Dva nova kampa v Sloveniji bosta odprta čez celo leto

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glede na povečano povpraševanje in tu možnost koriščenja turističnih bonov je zanimiva ponudba kampov po Sloveniji, ki so odprti čez celo leto. Letos bosta dva kampa na novo odprta tudi pozimi in sicer kamp Polje pri Dolenjskih Toplicah in kamp Korita ob reki Soči, v obeh pa je možno nočitev plačati tudi s turističnimi boni.

Zimsko kampiranje je priljubljeno predvsem pri lastnikih avtodomov, vse več pa je tudi počitniških prikolic, ki so opremljene z ogrevanjem, tako da lastnikom nudijo prijetno ogrevano nastanitev.

Kamp Polje – Dolenjske Toplice

Lepo urejen kamp z modernimi sanitarijami bo letos odprt čez celo leto. Ponudba je zanimiva zaradi bližine Term Dolenjske Toplice, saj gostom kampa nudijo 20% popust na kopanje. V okolici je tudi veliko možnosti sprehodov in kolesarskih izletov.

Kamp Polje je za imetnike Avtokampi kamping kartice pripravil posebno ceno v terminu 1.10. - 21.5.

> 13,50 € na noč za 2 osebi, parcelo, otroke in psa. Doplačilo 4 € za elektriko in 6,75 € za dodatno odraslo osebo.

Kamp Korita – Soča

Gre za odličen manjši kamp ob reki Soči, točno tam, kjer se pričnejo Mala korita Soče. Letos bo kamp prvič odprt pozimi, ko bodo na voljo kamping parcele in najem glamping hišic, dveh velikih apartmajskih hiš in družinskih sob.

Za goste, ki bodo prišli na kampiranje ali pa bodo prespali v glamping hiškah, bo odprt tudi ogrevan sanitarni objekt. Na voljo pa bo tudi uporaba kadi z vročo vodo.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi je 24 € + 4 € doplačila za elektriko, cene najema lesene glamping hišice od 59 €, sobe za 4 osebe od 69 in apartmajske hiše od 159 €.  Na kamping kartico nudijo 5% popusta.

Celo leto odprti kampi po Sloveniji

Pri nas je največ povpraševanja po zimskem kampiranju v termalnih kampih. Čez celo leto so odprti vsi kampi v domačih termah, ki omogočajo kopanje v notranjih bazenih in wellness.

Zaradi ugodne cene je zelo priljubljen kamp v Termah Lendava, sicer pa tudi preostali termalni kampi nudijo ugodnosti na Avtokampi kampi kartico npr. Terme 3000, Terme Olimia, Terme Čatež…

Za smučanje so zanimivi kampi Menina pri Mozirju, kamp Danica v Bohinju in kamp Špik v Gozd Martuljku, v dolini reke Soče pa še kamp Liza v Bovcu in kamp Koren v Kobaridu.

Za vse, ki tudi v zimskih mesecih ne morejo brez morja, pa sta na voljo odprta kampa Adria v Ankaranu, ki pozimi deluje kot postajališče za avtodome in kamp Lucija.

Spisek vseh slovenskih kampov odprtih čez celo leto >>