Kamp Val Saline v Rovinju izboljšuje ponudbo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na severnem delu Rovinja leži odličen srednje velik kamp Val Saline, ki s svojo ponudbo na kampiranje vabi predvsem družine. Za sezono 2020 so pripravili nekaj novosti, ki bodo razveselile predvsem otroke.

Kamp Val Saline ima nekaj več kot 400 v terasah urejenih parcel, tako da je z večine lep pogled na morje. Posebnost tega kampa je, da so parcele v prvih dveh vrstah resnično skorajda na obali, tako da goste dan preživijo kar na svoji parceli, saj je do morja le nekaj metrov.

Plaža v kampu je prodnata, gostom pa so brezplačno na voljo ležalniki in senčniki. Nudijo tudi nekaj privezov za manjše čolne.

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice in v ponudbi imajo tri tipe hišic, ki se razlikujejo glede na velikost. Parom so namenjene manjše hišice za 2 osebi, družine pa se odločijo za večje za 4 ali 6 oseb.

Urejenost kampa Val Saline je na najvišjem nivoju, kar dokazujejo tudi nagrade in uvrstitev med najboljše kampe v Evropi npr. ADAC Superplatz. Gostom je na voljo tudi wellness center s savnami, jacuzzijem in lepotnim salonom.

Otrokom je na voljo lepo urejen animacijski center ter odlično igrišče s plezali. Zanimivo je tudi mini golf igrišče, športniki pa lahko uživajo na številnih igriščih od nogometa, odbojke, košarke, tenisa, badmintona ...

Novo v kamping sezoni 2020

Med novostmi v ponudbi je najbolj pomembna ogrevan zunanji bazen, ki dopolnjuje ponudbo kopanja. Z bazenom z ogrevano vodo želijo gostom omogočiti kopanje že spomladi in tudi jeseni, ko so temperature nekoliko nižje. Lokacija novega bazena je tik ob obstoječi naravni laguni in že obstoječem manjšem bazenu z morsko vodo. Otrokom je na voljo tudi vodni park z igrali.

V gornjem delu so zgradili nov moderen sanitarni objekt, ki je že deveti v tem kampu. Dodali so polnilnico za električna vozila, tako da bodo baterije hitreje polne.

Številni gostje na kampiranju radi kolesarijo, zato je še toliko bolj pomembna novost urejena kolesarska pot do mesta Rovinj. Tako s bodo lahko sedaj tudi družine varno odpeljale na kolesarski izlet.

Več informacij o kampu Val Saline v Rovinj dobite na - www.campvalsaline.hr