Gaveia in Avtokampi.si združujeta moči. Podarili smo prvomajski najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Z novo kamping sezono prihaja tudi prava osvežitev in okrepitev. Avtokampi.si in podjetje Gaveia iz Novigrada sta združila moči. Verjamemo, da bomo na ta način ljubiteljem kampiranja in preživljanja aktivnih počitnic prinesli dodatne koristi, partnerskim kampom pa omogočili predstavitve na različnih tržiščih.

Počitnice v kampih so po covidu postale še bolj priljubljene, saj gostom omogočajo, da uživajo v svojem ritmu ne glede na to ali kampirajo ali uživajo v mobilnih hišicah. Ponudbo kampov želimo približati tudi tistim, ki so do sedaj mislili, da takšna oblika dopusta ni za njih.

Gaveia in Avtokampi.si

V nagradni igri Gaveia & Avtokampi.si smo podarili najem mobilne hišice v odličnem kampu Ježevac na otoku Krk. Pod novico objavljamo ime srečnega nagrajenca.

Avtokampi.si praznuje 15 let delovanja

Kamping portal Avtokampi.si verjetno ni potrebno posebej predstavljati. Letos praznujemo 15 letnico delovanja, ko smo iz lastne potrebe in v letu 2008 težko dostopnih informacij o ponudbi kampov, naredili spletno stran za vse ljubitelje kampiranja, ki jo letno obišče več kot milijon različnih uporabnikov.

V vseh teh letih smo pridobili podatke za več kot 500 kampov, dodali tudi postajališča za avtodome in še nekaj glamping resortov na območju Slovenije, Hrvaške, Italije, BiH, Srbije in Črne gore.

Zelo aktivni smo na družabnik omrežjih. Facebook stran Avtokampi in skupina Kampiranje je zakon imata skupno več kot 100.000 sledilcev, vsakodnevno objavljamo fotografije tudi na Instgramu in informacije na Twitter profilu.

Smo tudi organizator izbora Naj kamp Adria, v letu 2016 pa smo naredili še lastno Avtokampi kartico, ki nudi popuste v več kot 200 kampih, sedaj pa kartico uporablja že več kot 54.000 ljubiteljev kampiranja.

Vsa ta leta smo se trudili biti informativni, ažurni z informacijami, še posebej v covid času, ko smo trdili, da je kampiranje varno in smo poskrbeli, da ste bili ves čas obveščeni o vseh pomembnih podatkih.

Gaveia s tremi spletnimi portali

Podjetje Gaveia so v letu 2015 ustanovili naši prijatelji iz Novigrada, ki imajo veliko profesionalnih izkušenj v kamping turizmu in še več »digitalnega« znanja. Do sedaj so delovali predvsem na nemškem tržišču, z združitvijo pa je želja širitev tudi na druge države.

Znotraj podjetja delujejo trije spletni portali, katerim se sedaj pridružuje tudi Avtokampi.si:

> AdriaCamps portal o ponudbi kampov na Hrvaškem in v Italiji

> MeinMobilheim / My-mobilehome portal za najem mobilnih hišic na Hrvaškem in v Italiji

> VillasGuide portal za najem vil na Hrvaškem, v Italiji, Franciji in Španiji

Skupaj v novih projektih

S poudarkom na rasti in razvoju je naš skupni cilj dodana vrednost za ljubitelje kampiranja.

Širjenje vsebine na vseh portalih s ponudbo kampov v Sloveniji, tako da bodo lahko gostje hitro in enostavno uredili rezervacijo kamping parcel ali mobilne hišic. Povezovanje vsebine med portali, sodelovanje s turističnimi destinacijami na področju ponudbe aktivnih počitnic (kolesarjenje, pohodništvo, adrenalinski športi ...)

Želja je, da skozi skupno delo in kakovostne informacije na kampiranje v Slovenijo, na Hrvaško in v Italijo povabimo še goste iz drugih držav npr. Poljske, Češke, Slovaške ...

Ugodnosti Avtokampi kartice v sezoni 2023 ostajajo enako kot prejšnja leta in kartica ostaja brezplačna. V bodoče pa bo kartica dostopna uporabnikom vseh portalov, želja pa je, da bo ob ugodnostih v kampih omogočimo tudi popuste v drugih namestitvah npr. najem mobilnih hišic in počitniških vil ter pri drugih turističnih ponudnikih npr. pri ogledih znamenitosti, outdoor aktivnostih, zabaviščnih parkih ipd.

Na prvomajske počitnice z Gaveia in Avtokampi.si

Otok Krk je zelo priljubljena destinacija in za prvomajske počitnice bodo odprti že vsi kampi na otoku. Med najboljše sodi Valamarjev kamp Ježevac, ki navduši z lokacijo v bližini mesta in dodatno ponudbo, ki vključuje tudi otroško igralnico, animacijo in bazen z ogrevano vodo, tako da bo možno tudi kopanje.

V nagradni igri smo podarili najem mobilne hišice za 4 osebe v kampu Ježevac Premium v času prvomajskih počitnic. Srečni nagrajenec je:

Matjaž Sova - Ljubljana

Čestitamo! Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščen po elektronski pošti.