Jesen in zima v kampu Istra Premium - Funtana

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Istra Premium Resort zagotavlja eno najboljših izkušenj jesenskega in zimskega kampiranja. Gre za popolnoma prenovljen kamp, ki je odprt čez celo leto in tudi izven glavne sezone nudi obilico animacije. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Jesensko in novoletno kampiranje v Istri

Mi smo lani za krompirjeve počitnice obiskali kamp Istra Premium in bilo je odlično. Za otroke je veliko dogajanja v Maro Clubu, lahko se kopate v bazenu z ogrevano vodo ali pa greste na družinsko kolesarjenje po urejenih poteh ob morju. Eden ogrevan bazen bo v sezoni predvidoma odprt vse do konca novembra.

Zato letos z veseljem povabimo vse, da pridete z avtodomi ali počitniškimi prikolicami na jesenske & zimske počitnice in uživajte ob morju. Na voljo so moderni sanitarni objekti, ki so tudi ogrevani. Za imetnike naše kamping kartice so pripravili posebno paketno ponudbo zimskega kampiranja 2 oseb že za 32 €.

Cenovno zanimiv je tudi najem modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Vse hišice imajo spalni del z eno, dvema ali celo tremi spalnicami, eno ali dvema kopalnicama, kuhinjo z dnevnim prostorom in veliko teraso. Nekaj mobilnih hišic ima tudi lasten bazen ali jacuzzi, vendar so te velikokrat že rezervirane. V hišica je omogočeno ogrevanje s klimatsko napravo, v določenih tipih hišic so dvoljeni tudi psi.

Preverite tudi posebno ponudbo daljšega najema mobilnih hiši za 14 ali 30 dni, ker so cene res ugodne - za 2 osebi že od 18 € na dan, za 4 osebe pa že od 22 €. V kampu imajo namreč odlično internetno povezavo (200/200 Mbit/s), kar omogoča tudi delo od doma in šolo na daljavo.

Odlična lokacija in dodatna ponudba

Istra Premium kamp leži na polotoku ob robu Funtane. Gre za moderno urejen kamp, ki nudi številne možnosti aktivnosti za celo družino npr. športno igrišče za košarko, nogomet in odbojko na mivki, pustolovski mini golf, ki vključuje najbolj pomembne znamenitosti Istre, veliko otroško igrišče z lesenimi igrali, manjši kolesarski park, notranje igralnice ...

Imajo tudi zunanje bazene z ogrevano vodo, tobogane in otroške bazene z igrali. Večina bazenov je odprtih do konca oktobra, če pa je vreme še lepo, ostane do konca novembra odprt plavalni bazen, kjer je voda ogrevana na 26 °C, kar je povsem dovolj za kopanje.

V sklopu recepcije je za najmlajše urejena notranja igralnica, kar je še posebej dobrodošlo ob večernih urah, ko se otroci radi še malce igrajo. Za malce večje je na voljo tudi multimedijska igralnica, biljardna miza, namizni tenis, imajo pa tudi filmsko dvorano, kjer določene dni na sporedu risanke ali pa poteka dodatna animacija.

Okoli celotnega kampa je ob morju urejena sprehajalna pot, ki je zelo primerna tudi za tek in vožnje s poganjalci ali skiroji, sicer pa od kampa vodi lepo urejena pot ob morju vse do Vrsarja ali Poreča. Ker pot ne gre po glavni cesti je odlična tudi za družinsko kolesarjenje - v kampu omogočajo najem koles.

Gostom je tudi v zimskem času na voljo manjša trgovina in pekarna, lahko pa izdelke naročite kar v Valamarjevi spletni trgovini Valfresco in izdelke vam dostavijo na parcelo ali v mobilno hišico.

Odprta bo tudi restavracija Grano Duro, kjer vas bodo razvajali z odličnimi picami, testeninami in ostalimi italijanskimi dobrotami.

Od 1.11. naprej je gostom kampa na voljo tudi wellness v hotelu Valamar Diamant, ki je 10 minut vožnje od kampa in kjer imajo notranji bazen, savne in fitnes - v kampu bodo poskrbeli za brezplačen prevoz do hotela in nazaj v kamp.

Cene zimskega kampiranja

V kampu Istra Premium so cene kampiranja zaradi bogate dodatne ponudbe nekoliko višje. Kljub temu nam je uspelo pridobiti odlično paketno ponudbo na Avtokampi kartico, ki vključuje 2 osebi, psa in parcelo z elektriko in vodo:

> v terminu 7.11. do 31.3. paketna cena 32 € na parceli Bella Vista Comfort Mare (južna stran kampa)

Otroci mlajši od 12 let bivajo brezplačno, doplača pa se prijava in turistična taksa.​

Za kampiranje na vseh ostalih parcelah nudijo v tem času 7,5% popust na ceno osebe in parcele.

Cene najema mobilnih hišic

Mobilne hišice Istra Premium sodijo med najboljše ob hrvaški obali in postavljene so v terasah, tako da je z večine lep pogled na morje.

Preverili smo cene najema mobilnih hišic v zimskem terminu. Najugodnejša cena je ob predhodni rezervaciji in plačilu, kar prinese dodatne popuste, tako da je cena mobilne hišice za 4 osebe že od 58 €, kar pa je za tak kamp zelo ugodno:

Bella Vista Premium Camping Home (34 m2 za 4+2 osebi) – že 58 € na noč, s pogledom na morje 64 €

Marina Premium Camping Suite (39 m2 za 4+2 osebi) – najnižja cena 67 €

Bella Vista Premium Family Camping Home (38 m2 za 6+2 osebi – tri spalnice) – najnižja cena 68 €

Bella Vista Premium Camping Chalet (16 m2 za 2 osebi) – najnižja cena 69 €

Doplača se zaključno čiščenje in turistična taksa.

Akcije za 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice - cene že od

Zaradi covida in želje gostov, da se v zimskem času "preselijo« na morje, so tudi letos kampu Istra Premium pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic za dolgo bivanje, ki velja od 1. oktobra do 30. aprila.

Cene 14 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 25 € na dan, hišice za 4+2 osebi pa od 30 € na dan. Cena je odvisna od točnega termina, tako da smo preverili termin od 25. decembra do 9. januarja, saj so vmes tudi šolske počitnice. Cena za skupno 15 nočitev pride za mobilno hišico za 2 osebi 384 €, za mobilno hišico za 4 osebe pa od 420 do 488 € (odvisno od tipa hišice)

Za 30 dnevni najema mobilne hišice za 2 osebi pa boste plačali od 18 € na dan oz. za večjo hišico za 4+2 osebi pa od 22 € na dan. Mobilno hišico za 2 osebi lahko tako najamete za cel mesec že za 550 €, za 4 osebe pa že od 650 € - cene veljajo tudi za novoletne termine, kar vključuje vse stroške, doplača se samo zaključno čiščenje in turistična taksa.

Več informacij o jesenskem in zimskem kampiranju v kampu Istra premium in rezervacije parcel ter mobilnih hišic uredite direktno na > www.camping-adriatic.com.