Kamp Polidor razvaja z novostmi in akcijsko ponudbo

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Polidor v Funtani so korona čas izkoristili za številne novosti in kamp razširili za 34 novih kamping parcel in 8 luksuznih mobilnih hišic Adria opremljenih s privatnim bazenom in jacuzzijem. Pripravili so akcijske ponudbe jesenskega in zimskega kampiranja ter najema mobilnih hišic.

Družinsko vzdušje v moderno urejenem kampu

Kamp Polidor je družinsko urejen kamp in eden redkih v Istri, ki ne leži tik ob morju. Kljub temu pa ima kamp svojo privatno plažo z beach barom, ki je odprta od junija do septembra do nje pa goste kampa pripeljejo kar z električnimi avtomobili.

Kamp je postal znan po urejenosti, modernem sanitarnem objektu z otroško igralnico in dodatno ponudbo, ki jo povezujejo s ponudniki lokalne hrane. Odprt je čez celo leto, tako da je zelo priljubljeno tudi zimsko kampiranje, predvsem pa krompirjeve in novoletne počitnice.

Ob urejenih kamping parcelah omogočajo tudi najem večjih glamping šotorov in manjših romantičnih lesenih hišic, ob klasičnih mobilnih hišicah pa imajo od letos tudi ene najboljših mobilnih hišic na Jadranu, ki so opremljene z bazenom in jacuzzijem.

Lokacija kampa Polidor je izvrstna za pohodniške in kolesarske izlete, saj je urejena pot od kampa do Poreča in Vrsarja. Za otroke je v bližini tudi zanimiv Dinopark, poleti pa vodni park Aquacolors z bazeni in tobogani.

Luksuzne mobilne hišice Adria

V kampu Polidor so klacičnim mobilnim hišicam tipa Comfort in Premium dodali še novo naselje, ki je urejeno v bližini recepcije.

Gre za luksuzne mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria Dom. Hišice so postavljene tako, da nudijo veliko intimnosti, za katero dodatno poskrbi živa meja med hišicami.

Vsaka od luksuznih hišic oz. vil ima na terasi lasten bazen in jacuzzi, dodana je stilska sedežna garnitura z ležalniki, v notranjosti pa dve spalnici - ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici in velik dnevni prostor s kuhinjo. Dodatno so pri bazenih uredili ogrevanje vode, tako da je kopanje možno tudi v hladnejših dneh, predvidoma decembra pa bodo namestili zaščitne kupole, tako da bo možno kopanje tudi v zimskih mesecih.

Odlična izbira za romantičen oddih ali družinsko uživanje.

Cene najema tako opremljene luksuzne mobilne hišice so odvisne od sezone in se v nizki sezoni pričenjajo pri 85 €, v glavni sezoni pa segajo cene tudi do 350 €.

Družinske mobilne hišice z jacuzzijem + psi dobrodošli

Za goste, ki v kamp pridejo s kužkom, so dodali še dve prostorni Family mobilni hišici s tremi spalnicami za 6 oseb in privatnim jacuzzijem na terasi.

Gre za največje mobilne hišice površine 40 m2, ki imajo dodatno še 20 m2 terase s sedežno garnituro, ležalniki in seveda jacuzzijem, tako da boste lahko cel dan uživali. Prostora je dovolj za eno ali dve družini ali družbo prijateljev, dodatno pa so v teh hišicah dobrodošli tudi kužki.

Cena najema mobilnih hišic z jacuzzijem je od 75 €.

Več prostora za kampiste

V kampu Polidor se je večkrat zgodilo, da niso mogli sprejeti vseh gostov, ki so želeli kampirati pri njih, saj so imeli le 50 parcel.

Novi del kampa vključuje 34 parcel opremljenih z elektriko in vodo. Nekaj parcel je tudi večjih, tako da bodo lahko sprejeli avtodome in prikolice daljše od 8 metrov, ob njih pa bodo uredili tudi prostor z žarom.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišici

Izkoristite akcijske ponudbe, ki bodo veljale v jesenskem in zimskem času, so pa v kampu Polidor pripravili tudi že prve ponudbe za sezono 2022.

Ponudbe veljajo tudi v času krompirjevih počitnic, za *novoletne počitnice pa so cene mobilnih hišic nekoliko višje.

> Kampiranje v terminu 13.9. – 15.4.

Ob predhodni rezervaciji parcele vam omogočajo kampiranje za 16 € - cena vključuje 2 osebi, otroke mlajše od 12 let, psa in parcelo z elektriko. Glede na zasedenost parcel je možno tudi zgodna prijava in pozna odjava iz kampa.

> Zimski kamping pavšal 1.10. – 5.4.

Preselite se na morje in uživajte pol leta v kampu Polidor po posebni pavšalni ceni 900 €. Cena zimskega pavšala vključuje 4 osebe, parcelo z elektriko za avtodom ali počitniško prikolico, wifi internet, dodatne osebe in pavšal za psa se doplača 130 €.

> Najem mobilne hišice Comfort in Premium 1.10. – 30.4.

Akcijska ponudba najema mobilne hišice v starem delu kampa. Gre za hišice za 4 – 6 oseb, ki imajo dve spalnici, kopalnico, kuhinjo in prostorno teraso. V hišicah Premium so dovoljeni tudi psi.

Cena najema mobilne hišice stane 48 € in vključuje tudi posteljnino in brisače, zaključno čiščenje se doplača 35 €.

> Zimski pavšal mobilne hišice 1.10. – 30.4.

Uživajte na morju tudi pozimi. Kamp Polidor omogoča zimski najem mobilne hišice za teden, 14 dni ali kar cel mesec. Na voljo so hišice tipa Comfort in Premium.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe v terminu od oktobra do konca aprila za 7 dni je 245 €, za 14 dni 462 € in za 30 dni 540 €. Doplačilo zaključno čiščenje 35 € in turistična taksa.

> Zgodnje rezervacije za sezono 2022

Rezervirajte mobilno hišico, glamping šotor ali hišico na naslednje leto do 15.3. in privarčujte 15%. Velja za vse termine, razen za termin 6.6. - 19.6.

Več informacij o ponudbi kampa Polidor v Funtani >>