Obiščite kamp Terme Čatež in uživajte na termalnih bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obisk termalnega kampa je še posebej priljubljeno v času krompirjevih in božično - novoletnih počitnic, ko številne družine pridejo na krajše počitnice in uživanje v termalnih bazenih. Z Avtokampi kamping kartico je kampiranje in najem mobilnih hišic cenejše.

Kamp Terme Čatež je odprt čez celo leto in gostom ob urejenih kamping parcelah nudi tudi najem modernih mobilnih hišic in apartmajev.

Gostje kampa najbolj uživajo na bazenih zimske Termalne riviere, ki so jo deloma prenovili že lani, letos pa bodo do sredine oktobra prenovili tudi vhod. Otroci se zabavajo na toboganih, vodnih igralih, gusarski ladji in deskanju na valovih, odrasli pa uživajo v plavanju, se sproščajo na masažnih bazenih ali pa obiščejo savna park z osmimi savnami, solariji in različnimi masažami.

V počitniških dneh v Termah Čatež pripravijo tudi pestro ponudbo animacije za otroke in odrasle.

V okolici so številne možnosti sprehajanja in kolesarjenja, ogledate si lahko center Brežic, si ogledate tamkajšnji grad in obiščete katero od dobrih gostiln z domačo hrano.

Kampiranje v Termah Čatež

Kamp Terme Čatež so v zadnjih letih nekoliko prenovili, tako da ima novo recepcijo in lepše urejene kamping parcele. Z novih parcel je za hitrejši dostop do bazenov zgrajen nov most, ki prečka zunanje bazene.

Cena kampiranja v zimskem času je od 20,20 – 22,50 € na osebo (odvisno od lokacije parcele) oz. v novoletnem terminu od 26.12. do 6.1. od 23,50 – 26,70 € na osebo.

Cena vključuje enkrat dnevno omogočen 3 urni vstop na zimsko Termalno riviero. Doplačilo za uporabo elektrike na parceli je 4,50 €. Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo 10% popust na ceno osebe v primeru vsaj 2 nočitev.

Najem mobilnih hišic in apartmajev

V Termah Čatež nudijo tudi udobno bivanje zelenem okolju tik ob termalni rivieri. Odločite se lahko za najem mobilnih hišic ali apartmajev.

Moderne mobilne hišice za 4+2 osebi so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom z dodatnim pomožnim ležiščem in teraso. Mobilne hiške so ogrevane, psi pa žal niso dovoljeni.

Cena najema mobilne hiške je 93 € in vključuje 6 kopalnih kart za dvakratni vstop na bazene in tudi zaključno čiščenje. V času novoletnih praznikov (28.12. – 1.1.) pa je cena 164 €.  Na Avtokampi kamping kartico nudijo 5% popust na najem mobilne hiške.

Apartmaji v Termah Čatež so zelo prostorni (47 m2) in namenjeni do 5 osebam. Dnevni prostor, kuhinja in kopalnica so v pritličju, v mansardi objekta pa dve spalnici. Vsaka hišica ima tudi atrij s sedežno garnituro, nekateri pa še lasten žar.

Akcijska cena najema apartmaja od 15.9. do 29.12. je v primeru 2 nočitev od 86 do 95 €. V novoletnem terminu je cena najema od 170 do 214  . Cena vključuje 5 kopalnih kart za dvakratni vstop na dan na zimsko Termalno riviero in zaključno čiščenje.

Več informacij o ponudbi kampa Terme Čatež - www.terme-catez.si