Camping Orehek nudi popust na popravila baldahinov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pri Orehku v Domžalah že več kot 30 let skrbijo za popravila baldahinov, šotorov in druge platnene opreme. V septembru omogočajo 10% popust na vsa popravila.

Letošnja sezona kampiranja se počasi končuje in številni lastniki počitniških prikolic so žeCamping Orehek - popravila baldahinov - avtokampi.si pospravili parcele v kampih. Da pa bo kampiranje tudi drugo leto brezskrbno, vam svetujemo, da vsa morebitna potrebna popravila baldahinov in šotorov opravite že zdaj.

Najpogostejše težave so pri pokvarjenih zadrgah, šivanju zaščitnih mrež ali pa raztrganih delov baldahina. Za vsa šiviljska popravila baldahinov že več kot 30 let poskrbijo pri  Camping Orehek v Domžalah, kjer so strokovnjaki za take stvari. Ukvarjajo se tudi zamenjavo okenskih folij, podaljšanjem baldahina s senčnikom in predelavami predprostorov po vaši želji.

V septembru 2016 vam omogočajo 10% popust na vsa popravila baldahinov in šotorov.

Pri Orehku pa omogočajo tudi ročno čiščenje baldahinov, kamping kuhinj in senčnikov, ki ga izvajaj do konca oktobra. Pri njih očiščen baldahin pa lahko brezplačno pustite v hrambi do naslednje sezone.

Pohitite in že sedaj poskrbite, da se bo kamping sezona 2017 pričela z lepo očiščenim in popravljenim predprostorom. Več informacij o popravilih baldahinov dobite na spletni strani www.camp-ing.si

Camping Orehek - popravila baldahinov    Camping Orehek - popravila baldahinov