Novosti v kampih Laguna Poreč za sezono 2017

Datum objave
Kategorija
Statistika

Laguna Poreč v svojih štirih kampih pripravlja nekaj novosti - kamp Bijela Uvala bo dobil nov bazen, nova otroška igrala pa bo dobil kamp Zelena Laguna.

Laguna Poreč vključuje štiri raznolike kampe v osrednjem delu Istre - kamp Bijela Uvala, kamp Bijela Uvala - avtokampi.sikamp Zelena Laguna, kamp Puntica v Funtani in FKK kamp Ulika.

Kamp Bijela Uvala in Zelena Laguna sta izrazito družinsko naravnana kampa z odlično ponudbo za dodatnih storitev za otroke. Manjši kamp Puntica v Funtani je namenjen ljubiteljem mirnih počitnic ob morju. Gosti nudističnega kampa Ulika pa so navdušeni nad urejenostjo kampa, ki kljub temu, da je večji, omogoča mirno kampiranje.

Novosti za kamping sezono 2017
V zadnjih letih so v kampih Laguna Poreč pripravili kar nekaj novosti od urejenih parcel in novega bazena v kampu Bijela Uvala do možnosti najema mobilnih hišic v FKK kampu Ulika in lanske prenove kampa Puntica, ki ima sedaj nove parcele in recepcijo. V vseh štirih kampih je gostom na voljo brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Kamp Bijela Uvala je zagotovo med bolj znanimi kampi v Istri in ima nekaj več kot 1.200 kamping parcel, številne agencije pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic in velikih šotorov. Kamp skupno sprejme do 6.000 oseb, vendar se zaradi velike površine kampa, ki obsega kar 45 hektarov, gosti lepo razporedijo. Zaradi urejenosti sodi kamp Bijela Uvala med najboljše kampe na Hrvaškem. Zanimivost kampa Bijela Uvala je plaža, saj je ta zelo raznolika. Na voljo je prodnata, skalnata, imajo urejena betonirane dele namenjene sončenju, s sosednjim kampom Zelena Laguna pa si delita nudistično plažo. Lepo je urejena tudi pasja plaža.kamp Bijela Uvala - nov bazen - avtokampi.si

Kamp Bijela Uvala že ima tri bazene, od katerih je eden ob sami plaži, preostali pa so v notranjosti kampa. Da bi bilo gneče na bazenih nekoliko manj, bodo pred kamping sezono 2017 v kampu Bijela Uvala zgradili še četrti bazen, ki pa bo vključeval plavalni bazen in dva manjša bazena. Tam bodo urejena tudi otroška igrala in tobogani za majhne in malo večje otroke. Ob bazenu bo urejen lokal in prostor za sončenje.

Novost pričakujemo tudi v kampu Zelena Laguna, ki je malce manjši od sosednjega kampa Bijela Uvala, vendar pa je nam zato tudi bolj simpatičen. Ker je večina gostov v kampu družin z otroki, bodo za njih uredili otroško vodno igrišče, kjer se bodo najmlajši zagotovo navdušeno zabavali.

Popusti na Avtokampi.si kamping kartico in akcijske ponudbe
Avtokampi.si kamping kartica vam v kampih v Poreču omogoča posebne popuste. Novo kamping kartico za sezono 2017 bo možno naročiti že konec decembra. V terminih od odprtja kampov do 14.7. ter od 3.9. do zaprtja kartica omogoča 5% popust na ceno osebe, ki velja v primeru min. 3 nočitev.

V vseh kampih omogočajo tudi posebne ugodnosti. Kampi Bijela Uvala, Zelena Laguna in Puntica v terminu 24.6. - 7.7. nudijo 15% popust na redne cene, FKK kamp Ulika pa v terminu 18.6. - 7.7. 10% popusta na kampiranje.

Več informacij o ponudbi kampov v Poreču dobite na www.lagunaporec.com, kjer vam omogočajo tudi rezervacijo kamping parcel. Lahko pa jih pokličete tudi v rezervacijski center na tel. št.  + 385 52 410 102.