S kartico Diners Club se splača - podarjamo otroško smučarsko opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ljubitelji kampiranja smo aktivni čez celo leto in pozimi se radi odpravimo na sneg in smučanje. Ker pa so smučarske počitnice vsako leto dražje, iščemo različne akcijske ponudbe in možnosti obročnega plačila zimovanja ter nakupa smučarske opreme. To vam omogoča kartica Diners Club - tri naročnike kartice bomo obdarili z otroško smučarsko opremo trgovine As Sport Outlet.

nagradna igra Diners Club & As Sport Outlet - Avtokampi.si

Sneg pričarata smeh na otroških obrazih, ko se otroci lahko kepajo, delajo snežake, sankajo in tudi smučajo. V zadnjih letih je postalo smučanje še nekoliko dražje, otroci pa tako hitro rastejo, da je vsako leto potrebno kupiti novo smučarsko opremo.

Veseli smo, da lahko z našimi partnerji Diners Club in trgovino As Sport Outlet podarimo otroško smučarsko opremo - med naročniki Diners Club kartice bomo izžrebali tri srečneže.

Za kampiste je kartica Diners Club brezplačna

Ugodnosti Avtokampi kartice zagotovo že dobro poznate, med njimi je tudi enoletna brezplačna uporaba kartice Diners Club.

Kartica omogoča enostavne nakupe na obroke in nakupe v Sloveniji lahko razdelite na kar 36 obrokov, v tujini pa na 12 obrokov, kar je zelo praktično ob plačilu počitnic, kamping ali druge športne opreme.

D-torek > dan najboljših popustov, ko imetniki Diners Club kartice v partnerskih trgovinah kupujejo ceneje. Dvakrat mesečno vas v torek čakajo akcijske ponudbe - spisek D-torek lokacij.

Pridružite se klubu ugodnosti in kartico Diners Club naročite kar preko spleta. Ker ne gre za klasično kreditno kartico, za pridobitev kartice ne potrebujete menjati banke > naročite kartico Diners Club.

Nakup smučarske opreme na obroke

Trgovina As Sport Outlet je vključena v sistem plačil s kartico Diners Club. Znani so po odlični ponudbi smučarske opreme (smuči, čevlji, oblačila, čelade…), športnih oblačil, tekaške in pohodne obutve, teniške opreme

Pri njih boste za svoj denar dobili največ, saj omogočajo nakup opreme priznanih znamk iz prejšnjih sezon. Tako lahko nove smuči Elan, vendar lansko modelno leto kupite ugodneje kot so rabljene smuči. Celotno zalogo športne opreme si lahko ogledate na > www.assportoutlet.si.

 Diners Club & As Sport Outlet podarjata otroško smučarsko opremo - Avtokampi.si

Nagradna igra: S kartico Diners Club se splača

Naročite Dires Club kartico do 30. novembra 2022 - tri osebe, ki bodo naročile kartico, bomo nagradili z lepimi nagradami iz trgovine As Sport Outlet:

1. nagrada - otroške smuči Elan
2. nagrada - otroške smučarske čevlje Elan
3. nagrada - otroške smučarske palice Elan

Vzemite si 4 minute in naročite Diners Club kartico > prvo leto brez pristopne članarine - www.dinersclub.si

Splošno pogoji nagradne igre.

trgovina As Sport Outlet - nakup smuči Elan - Avtokampi.si