Kamp Stobreč - Split podarja velikonočne počitnice ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Stobreč v Splitu vabi, da velikonočne praznike preživite v Dalmaciji in uživate v njihovem wellnessu. V nagradni igri kamp podarja kampiranje in najem mobilne hišice za 4 osebe.

Kamp Stobreč leži na južnem delu Splita, ki mu radi rečejo tudi dalmatinska prestolnica. Kamp je odprt čez celo leto, v času velikonočnih praznikov pa so pripravili posebno ponudbo kampiranja z brezplačno uporabo wellness centra s savnami in jacuzziji. Akcijska ponudba velja od 9. do 15. aprila.

V nagradni igri podarjajo velikonočne počitnice za 4 osebe - odgovorite na nagradno vprašanje pod novico in sodelujte v nagradnem žrebanju!

Od kampa Stobreč do centra mesta je urejena povezava z mestnim avtobusom, vozijo tudi taksiji, v primeru lepega vremena pa se lahko odpeljete tudi s kolesom. Aprila je običajno v Dalmaciji že zelo toplo vreme, tako priporočamo sprehod in ogled starega dela mesta z Dioklecijanovo palačo. Več o turistični ponudbi Splita - www.visitsplit.com

Spomladansko kampiranje že od 18 €

Gostom v kampu Stobreč nudijo lepo urejene kamping parcele opremljene z elektriko in vodo, otroška igrala in peščeno plažo. V kampu deluje restavracija s prostornim notranjim delom in odlično ponudbo jedi z žara in pic.

Imetniki Avtokampi kamping kartice lahko v terminih do 30.6. in po 1.9. kampirate po ugodnejših cenah. Tako velja paketna cena - 18 €, ki vključuje 2 osebi na parceli z vključeno elektriko. Za bivanje otrok od 5 do 12 let se v terminu velike noči doplača po rednem ceniku 2.80 € na noč, mlajši pa bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice ob morju

Kamp Stobreč omogoča tudi najem mobilne hišice – izbirate lahko med manjšimi za 2 osebi ali večjimi za 4 – 5 oseb. Vse večje hišice imajo kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico, dve spalnici in teraso. Manjše hišice za dve osebi nimajo kuhinje.

Cena velikonočnega najema mobilne hišice v Splitu za 2 osebi je 34 €, mobilna hišica za 4 – 5 oseb pa stane od 39 do 76 €. Cena je odvisna od lokacije in opremljenosti hišice.

Gostom z našo kamping kartico, ki bodo v velikonočnem terminu od 9. do 15. aprila najeli mobilno hišico za vsaj 3 noči, bodo dobili dodaten 10% popust!

Več informacij ter rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Stobreč - www.campingsplit.com

Nagradna igra kampa Stobreč

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na vprašanje do 12. marca in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: 2 nočitvi v mobilni hišici Comfort za 4 +1 osebo v velikonočnem terminu

  2. Nagrada: 2 kamping nočitvi za 4 osebe na parceli z elektriko v velikonočnem terminu

    Opomba: *doplačilo turistična taksa

Nagradno vprašanje: Kašno darilo čaka goste kamp Stobreč v velikonočnem terminu?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?