Kamp Kozarica - pravi kamp za družinske počitnice v senci borovcev

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kraju Pakoštane, ne daleč od bolj znanega Biograda, že vrsto let deluje odličen kamp Kozarica. Kampisti znajo povedati, da se na to lokacijo vrsto let vračajo zaradi dobrega vzdušja, veliko sence in urejenosti, do samega kraja pa vodi urejena obmorska pot.

Kamp Kozarica je malce drugačen, saj na dokaj majhnem prostoru gostom nudi kamping parcele, najem mobilnih hišic, počitniških prikolic in tudi nekaj apartmajev imajo v objektu blizu morja.

Kampistom je na voljo nekaj več kot 200 parcel, manjši del gornjega dela kampa pa je tudi neparceliran.

Parcele ob morju so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, v osrednjem delu pa z elektriko. Sanitarna objekta sta dva in večji je bil pred nekaj leti popolnoma prenovljen. V kampu je tudi trgovina, restavracija in lokal na plaži.

V Kozarici omogočajo najem več različnih tipov mobilnih hišic. Najbolj moderne so tiste v naselju Adria Village, ki leži na skrajni levi strani kampa. Gre za velike in prostorne hišice ob morju, kjer so na terasah postavili tudi žar in tuš ter v naselju zgradili manjši bazen.

V osrednjem delu kampa so na voljo tudi klasične hišice različnih velikosti. Parom so namenjene manjše hišice (12-18m2), družinam pa večje, ki so opremljene z dvema spalnicama ( 24 – 32m2) Vse mobilne hiške imajo svojo kopalnico in kuhinjo.

Plaža v kampu Kozarica je večinoma betonirana, za otroke pa imajo tri prodnate zalivčke, kjer je lažji vstop v morje. Na plaži je za najmlajše obiskovalce urejen še manjši bazen, lesena ladja in igrala.

Gostom v kampu omogočajo najem koles, lepo je urejeno igrišče za nogomet, odbojko in košarko. Celotna okolica je zanimiva za kolesarske izlete, lahko pa se tudi udeležite potapljaškega tečaja.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Kozarica omogoča imetnikom Avtokampi.si kamping kartice posebno ceno kampiranja 2 oseb – 18 €, ki velja v terminih 6.4. - 15.6. & 10.9. - 31.10.

Za najem mobilne hiške nudijo v terminih 8.4. - 21.6. in 31.8. - 31.10. ugodnost plačate 6, bivate 7 ali 12=14.

Več informacij o kampu Kozarica dobite na spletni strani www.adria-more.hr