Fotogalerija - Kamp Lopari ima nove kamping parcele in mobilne hišice ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Lošinj je pri kampistih priljubljena destinacija, Slovenci pa zelo radi obiščemo oba kampa v Nerezinah – Rapoča in Lopari. Objavljamo prve fotografije letošnjih novosti v kampu Lopari

Nove parcele, mobilne hišice in športna igrišča

Kamp Lopari je za letos pripravil kar nekaj novosti, žal pa je v teku del prišlo do virusne krize in dela so se zavlekla še v poletje. Na kampiranje v Nerezine rade prihajajo predvsem družine, saj je plaža v kampu kombinacija peščene in prodnate, ob plaži je tudi nekaj dreves, ki dajo prijetno senco, letos pa so ponudbo dopolnili z novimi igrišči.

Na levem delu kampa so ob morju uredili nove kamping parcele Premium in jih opremili z elektriko in vodo. Tik ob morju je 76 novih parcel, 50 - 100m od morja pa še 75.

V planu je bila izgradnja še enega sanitarnega objekta, vendar je spomladanska zaustavitev del kriva, da je prišlo do zamude, tako da sanitarije še vedno niso odprte.

Na desnem delu kampa so prav tako ob morju postavili mobilne hišice Surf beach Village (20 kom) v osrednjem delu pa zamenjali 14 starih mobilnih hišic z novimi.

Mobilne hišice v kampu Lopari so moderno opremljene in z dvema spalnicama nudijo dovolj prostora za 4 – 6 oseb. Hišice imajo tudi dve kopalnici, kuhinjski del pa je dodatno opremljen s pomivalnim strojem. Najboljši kotiček za uživanje pa nudi prostorna terasa s sedežno garnituro in ležalniki ter pogledom na morje.

Kamp Lopari je prijazen do kužkov, za katere imajo urejeno pasjo plažo, na voljo je tuš za pse, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hiškah.

Za otroke so pripravili še več zabave – ob urejenih igralih so letos v kampu zgradili še atraktivno mini golf igrišče in dve večnamenski športni igrišči. Dodali so tudi osvetlitev, tako da je uporaba igrišč možna tudi v večernem času.

Popusti na Avtokampi kamping kartico

Imetniki naše kamping kartice imajo v kampu Lopari dodatne ugodnosti. V terminu glavne sezone 20.6. – 22.8. velja 5% popust na ceno osebe, v terminih nizke sezone (10.4. – 20.6. & 22.8. – 12.10.) pa nudijo posebno ceno - za kampiranje 2 oseb na parcelah Standard in Superior računajo samo 16 €, če pa boste kampirali bliže morja, pa nudijo 10% popust na ceno osebe.

Več o kampu Lopari - https://losinia.hr