Medulin vabi na celoletno kampiranje v kampu Arena Grand-Kažela

Datum objave
Kategorija
Statistika

Korona kriza je spremenila tudi nekatere navade v turizmu in kar nekaj ljudi se je že lani odločilo, da je zimo preživelo v kampih ob morju. Tudi letos bo ta možnost na jugu Istre, kjer bo v Medulinu tudi v zimskem času odprt kamp Arena Grand Kažela. Pripravili so posebne cene zimskega kampiranja in najema mobilnih hišic,.

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin so v zadnjih letih popolnoma prenovili, uredili parcele, prenovili določene sanitarne objekte, športni center, postavili moderne mobilne hišice in izboljšali ponudbo za otroke. Novi so tudi bazeni, ki pa žal niso ogrevani, tako da kopanje v hladnejših dneh ni možno oz. jih zaprejo v začetku oktobra.

Kamp ima sončno lego, zato je zanimiv tudi v zimskem času, ko se lahko odločite za klasično kampiranje z avtodomom ali počitniško prikolico ali pa za najem moderne mobilne hišice.

Na voljo so tudi ogrevane sanitarije, ko je odprt hotel Park Plaza Belvedere v Medulinu (predvidoma do 26.10. in potem spet od 15.1. naprej) , pa je ob doplačilu omogočeno tudi kopanje v notranjem bazenu in uporaba wellnessa.

Lani so v kampu popolnoma prenovili osrednji športni objekt s teniškimi igrišči, igriščem za badminton in mizami za namizni tenis. Za otroke je vsak dan odprta tudi notranja igralnica.

V kampu bo tudi pozimi odprta restavracija in lokal, omogočali bodo nakup pekovskih izdelkov, večje trgovine pa so potem v kilometer oddaljenem Medulinu.

Iz kampa Arena Grand Kažela vodijo številne sprehajalne ter kolesarske poti, ki potekajo ob morju npr. proti Ližnjanu, lahko pa se zapeljete tudi do Premanture in uživate na Kamenjaku. Ljubitelji surfanja in kajtanja pa že dobro poznajo to lokacijo kot zelo primerno za izkoristit ugoden veter in se podati na morje tudi v hladnejših mesecih.

Advent v Puli in Medulinu

Lokacija kampa Arena Grand Kažela je zanimiva tudi za obisk adventne tržnice v Puli, kjer so letos uredili tudi drsališče, po mestu vozi božični vlakec, na trgih pa so uredili hišice, ker nudijo lokalne dobrote, po ulicah pa diši po fritulah.

Ob koncih tedna potekajo različne prireditve, otroške delavnice in koncerti. Spisek dogajanja - Advent Pula >>

V Medulinu so uredili manjšo adventno tržnico, do katere pa se lahko iz kampa kar sprehodite.

Akcijska ponudba v kampu Arena Grand Kažela

Zimska ponudba kampiranja

Od 10. oktobra do 10. aprila omogočajo ugodnejše cene za zimsko kampiranje in najem mobilnih hišic ter dodatne popuste za dolgo bivanje:

Cena kampiranja je 6,65 € na osebo na noč in 9,50 € za parcelo z elektriko in vodo oz. 11,40 € za parcele ob morju z elektriko, vodo in odtokom.

Za kampiranje min. 7 noči nudijo 10% popust, za min 14 noči dajo 15% popusta in za bivanje več kot 21 noči 20%.

Cenejši najem mobilne hišice

Kamp Arena Grand Kažela čez celo leto omogoča najem mobilnih hišic za 4+1 osebo. Gre za novejše modele prostornih hišic (30 – 40m2), ki imajo tudi velike terase, dve spalnici, kopalnico in kuhinjo ter možnost ogrevanja s klimatsko napravo.

Cene v terminu 10. oktober do 10. april:

> Mobilna hišica Home Next (30m2) za 4+1 osebo – od 66,50 €
V primeru daljšega bivanja za min. 14 noči je cena 42,75 €, za min. 21 noči pa 30,55 € na noč

> Mobilna hišica Villa (40 m2) za 4+1 osebo – od 80, 75 €
V primeru daljšega bivanja za min. 14 noči je cena 52,75 €, za min. 21 noči pa 37,70 € na noč

> Mobilna hišica Villa prva vrsta ob morju (40 m2) za 4+1 osebo – od 90,25 €
V primeru daljšega bivanja za min. 14 noči je cena 60,60 €, za min. 21 noči pa 43 € na noč

Akcijske cene veljajo tudi v času krompirjevih počitnic in med božično - novoletnimi prazniki.

V primeru daljšega najema mobilne hišice boste prejeli dodaten popust - od 14 noči naprej vam nudijo 30% popusta na redne cene, če pa boste mobilno hišico najeli za min. 21 noči, vam nudijo kar 50% popust.

Več informacij o kampu Arena Grand Kažela > www.arenacampsites.com