Dobrodošli v prenovljeni zimski Termalni rivieri Terme Čatež

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Terme Čatež je odprt čez celo leto in ob kampiranju nudi tudi najem mobilnih hišic. Pred krompirjevimi počitnicami so odprli prenovljeno zimsko Termalno riviero z notranjimi bazeni.

Kamp Terme Čatež je v izboru za Naj kamp Adria 2019 prejel nagrado za 3. najboljši večji kamp v Sloveniji, v izboru za Naj kopališče pa je njihova Termalna riviera prav tako osvojila 3. mesto.

Vabijo vas v prenovljeno zimsko termalno riviero, kjer so poskrbeli za nov in prijetnejši izgled recepcije kopališča, prenovljene garderobe, kjer so družinam namenili še večje in bolj funkcionalne kabine, nove tuše, omarice, sušilnike las in previjalne mize.

Že v lanski sezoni pa so dodatno prenovili prvi del notranjih bazenov, kjer so dodali tudi nekaj mediteranskega in tropskega vzdušja. Pridite uživat in zaplavajte v največjem razkošju pokritih bazenov v Sloveniji, ki se raztezajo na 2.300 kvadratnih metrom vodnih površin z raznovrstnimi atrakcijami, kjer bodo uživale vse generacije.

Kampiranje in najem modernih mobilnih hišic

V Terme Čatež lahko pridete samo na kopanje, lahko pa se odločite tudi za kampiranje, saj je kamp odprt čez celo leto. Dodatno nudijo še najem mobilnih hišic, v poletnih mesecih pa tudi bivanje v indijanskih šotorih in gusarskih hišicah.

Cena kampiranja v zimskem času je od 20,20 – 22,50 € na osebo (odvisno od lokacije parcele) oz. v novoletnem in poletnem terminu od 23,50 – 26,70 € na osebo. Doplačilo za uporabo elektrike na parceli je 4,50 €.

Kampiranje vključuje dva vstopa dnevno na poletno in enkrat dnevno 3 urni vstop na zimsko Termalno riviero.  Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo 10% popust na ceno osebe v primeru vsaj 2 nočitev.

Najem mobilnih hišic za 4+2 osebi

Če si želite malce bolj udobne počitnice, potem boste najeli mobilno hišico, ki nudi dovolj prostora za celotno družino. Hišice so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom s pomožnim ležiščem in teraso. Mobilne hiške so tudi ogrevane, psi pa žal niso dovoljeni.

Mobilno hišico lahko izven glavne sezone najamete že od 93 € - ta cena pe valja tudi med krompirjevimi počitnicami. V poletnih mesecih ali pa za novo leto so cene višje in sicer od 164 €. Cena najema vključuje  6 kopalnih kart za dvakratni vstop na bazene in tudi zaključno čiščenje. Na Avtokampi kamping kartico nudijo 5% popust na najem mobilne hiške.

Več informacij o ponudbi kampa Terme Čatež - www.terme-catez.si