Odpira se kamp Lanterna Premium Resort pri Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping sezona na Hrvaškem se pričenja in od petka, 23. aprila, bo odprtih večina kampov, med njimi tudi kamp Lanterna Premium Resort. Pripravili so akcijo kampiranja z Avtokampi kartico, omogočajo pa tudi cenejši najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

Kamp z odlično dodatno ponudbo

Kamp Lanterna Premium Resort se odpira ravno ob pričetku prvomajskih počitnic v Sloveniji. Gre za enega največjih in najbolje opremljenih kampov, ki se razteza ob 2 km dolgi raznoliki obali. Osredji del plaže ima mivko, preostali pa je kombinacija prodnatih zalivov in kamnitih delov.

Kamp ima bazene z ogrevano vodo in če bo vreme omogočalo, bo nekaj bazenov odprtih že konec aprila. Po kampu je urejena kolesarska in sprehajalna pot, številna športna in otroška igrišča, skate park, pustolovski mini golf, animacija za najmaljše in tudi prostor za najstnike.

Tudi letos je v kampu poskrbljeno za najvišjo stopnjo varnost in čiščenja, celoten sistem ukrepov pa so nadgradili "V-care garancijo", ki nudijo brezplačno odpoved rezervacije ali spremembo termina. Gostom nudijo tudi cenejše covodi-19 testiranje za potrebe povratka domov. Novost je tudi možnost dostave hrane iz trgovine ali restavracije direktno na parcelo ali hišico.

Kampiranje, mobilne hišice in glamping šotori

Ljubiteljem kampiranja so na voljo številne lepo urejene parcele opremljene z elektriko in vodo, ob katerih so moderno urejene sanitarije. Določeni deli so tudi bolj sončni in tako primernejši za pomladansko kampiranje.

Mobilne hišice v kampu Lanterna so postale priljubljene tudi pri tistih, ki so prej hodili v hotele. Gre za moderno opremljene in klimatizirane hišice z lastno kuhinjo, kopalnico, dvema ali tremi spalnicami in veliko teraso. V kampu Lanterna so postavljene v različnih delih kampa in lahko izbirate med pogledom na morje, lokacijo ob bazenu, športnem igrišču ali posebno naselje hišic za lastnike psov, ki je urejeno na koncu kampa. Te hišice imajo dodatno ograjeno dvorišče, tako da so psi lahko spuščeni, ob njih pa je tudi agility park, pasja trgovina in pasja plaža.

Za družine z majhnimi otroki pa so odlična izbira mobilne hišice v Maro Premium Village, kjer je celotno naselje prilagojeno zabavi otrok. Vse od igral, plezal do bazenov z ogrevano vodo imajo v tem delu.

Za nekoliko drugačne družinske počitnice pa priporočamo najem modernih glamping šotorov za 4 – 6 oseb, ki so podobno kot mobilne hišice opremljeni s svojo kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama.

Akcijska ponudba za prvomajske počitnice

Kampiranje z Avtokampi kamping kartico > 20 € za 2 osebi in psa na parceli Comfort z vključeno elektriko. akcija velja vse do 1. julija in tudi v jesenkih terminih od 1.9. do 3.10. Na ostalih parcelah npr. bliže morja je popust 7,5% na ceno osebe in parcele, v glavni sezoni pa 5%.

Cene najema mobilnih hišic za 4 – 6 oseb so konec aprila do 42 do 60 € - cena je odvisna od tipa in lokacije hišice.

Cena najema glamping šotorov za 4 do 6 oseb – cena najema od 40 do 45 €

Poskrbite za rezervacijo namestitve v odličnem kampu Lanterna Premium resort >> www.camping-adriatic.com