvi, Turizem Ljubljana ter številni ponudniki drugih športnih aktivnosti. Predstavila se bo tudi Hrvaška turistična skupnost, tako da boste lahko dobili številne informacije in brošure s ponudbo počitnic na Hrvaškem.

Sejem tudi letos ponuja aktivnosti za vso družino. Na zunanjih ploščadih se bo mogoče vse dni preizkusiti na plezalni steni, se spustiti po jeklenici z ene strani na drugo, za najmlajše pa bo na voljo otroška skakalnica.

Sejemsko dogajanje na razstavnih prostorih spremlja bogat obsejemski program, med katerimi bo v sredo ob 15. uri potekala tudi razprava na temo Avtodomski turizem  - neizkoriščena priložnost Slovenije.

NAGRADNA IGRA - PODARJAMO VSTOPNICE ZA OGLED SEJMA NATOUR ALPE ADRIA
Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju za brezplačne vstopnice za ogled sejma. Nagradna igra traja do 1. februarja.