Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 6 od 6 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Gaveia in Avtokampi.si združujeta moči. Podarili smo prvomajski najem mobilne hišice

  Z novo kamping sezono prihaja tudi prava osvežitev in okrepitev. Avtokampi.si in podjetje Gaveia iz Novigrada sta združila moči. Verjamemo, da bomo na ta način ljubiteljem kampiranja in preživljanja aktivnih počitnic prinesli dodatne koristi, partnerskim kampom pa omogočili predstavitve na različnih tržiščih.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Sejem Alpe-Adria 2023: čas je za turizem in prosti čas od 15. do 18. februarja v Ljubljani

  Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bo od srede do sobote (15. - 18.2.), potekal že 33. turistični sejem Alpe-Adria, kjer se bodo predstavili številne destinacije, turistična društva, letos pa bo ponovno tudi nekaj kampov in glamping resortov predstavilo svojo ponudbo. Decathlon bo na sejmu uredil vasico šotorov, podjetje Matsport organizira srečanje overland vozil, na ogled pa bo tudi nekaj avtodomov in električnih koles.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  S kartico Diners Club se splača - podarjamo otroško smučarsko opremo

  Ljubitelji kampiranja smo aktivni čez celo leto in pozimi se radi odpravimo na sneg in smučanje. Ker pa so smučarske počitnice vsako leto dražje, iščemo različne akcijske ponudbe in možnosti obročnega plačila zimovanja ter nakupa smučarske opreme. To vam omogoča kartica Diners Club - tri naročnike kartice bomo obdarili z otroško smučarsko opremo trgovine As Sport Outlet.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Caravan Center Ljubljani vabi na Dneve odprtih vrat - 20. do 22. oktober

  Caravan Center Ljubljana vabi od četrtka do sobote ( 20. - 22. 10.) na tradicionalne jesenske Dneve odprtih vrat, ko bodo predstavili avtodome, počitniške prikolice in omogočili cenejši nakup opreme za kampiranje. Sodelujte v nagradni igri za praktične nagrade, dodatno pa izkoristite kupon za 25% popust pri nakupu enega izdelka Brunner.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra - S kartico Diners Club se splača

  Imetniki naše kamping kartice imajo dodatno ugodnost pri kartici Diners Club - brez plačila članarine za prvo leto članstva. Kartico enostavno naročite na spletu, nakupe doma ali v tujini pa lahko plačate tudi na obroke npr. tudi v trgovinah IKEA, Intersport, Merkur, Iglu... Sodelujte v nagradni igri "S kartico Diners Club se splača", v kateri bodo petim uporabnikom Diners Club kartice povrnili del nakupa.