AKCIJA - Terme Tuhelj vabijo na družinski kamping vikend od 10. do 12. maja

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Termah Tuhelj imajo že nekaj let odlično urejen kamp Vita, ki sodi med najlepše kampe v notranjosti Hrvaške. Sredi maja bodo pripravili družinski kamping vikend z veliko animacije, uživanja na bazenih in akcijsko ceno kampiranja že od 27 € za dve osebi. Omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

Hello Campers ali po domače kar družinski kamping vikend v Termah Tuhelj bo potekal od petka, 10. maja, do nedelje, 12. maja, ko se bo veliko dogajalo. Za otroke bo organizirana animacija, nekaj bo tudi za odrasle, v petek zvečer še živa glasba, oba večer pa tudi otroški mini disko. Program se pričenja že v petek popoldan in zaključili šele v nedeljo sredi dneva.

Terme Tuhelj so sicer znane in največje hrvaške terme, ki so že 21 let v rokah slovenskih Term Olimia. Veliko so prenovili od novega hotela do povsem prenovljenega kampa Vita*****, odličnega wellnessa s savanami in masažami, letos pa so na vrsti še notranji bazeni.

Kolesarjenje po hrvaškem Zagorju in ogled muzeja neandertalcev

Terme Tuhelj ležijo v destinaciji hrvaško Zagorje, ki se lahko pohvali tudi s številnimi kolesarskimi potmi, ki peljejo po mimo gostiln in vinskih kleti, kjer vam nudijo lokalne dobrote in odlično belo ter rdeče vino (Sauvignon, Rizling, Muškat, Cabernet sauvignon, Pinot).

Iz Term Tuhelj pelje 15 kilometrov dolga kolesarska pot do Krapinskih Toplic, ki je primerna tudi za družine in potekaj dolini rek Horvatska in Kosteljina.

Priporočamo tudi ogled Muzeja krapinskih neandertalcev v Krapini, kjer je tudi najdišče pračloveka. Zelo moderno urejen muzej, ki bo pritegnil otroke, saj bodo spoznali nastanek vesolja, življenja neandertalcev in razvoj človeka ter ostalih živih bitij skozi čas.

V destinaciji Zagorje imajo tudi svojo turistično kartico - Zagorje Card, ki omogoča popuste pri vstopnicah za muzeje in gradove, v restavracijah in termah. Kartico dobite brezplačno pri namestitvi, velja pa 5 dni od prvega koriščenja.

Kampiranje ob termalnih bazenih

Kamp Vita je urejen tik ob zunanjih bazenih in ima lepo urejene kamping parcele, omogoča tudi bivanje v modernih mobilnih hišicah za 2, 4 ali 6 oseb in v glamping šotorih za 5 oseb.

V sklopu Term Tuhelj so urejeni notranji bazeni (zaradi prenove je zaprt wellness bazen), odprti so tudi že zunanji bazeni Vodni planet s tobogani in vodnimi igrali za najmlajše.

Gostom term je na voljo še moderno urejen wellness center s savnami in masažami (doplačilo), otroška igralnica ter zunanja otroška igrala, v sklopu kampa je prostor z žarom za pripravo hrane, športni center z igrišči za košarko, nogomet, tenis, odbojko, mini golf in namizni tenis.

Kampiranje 2 oseb že za 27 €

Hello Campers vikend (10 - 12.5.) bo namenjen družinski zabavi z veliko animacije, ki se prične že v petek popoldan z druženjem na igrišču, vrtnarsko šolo, večernim mini diskom in živo glasbo. V soboto bo otroke obiskal klovn, zvečer boste pekli penice, prišel bo tudi čarodej, v nedeljo bodo pripravili tudi kreativno delavnico... celoten program objavljamo v galeriji.

Vikend akcija s ceno 27 € na noč za 2 osebi s kopalno karto, v ceni pa je vključena tudi parcela z elektriko, en kuža, otroci mlajši od 5 let, vsa animacija in pijača dobrodošlice. Akcijska cena velja v primeru min 2 nočitev.

Doplačila: otroci od 5 – 12 let 7,50 € na noč, dodatna odrasla oseba 10 €, turistična taksa in prijava.

Rezervacije parcel po akcijskih cenah direktno na www.terme-tuhelj.hr

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Uživate lahko tudi v modernih mobilnih hišicah Adria, ki so postavljene ob robu kampa, kjer so tudi manjši bazeni in wellness namenjen samo gostom v hišicah.

Na voljo so tudi veliki glamping šotori za 5 oseb, ki imajo dve spalnici, manjšo kuhinjo, kopalnica pa je skupna v kampu.

Cene najema za termine sredi maja:

- hišica za 2 osebi od 102 € na noč

- hišica za 4 osebe od 152 € na noč

- hišica za 6 oseb od 182 € na noč

- glamping šotor za 5 oseb od 171 € na noč.

Vse cene veljajo v primeru min. 2 nočitev in vključujejo neomejeno kopanje v termalnih bazenih.

Rezervacije mobilnih hišic in glamping šotorov v Termah Tuhelj >>