Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v kampu Omišalj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj na otoku Krku tudi letos ostaja odprt čez celo leto in za krompirjeve počitnice so pripravili pester počitniški program ter akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Omišalj, otok Krk, krompirjeve počitnice - Avtokampi.si

Kamp Omišalj sodi med najboljše kampe na Kvarnerju in ob hrvaški obali. Ob zalivu so urejene kamping parcele in moderne mobilne hišice, ki so zaradi sončne lege še posebej primerne za jesensko kampiranje.

V kampu imajo otroška igrala, otroci pa se najbolj razveselijo mini ZOO, ki je urejen ob kampu in kjer vidijo konje, prašičke, ovce, koze, osle, goske, želve, zajčke… V kampu deluje restavracija in tudi konoba ob morju, odprta je tudi trgovina. Imajo tudi bazen, vendar pa ni ogrevan, tako da bo za najbolj vroče bolj primerno kopanje v morju.

Lokacija kampa Omišalj je zanimiva za kolesarjenje in ogled zanimivih krajev na otoku npr. ogled mostu Krk s plaže pod mostom, kraške jame Biserujka, ki je odprta še v oktobru med 10-15h, ali pa greste na pohod po delu otoške pohodniške poti Camino Krk, ki poteka mimo kampa. Več o pohodniških & kolesarskih poteh v okolici Omišlja >

Priporočamo tudi ogled krajev Omišalj (lahko se gre kar peš iz kampa), Vrbnik (znano vinogradniško območje), Malinska (nov Interpretacijski center pomorske dediščine »DUBoak«), Baška (lepa plaža, možnosti sprehodov, Baška plošča, ki je eden prvih spomenikov hrvaškega jezika z vklesanim napisom v hrvaščini ter s pismenkami glagolice) in mesto Krk, kjer si ogledate stari del mesta s katedralo in obzidjem.

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic

V tednu od 28. oktobra do 6. novembra bo v kampu Omišalj vsak dan potekala animacija.

Organizirali bodo različne športne aktivnosti (mini golf, balinanje, šah, pilates, namizni tenis, lokostrelstvo), ogled živali, rezanje buč, pekli bodo palačinke, kostanj …

Vrhunec dogajanja bo v soboto, 29. oktobra, ko bo v večernih urah potekala Halloween zabava, zato ne pozabite prinesti zanimive kostume.

Akcijska ponudba kampa Omišalj

2 osebi kampirata že za 22 €

Cene kampiranja 2 oseb na parcelah ob morju so od 32 do 36 € + taksa.

Kampiranje z Avtokampi kartico pa na parceli Gold ali Silver pa stane 22 € za 2 osebi, psa in parcelo z elektriko.

Otroci mlajši od 12 let kampirajo brezplačno, starejši pa doplačajo 7 €.​

Najem mobilnih hišic že od 54 €

Kamp Omišalj omogoča najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb. Večina hišic je opremljenih z dvema spalnicama, nekaj pa je tudi večjih s tremi spalnicami.
Lokacija hišic je tik ob morju oz. tiste cenejše so od obale oddaljene 100 – 150 m.

V akcijski ponudbi, ki velja do 6.11., so ceno najema mobilnih hišic znižali za 10%, v ceni je vključeno tudi zaključno čiščenje, posteljnina in brisače. Minimalno bivanje 2 noči.

Cena najema hiške za do 4 osebe je od 54 – 57 €, hišice v prvi in drugi vrsti ob morju pa stanejo 79 – 88 € na noč. Doplačilo za dodatno 5. ali 6. osebo je 8 €.

Rezervacije parcel in hišic - www.campingomisalj.com

Več o turistični ponudbi kraja Omišlja > www.visit-omisalj-njivice.hr

Visit Kvarner > www.kvarner.hr

Visit Kvarner - Avtokampi.si