Jesen in zima v kampu Istra Premium - Funtana

Datum objave
Kategorija
Statistika
5014 ogledov

Kamp Istra Premium Resort zagotavlja eno najboljših izkušenj jesenskega in zimskega kampiranja. Gre za popolnoma prenovljen kamp, ki je odprt čez celo leto in tudi izven glavne sezone nudi obilico animacije. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Jesensko kampiranje v Istri

Mi smo lani za krompirjeve počitnice obiskali kamp Istra Premium in bilo je odlično. Za otroke je veliko dogajanja v Maro Clubu, lahko se kopate v bazenu z ogrevano vodo ali pa greste na družinsko kolesarjenje po urejenih poteh ob morju.

Zato letos z veseljem povabimo vse, da pridete z avtodomi ali počitniškimi prikolicami na jesenske počitnice in uživajte ob morju. Na voljo so moderni sanitarni objekti, ki so tudi ogrevani. Za imetnike naše kamping kartice so pripravili posebno paketno ponudbo zimskega kampiranja 2 oseb že za 32 €.

Cenovno zanimiv je tudi najem modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Vse hišice imajo spalni del z eno, dvema ali celo tremi spalnicami, eno ali dvema kopalnicama, kuhinjo z dnevnim prostorom in veliko teraso. Nekaj mobilnih hišic ima tudi lasten bazen ali jacuzzi, vendar so te velikokrat že rezervirane. V hišica je omogočeno ogrevanje s klimatsko napravo, v določenih tipih hišic so dvoljeni tudi psi.

Preverite tudi posebno ponudbo daljšega najema mobilnih hiši za 14 ali 30 dni, ker so cene res ugodne - za 2 osebi že od 18 € na dan, za 4 osebe pa že od 22 €. V kampu imajo namreč odlično internetno povezavo (200/200 Mbit/s), kar omogoča tudi delo od doma in šolo na daljavo.

Odlična lokacija in dodatna ponudba

Istra Premium kamp leži na polotoku ob robu Funtane. Gre za moderno urejen kamp, ki nudi številne možnosti aktivnosti za celo družino npr. športno igrišče za košarko, nogomet in odbojko na mivki, pustolovski mini golf, ki vključuje najbolj pomembne znamenitosti Istre, veliko otroško igrišče z lesenimi igrali, manjši kolesarski park, notranje igralnice ...

Imajo tudi zunanje bazene z ogrevano vodo, tobogane in otroške bazene z igrali. V začetku oktobra so odprti še vsi bazeni, z nižjimi temperaturami pa običajno do začetka novembra pustijo odprt 25 m plavalni bazen, kjer je voda ogrevana na 26 °C, kar je povsem dovolj za kopanje.

V sklopu recepcije je za najmlajše urejena notranja igralnica, kar je še posebej dobrodošlo ob večernih urah, ko se otroci radi še malce igrajo. Za malce večje je na voljo tudi multimedijska igralnica, biljardna miza, namizni tenis, imajo pa tudi filmsko dvorano, kjer določene dni na sporedu risanke ali pa poteka dodatna animacija.

Okoli celotnega kampa je ob morju urejena sprehajalna pot, ki je zelo primerna tudi za tek in vožnje s poganjalci ali skiroji, sicer pa od kampa vodi lepo urejena pot ob morju vse do Vrsarja ali Poreča. Ker pot ne gre po glavni cesti je odlična tudi za družinsko kolesarjenje - v kampu omogočajo najem koles.

Gostom bo tudi v zimskem času na voljo manjša trgovina in pekarna, lahko pa izdelke naročite kar v Valamarjevi spletni trgovini Valfresco in izdelke vam dostavijo na parcelo ali v mobilno hišico.

Odprta bo tudi restavracija Grano Duro, kjer vas bodo razvajali z odličnimi picami, testeninami in ostalimi italijanskimi dobrotami.

Od 1.11. naprej bo gostom kampa na voljo tudi wellness v hotelu Valamar Diamant, ki je 10 minut vožnje od kampa in kjer imajo notranji bazen, savne in fitnes - v kampu bodo poskrbeli za brezplačen prevoz do hotela in nazaj v kamp.

Cene kampiranja od oktobra do aprila

V kampu Istra Premium so cene kampiranja zaradi bogate dodatne ponudbe nekoliko višje. Kljub temu nam je uspelo pridobiti odlično paketno ponudbo na Avtokampi kartico, ki vključuje 2 osebi, psa in parcelo z elektriko in vodo:

> v terminu 8.10. do 7.11. paketna cena 32 € na parceli Marine Comfort

> v terminu 7.11. do 31.3. paketna cena 32 € na parceli Bella Vista Comfort Mare

Otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno, doplača pa se prijava in turistična taksa.​

Lokacija parcel Marine Comfort je v osrednjem delu kampa, v neposredni bližini bazenov, osrednjega trga z restavracijo, otroškega in športnega igrišča ter recepcije z notranjo igralnico.

Za kampiranje na vseh ostalih parcelah nudijo v tem času 7,5% popust na ceno osebe in parcele.

Cene najema mobilnih hišic

Mobilne hišice Istra Premium sodijo med najboljše ob hrvaški obali in postavljene so v terasah, tako da je z večine lep pogled na morje.

Preverili smo najbolj ugodne cene najema mobilnih hišic v terminu krompirjevih počitnic od 23.-10. do 1.11. Najugodnejša cena je ob predhodni rezervaciji in plačilu, kar prinese dodatne popuste, tako da je cena mobilne hišice že od 55 €, kar pa je za tak kamp zelo ugodno:

Bella Vista Premium Camping Home (34 m2 za 4+2 osebi) – že 55 € na noč, s pogledom na morje 61 €

Marina Premium Camping Suite (39 m2 za 4+2 osebi) – najnižja cena 65 €

Bella Vista Premium Family Camping Home (38 m2 za 6+2 osebi – tri spalnice) – najnižja cena 68 €

Bella Vista Premium Camping Chalet (16 m2 za 2 osebi) – najnižja cena 49 €

Doplača se zaključno čiščenje in turistična taksa.

Mesečni najem mobilne hišice že od 540 €

Zaradi covida in želje gostov, da se v zimskem času "preselijo« na morje, so tudi letos kampu Istra Premium pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic za dolgo bivanje, ki velja od 1. oktobra do 30. aprila.

Cene 14 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 25 € na dan, hišice za 4+2 osebi pa od 30 € na dan. Cena je odvisna od točnega termina.

Za 30 dnevni najema mobilne hišice za 2 osebi pa boste plačali od 18 € na dan oz. za večjo hišico za 4+2 osebi pa od 22 € na dan. Mobilno hišico za 2 osebi najamete za cel mesec že za 550 €, za 4 osebe pa že od 650 € (odvisno od točnega termina in tipa hišice), kar vključuje vse stroške, doplača se samo zaključno čiščenje in turistična taksa.

Ta daljši najem so zanimivi termini v času šolskih počitnic npr. 14 dnevni najem mobilne hišice Marbello Premium Camping Home za krompirjeve počitnice, ko lahko izkoristite termin od 23. oktobra pa vse do 1. novembra, potem pa lahko pridete še naslednji vikend od 5. do 7. novembra – cena za večjo hišico za vseh 14 dni pa že od 503 €.

Več informacij o jesenskem in zimskem kampiranju v kampu Istra premium in rezervacije parcel ter mobilnih hišic uredite direktno na > www.camping-adriatic.com.

Datum objave
Kategorija
Statistika
5014 ogledov