Kamp Njivice z akcijo vabi na dopust na otok Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Njivice z otoka Krk sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in je prejemnik nagrade Naj kamp Adria. Na zgodnje rezervacije do konca februarja nudijo 10% popust na kampiranja, najema mobilnih in glamping hišic.

Otok Krk med kampisti sodi med najbolj priljubljene ob hrvaški obali. Prva prednost je bližina in povezanost z mostom s celino, druga pa ugodna klima, lepe plaže ter bogata dodatna ponudba.

V kampu Njivice omogočajo kampiranje na prenovljenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo. Odločite se lahko za bolj senčne ali bolj sončne parcele ob morju, lani pa so v gornjem dleu uredili tudi veliko otroško igrišče z manjšim otroškim bazenom.

Udobne počitnice nudijo z najemom modernih mobilnih hišic, od katerih imajo hišice ob morju tudi privaten bazen. Nekaj mobilnih hišic je namenjenih tudi večjim družinam oz. skupinam prijateljev, saj so opremljene s tremi spalnicami za dve osebi. Novost so tudi romantične mobilne hišice za 2 osebi.

Od lanskega leta pa v neposredni bližini kampa Njivice omogočajo tudi najem glamping vil Marbera Flora. Hišice so dizajnersko opremljene z velikimi steklenimi površinami, kar omogoča povezanost dnevnega prostora in terase. Vsaka hišica ima ločen spalnim del in kopalnico, postavljene pa so v naravno okolje le 100m od morja. Na voljo je več različnih tipov vil primernih za pare in družine, saj lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb.

Kamp Njivice ima super lokacijo, saj je urejen ob robu turističnega kraja. Tako so gostom na voljo urejene plaže, lahko pa se odločijo tudi za manj obljudene kotičke ob morju. V samem kampu je lepo urejena tudi pasja plaža.

Letos so dokončali celotno območje okoli lani postavljenega otroškega bazena in dodali še eno otroško igrišče, tako da je ta del resnično namenjen družinam.

Kaj početi v Njivicah

Mesec maj bo v Njivicah namenjen festivalu FesTra tradicije in starih običajev na otoku Krku. Tri vikende: 10. do 12., 17. do 19. in 24. do 26. maja, boste lahko spoznavali lokalne plese, glasbo, običaje in gastronomske specialitete.

Iz Njivice je nekaj lepih kolesarskih poti po otoku, lahko pa se odločite tudi izlet do naravnega jezera in na najvišji hrib na otoku – Obzova nad Punatom (569m). V bližini je tudi urejen zanimiv in adrenalinski zipline Edison.

Akcijska ponudba kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping vil

Kamp Njivice bo v sezoni 2019 odprt od 5. aprila do 5. novembra in v določenih terminih nudi dodatne popuste.

Cenejše kampiranje s kamping kartico

Akcija kampiranja z 10% popustom (min 2 noči) velja za vse parcele v termine 5.4. – 9.6., vendar je potrebno rezervacijo narediti do 15.3.

Lahko pa se odločite tudi za akcijo kampiranja z našo kamping kartico, ki nudi posebno ceno 18 € za 2 osebi in parcelo Gold ali Standard z elektriko in vodo. Ta cena velja v terminih 5.4. – 9.6. & 1.9. – 5.11. Dodatno velja tudi akcija plačate 6, bivate 7 noči oz. 12=14. V terminu 9.6. - 1.7. velja 10% na ceno osebe, v terminu 1.7. - 1.9. pa 5% - velja ob plačilu z gotovino.

Cenejši najem mobilnih hišic in glamping vil

Za najem mobilnih hišic in glamping vil Marbera Flora do 15. marca nudijo 10% dodatnega popusta, ki veljajo v terminih bivanja 5.4. - 30.6 (vsaj 2 noči).

Ob otovoritvi kampa 5. - 6. aprila so pripravili paket bivanja in posebne  »show cooking« večerje v restavraciji hotela Beli kamik. Otroci bodo deležni tudi zanimive animacije.

Za velikonočne praznike 18. – 22. aprila so pripravili praznično animacijo, velikonočni zajtrk in večerjo ter izobraževalni pohod do naravnega jezera v bližini kampa.

Družinam nudijo posebne pakete, ki vključujejo pijačo in darilo dobrodošlice za otroke, popust na izlete, 1 x gratis in 1 x 50% popust na kosilo v piceriji Bukaleta.

Več informacij o ponudbi kampa NJivice izveste tudi na www.kampnjivice.com