Odprta sezona v kampu Arena Stupice - Premantura

Datum objave
Kategorija
Statistika

Aprila se vsako leto v Premanturi kot prvi odpira kamp Arena Stupice. Letos ni nič drugače in že prvi dan je v kamp prišlo več kot 150 gostov, predvsem iz Nemčije in Češke, nekaj pa je tudi Slovencev. Objavljamo nekaj fotografij, ki smo jih dobili iz kampa.

Kampiranje pod borovci

V kamp Arena Stupice se radi vračajo ljubitelji naravnega kampiranja pod borovci, ki jih ne moti, da parcele niso vse urejene tako kot na šahovnici in da bo ob koncu kampiranja zagotovo kakšna kapljica drevesne smole na šotoru ali avtodomu. Ker na tej lokaciji pogosto piha, je kamp zelo priljubljen tudi pri surfarjih.

Kamp je odprt od aprila do začetka oktobra, ko je ob kamping parcelah v senci ali na sončnem polotoku gostom na voljo tudi najem mobilnih hišic za 4 oseb.

Mobilne hišice so v Stupicah postavljene na dveh lokacijah - na desni strani na bolj sončnem travniku, na levem delu kampa pa v senci borovcev. Gre za starejše modele hišic in v določenih so dovoljeni tudi psi

Nekaj sanitarnih objektov so prenovili predvsem v želijo po večji funkcionalnosti - lahko pa rečemo, da so vse sanitarije čiste in vedno je dovolj tople vode.

V kampu je urejeno otroško igrišče, športni park z igriščem za košarko in odbojko na mivki (poleti je osvetljeno), surf center, v restavraciji poskrbijo za hrano, poleti pa deluje tudi lokal na plaži.

Lokacija kampa Arena Stupice pa je odlična za obisk rta Kamenjak, kjer lahko uživate na samotnih plažah. Na Kamenjak se je iz kampa najbolje odpraviti kar s kolesom in tako raziskovati številne zalive.

Akcija na kamping kartico

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih nudi Avtokampi kamping kartica tudi v kampu Arena Stupice. Samo 16 € je cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko v terminih od odprtja do 3.6. in od 3.9. do zaprtja kampa.

Za cene najem mobilnih hišic pa je najbolje obiskati spletno stran kampa, saj vedno nudijo kakšne dodatne popuste. več na www.arenacampsites.com