NAGRADNA IGRA - Hydro Flask za hladno, vroče in prijetno počutje tudi na kampiranju ali potovanju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Se vam je že zgodilo, da ste si pripravil pijačo za na pot, na koncu pa ugotovil, da je pijača že topla, pol nahrbtnika pa mokrega, ker pokrov plastenke ni dobro držal? Zdaj je tega konec, ker pri Hydro Flask imajo flaške in posodo, ki čez cel dan ohranjajo temperaturo in tudi držijo. V nagradni igri podarjamo dve praktični nagradi.

Hydro Flask je zelo priznana znamka, ki izdeluje visokokakovostne termične flaške in posode za ohranjanje temperature pijač.

Njihove flaške so izdelane iz nerjavečega jekla in so znane po dvojni steni izolacije, ki pijače ohranja hladne čez cel dan, toploto pa drži minimalno do 12 ur.

Poleg flašk za pijačo imajo v ponudbi tudi lončke, termovke in posodo za shranjevanje hrane, ki so prav tako izolirani in primerni za različne aktivnosti na prostem ali za vsakdanjo uporabo. Ker so izdelki Hydro Flask tudi estetsko zelo lepo narejeni, so zelo primerni kot darilo.

Izdelki Hydro Flask so priljubljeni med pohodniki, kampisti in športniki, saj so zanesljivi, trpežni, predvsem pa lahki. Poleg funkcionalnosti so na voljo v različnih velikostih in barvah, tako da lahko vsakdo najde nekaj za sebe.

Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaška za vodo.

Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh njihovih flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo pijače in drugih obrokov. Če se boste na izlet ali športne aktivnosti npr. tek ali kolesarjenje odpravili z zelo hladno pijačo že dopoldan, vam garantirajo podobno temperaturo tudi v popoldanskih urah.

Hydro Flask izdeki so odlični tudi kadar gre za ohranjanje toplote in sedaj boste lahko imeli toplo kavo vedno pri roki. Dobrodošlo je tudi to, da se zunanja stena lončka nikoli ne segreje. ​

Izbirate lahko med številnimi Hydro Flask izdelki npr. flaške za pijačo (klasično ali široko ustje), lončke za kavo, lončke za otroke in pa posode za hrano v različnih velikostih in v številnih barvah.

Posode za hrano so zelo primerne tudi za otroke, ki so vsakodnevno vključeni v športne aktivnosti in jim predhodno starši pripravijo obrok za na trening.​

Za pohodnike in trail tekače, ki zahtevajo nizko težo opreme, imajo v ponudbi posebno serijo izdelkov Hydro Flask Lightweight Trail Series™, ki ima tanjše stene, kljub temu pa nič slabše izolacijske sposobnosti.

Vse flaške in posode Hydro Flask lahko perete tudi v pomivalnem stroju.

Hydro Flask izdelke najdete v vseh bolje založenih prodajalnah s športno opremo npr. Extreme Vital, Hervis, Bokal Sport, Rossi Sport, Proshop, Koala ...

V nagradni igri podarjamo dve lepi praktični nagradi Hydro Flask:

> termo flaška 32 Wide Flex Straw Cap Black - flaška narejena iz trpežnega 18/8 pro-grade nerjavečega jekla, v katero gre skorajda liter pijače, zato je primerna tudi za daljše športne aktivnosti

> termo posoda s pokrovom za hrano 1 Qt Bowl W. Lid Birch - nova oblika posod iz kolekcije Outdoor Kitchen, ki je še posebej primerna tudi za kampiranje. Lahko jo uporabite za tople ali hladne jedi, posoda pa bo poskrbela, da bo hrana ohranila temperaturo in ostala sveža.

Hydro Flask Slovenija podarja termo flaško in posodo

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na vprašanje do 10. maja 2024 in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: Termo flaška 32 Wide Flex Straw Cap Black

  2. Nagrada: Termo posoda za hrano 1 Qt Bowl W. Lid Birch

Po čem so znane flaške Hydro Flask?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?