Kje lahko kampirate v Poreču ali njegovi bližini?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Odlične kampe najdemo tudi v naši bližini - preverite kaj vam nudijo in s čimer vas vabijo kampi v Poreču in njegovi bližini.

Poreč po svoji turistični ponudbi sodi med najboljše in največkratkampi Laguna Poreč - kamp Bijela Uvala - avtokampi.si obiskane hrvaške turistične destinacije. Mesto z okolico gostom nudi številne kulturne prireditve, vse več je športnih tekmovanj (tek, tenis, kolesarjenje, plavanje, odbojka) in odličnih restavracij, ki nudijo tudi tradicionalne istrske jedi.

Poleg številnih hotelov in turističnih naselij pa Poreč nudi nekaj odličnih kampov in štirje sodijo v skupino Laguna Poreč. Gre za kampe Bijela Uvala, Zelena Laguna, FKK Ulika in kamp Puntica, ki pa leži v le nekaj kilometrov oddaljeni Funtani.

Kamp Bijela Uvala sodi med največje kampe na Hrvaškem in je odkamp Bijela Uvala - nov bazen - avtokampi.si centra Poreča oddaljen 5km. Kampistom nudi več kot 1.500 lepo urejenih parcel, številne turistične agencije npr. Gebetsroither pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic in velikih družinskih šotorov. Kamp se lahko pohvali z dobro senco in odlično animacijo. Otroci bodo najbolj uživali v bazenskem kompleksu in letos v kampu Bijela Uvala dodajajo še četrti bazen (slika), ki bo postavljen v bližini recepcije in bo razdeljen na plavalni, otroški in bazen s toboganom. Gostom so na voljo tudi igrišča za tenis, odbojko na mivki, mini golf in številna otroška igrišča s plezali in tobogani. Plaža v kampu Bijela Uvala je raznolika, od prodnatih zalivov do skalnate, del plaže pa je namenjen tudi nudističnemu kampiranju, imajo pa tudi lepo urejeno pasjo plažo.kamp Zelena Laguna Poreč - avtokampi.si

Kamp Zelena Laguna je z 900 urejenimi parcelami nekoliko manjši in bolj miren kamp od večje Bijele Uvale. Kamp ima odlično senco na parcelah, ki so opremljene z elektriko in vodo, kampistom pa so na voljo tudi lepo urejene sanitarije. V poletnih mesecih v kampu organizirajo animacijo, otroci pa so navdušeni nad zanimivim igriščem za mini golf. Poleg lepo urejene plaže je gostom na voljo tudi večji zunanji bazen. Ob kampu je urejen velik teniški center in vlečnica za smučanje na vodi. Do Poreča se lahko odpeljete kar s kolesom po urejenih poteh ob morju ali pa s turističnim vlakcem.

FKK Kamp Ulika Poreč - avtokampi.siFKK kamp Ulika je namenjen vsem ljubiteljem kampiranja brez oblek in ljubiteljem lepe narave. Kampistom je namenjenih 1.000 lepo urejenih parcel, če pa si želite kamp obiskati brez lastne kamping opreme, pa priporočamo najem mobine hišice ali počitniške prikolice, ki ga opravite direktno v kampu. Kamp Ulika leži na polotoku nekaj kilometrov pred Porečem in je obkrožen s hrasti, urejenimi plažami, imajo pa tudi zunanji bazen, nad katerim bodo otroci navdušeni. Omogočajo najem koles, od igrišč pa so na voljo igrišča za tenis, mini golf, namizni tenis in balinanje. V času glavne sezone poskrbijo tudi za zanimivo animacijo in večerne zabave.
kamp Puntica Funtana Istra - avtokampi.si

Kamp Puntica leži na samem začetku Funtane. Gre za majhen kamp, ki je namenjen kampistom, ki si želijo mirnih počitnic ob morju in odlični senci. Nad večjim delom kampa drevesa nudijo obilo sence, le parcele na skrajnem levem delu so urejene na sončnem travniku. Kamp je lani dobil novo urejene parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo, lepo je urejen tudi osrednji sanitarni objekt. Plaža v kampu Puntica Funtana je večinoma betonirana z manjšimi prodnatimi zalivčki oz. vstopi v morje.

Akcijske ponudbe kampiranja
Vsi štirje kampi Launa Poreč omogočajo 5% popust imetnikom Avtokampi.si kamping kartice in sicer v terminih od odprtja do 14.7. in od 3.9. do zaprtja kampov. Popust velja v primeru minimalno 3 nočitev.

V terminu 24.6. - 7.7. pa vam v kampih Bijela Uvala, Zelena Laguna in Putica omogočajo posebno akcijsko ponudbo, ko vas bo kampiranje stalo 15% manj glede na redne cene. V FKK kampu Ulika akcija velja v terminu 18.6. - 7.7., ko boste prejeli 10% popust.

Več informacij o ponudbi kampov Laguna Poreč dobite na spletni strani www.lagunaporec.com, kjer lahko uredite rezervacijo parcel, v FKK kampu Ulika pa še najem mobilnih hišic in počitniških prikolic.