Kamp Lavanda v Orebiću na Pelješču je odprt

Datum objave
Kategorija
Statistika

V bližini Orebiča že nekaj let deluje moderen kamp Lavanda, ki od 18. maja ponovno vabi goste na kampiranje na Pelješac

Gre za izredno moderno urejen kamp s terasastimi parcelami in lepo urejenim ter najbolj senčnim delom namenjenim šotoristom. V letu 2019 je bil kamp Lavanda nagrajen kot najboljši manjši kamp na Hrvaškem.

NOVO – Za letošnjo sezono so uredili nekaj novih parcel direktno na plaži, na novo uredili vse tri plaže, glavno, nudistično in plažo za ljubitelje hišnih ljubljenčkov. Nasadili so tudi novo zelenje in dodatna drevesa.

Ob morju so postavili tri nove mobilne hišice in štiri hišice opremili z masažnimi bazeni - jacuzziji. O pogledu ne potrebujemo posebno izgubljati besed, ker se celotni kamp Lavanda nahaja na hribčku in ima tako vsaka hišica in vsaka parcela prekrasen pogled na otok Korčulo.

Kamp ima dva velika iz zelo moderno urejena sanitarna objekta. V sanitarijah so na voljo tudi družinske kopalnice, kopalnica za invalide, pralne stroje, tuš za pse...

Že do sedaj so imeli najvišje standarde pri čiščenju sanitarij, sedaj pa bo večkrat dnevno poskrbeli za dodatno razkuževanje. Enako bo tudi z mobilni hišicami, ki bodo po klasičnem čiščenju pred prevzemom vse tudi razkužene.

Vabljeni vsi imetniki kamping kartice Avtokampi.si za katere velja posebna akcija: 18€ za 2 osebi + 1 hišni ljubljenček (na parcelah: standard, comfort in premium) z elektriko in vodo v terminih od 18.5. do 15.07. & od 1.9. do 15.11. V glavni sezoni je popust 5% ob plačilu z gotovino.

Za vse ljubitelje mobilnih hišic pa velja za rezervacije do 1.6. dodaten popust 10%.

Več o kampu Lavanda na Pelješcu - www.lavanda-camping.com