Ekipa Avtokampi.si želi lepe božično - novoletne praznike

Datum objave
Kategorija
Statistika

Končuje se za vse zelo nenavadno letos, ki je v naša življenja prineslo veliko sprememb. Vsi skupaj verjamemo, da bo leto 2021 bolj normalno in se bomo ponovno lahko s stiskom rok in objemom pozdravili na kampiranju.

Od marca naprej smo spremljali dogajanje v povezavi s koronavirusom, ukrepe glede prehajanja regij in državnih meja ter pomagali številnim z odgovori glede odprtja kampov ter možnostih kampiranja.

Kot smo napovedali, je kampiranje kot način preživljanje dopusta v naravi postalo še bolj priljubljeno. Vse več je tistih, ki bi radi uživali ob morju, jezerih in rekah, se tudi med dopustom odpravili na aktiven izlet in spoznavali nove kraje.

Pridružili so se nam številni novi ljubitelji kampiranja, našo brezplačno Avtokampi kamping kartico pa uporablja že več kot 40.000 kampistov. Ne pozabite si naložiti kartice za sezono 2021.

Ekipa Avtokampi.si želi vsem skupaj lepe božično – novoletne praznike. Preživite jih čim lepše v krogu družine, vstop v leto 2021 pa naj bo polno optimizma, da gremo kmalu spet na kampiranje.

Srečno!