Tri nagrade ADAC Superplatz za kampe Plava Laguna v Umagu in Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Plava Laguna pod skupnim imenom Istra Camping vključuje kar devet kampov in trije od njih: kampi Stella Maris, Park Umag in Zelena Laguna so za sezono 2022 prejeli prestižno nagrado nemškega avtokluba ADAC Superplatz. Izkoristite akcije na Avtokampi kartico ali na zgodnje rezervacije mobilnih hišic.

Nemški ADAC ima kar 18 milijonov članov in vsako leto podeli 5 zvezdic samo tistim kampom po Evropi, ki res sodijo med najboljše kar se tiče urejenosti in dodatne ponudbe. Velik poudarek da jo predvsem na kvaliteto sanitarnih objektov v kampih, urejenost parcel in obseg dodatne ponudbe od plaže, bazenov in animacije.

Za sezono 2022 so pri ADAC podelili 158 oznak Superplatz in na Hrvaškem se je v kategorijo kampov s petimi zvezdicami uvrstilo 21 kampov in med njimi so tudi 3 kampi Plave Lagune:

- Kamp Stella Maris – Umag

- Kamp Park Umag – Umag

- Kamp Zelena Laguna - Poreč

V zadnjih letih so veliko vlagali v prenovo kampov, nekaj investicij v prenovo sanitarij in plaž pa bo tudi leto. V kampih v Umagu in Poreču so veseli, da so tudi nemški inšpektorji prepoznali kvaliteto in podelili nagrade tudi njihovim kampom.

V letu 2018 so popolnoma prenovili kamp Stella Maris ob robu Umaga, kjer so ob ureditvi parcel in prenovi sanitarij dodali še možnost najema mobilnih hišic, zgradili bazenski kompleks, saj kamp ne leži direktno ob morju, izboljšali animacijo, uredili otroško in športno igrišče, ki dopolnjuje ponudbo že tako dobro znanega teniškega centra. V prenovo kampa je bilo tako vloženih kar 11, 2 milijona evrov.

Kamp Stella Maris - Umag - nagrada ADAC Superplatz - Avtokampi.si

V letu 2020 je bil delno prenovljen tudi Kamp Park Umag, kjer so zgradili nov bazenski kompleks Canova z vodnimi igrali, ki navdušujejo otroke, ob bazenih pa so zgradili novo naselje modernih mobilnih hišic ter v ponudbi dodali možnost najema glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria.

Dodatno so letos uredili še promenado ob morju, kolesarsko pot skozi kamp, za letošnje leto pa planirajo prenovo dela plaže, kjer bodo uredili prostor za sončenje, peskovnik za otroke in ležalniki nad morjem.

Kamp Park Umag - Umag - nagrada ADAC Superplatz - Avtokampi.si

Kamp Zelena Laguna privablja predvsem ljubitelje športnih aktivnosti, saj je tik ob kampu urejen velik teniški center, nogometno igrišče in tudi wake park z žičnico na morju.

V kampu imajo tudi bazenski del z vodnimi igrali za otroke, ob morju je na voljo je tobogan ter tudi center za številne športne na morju. Lokacija je tudi zanimiva za kolesarjenje, saj vse do Poreča in Vrsarja poteka kolesarska pot ob morju.

Kamp Zelena Laguna - Poreč - nagrada ADAC SUperplatz - Avtokampi.si

V letu 2022 bo nov moderen sanitarni objekt dobil tudi kamp Bijela Uvala v Poreču.

Prenova sanitarij št. 4 bo vključevala najnovejše standarde glede sanitarij, prostorne tuš kabine, otroške sanitarije, prilagojenost invalidnim osebam, pralnico perila, prostor za tuširanje psov, tik ob objektu pa bo urejeno tudi otroško igrišče ter prostor z žari.

Kamp Bijela Uvala - Avtokampi.si

Akcija najema mobilnih hišic

Rezervirajte mobilno hišico v kampih Stella Maris in Park Umag še pred pričetkom sezone in izkoristite akcijo z do 20% popusta na mobilne hiške, ki so zelo priljubljene pri družinah z otroki.

Več informacij in točne cene najema mobilnih hišic > www.istracamping.com/sl/ponudbe

Cenejše kampiranje z Avtokampi kartico

Kampi Plava Laguna v Savudriji, Umagu in Poreču nudijo tudi posebne popuste na našo Avtokampi kartico, zato si priskrbite novo kartico za sezono 2022.

Kampi Park Umag, Stella Maris, Savudrija, Finida nudijo 10% popust ne ceno osebe v terminih od odprtja kampa do 10. julija in od 22. avgusta do zaprtja kampa.

V kampih v Poreču – Zelena Laguna, Bijela Uvala, FKK Ulika in Puntica nudijo 5% popust na ceno osebe čez celo sezoni v primeru min. 4 nočitev.

Več informacij o kampih Plava Laguna dobite na www.istracamping.com

Avtokampi kartica - ugodnosti v kampih Plava Laguna - Avtokampi.si