Odpira se kamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz Terme 3000 so nas obvestili, da bodo prve goste v njihovem kampu sprejeli v četrtek, 6. maja, ko bodo odprli prvih 30 kamping parcel. Kopanje bo možno v bazenu hotela Ajda, z Avtokampi kartico pa lahko kampirate ceneje.

Kamp Terme 3000 je sicer znan bo velikih termalnih bazenih, ki pa bodo v začetku sezone žal še zaprti. Lokacija je zanimiva za kolesarske izlete po Pomurju, ki so primerni tudi za družine, saj ni vzponov, obisk pa priporočamo tudi ljubiteljem prekmurske kuhinje.

Glede na trenutne ukrepe bodo omogočali kampiranje le na 30 kamping parcelah, zato je dobro predhodno urediti rezervacijo parcele po spletu, mailu ali telefonu. Gostje morajo za obisk kampa imeti ustrezna potrdila (negativen covid test max. 48h, potrdilo o prebolelosti ali cepljenju). Izjema so poslovni obiski, ki se tudi ne štejejo v kvoto 30 parcel.

V kampu bodo do odprtja termalnih bazenov omogočali bivanje na parcelah po ceni brez kopalne karte – 13,70 € na osebo na noč, brez omejitve dolžine bivanja. Otroci do 6. leta bivajo brezplačno, od 6 - 15 let pa imajo 30% popust. Kampiranje lahko plačate tudi s turističnimi boni.

Kopanje bo gostom kampa ob doplačilu 6 € omogočeno v bazenu hotela Ajda, vendar le v omejenih terminih glede na zasedenost bazena.

Imetniki kamping kartice Avtokampi imate v Termah 3000 posebno ceno kampiranja 20 €, ki vključuje parcelo z elektriko, 2 osebi, max. do 3 otroke do vključno starosti 5 let in psa. Akcija paketne cene velja v terminih: 6.5. - 20.5. & 7.6. - 24.6. & 1.9. – 30.9. & 2.11. - 16.12. Ko se bodo odprli zunanji bazeni, bo doplačilo za kopanje 6 €. V ostalih terminih velja 10% popust na osebo.

Recepcija kampa bo v mesecu maju odprta med tednom med 8 – 16h, v petek in soboto pa med 8 – 18h uro. Izven teh terminov bo možna prijava v kamp na recepciji hotela Ajda.

Več informacij o kampu Terme 3000 in kontakti za rezervacijo parcel > www.avtokampi.si