Nagradna igra - S kartico Diners Club se splača

Datum objave
Kategorija
Statistika

Imetniki naše kamping kartice imajo dodatno ugodnost pri kartici Diners Club - brez plačila članarine za prvo leto članstva. Kartico enostavno naročite na spletu, nakupe doma ali v tujini pa lahko plačate tudi na obroke npr. tudi v trgovinah IKEA, Intersport, Merkur, Iglu... Sodelujte v nagradni igri "S kartico Diners Club se splača", v kateri bodo petim uporabnikom Diners Club kartice povrnili del nakupa.

Pridružite se klubu ugodnosti in postanete imetnik tudi za ljubitelje kampiranja zelo uporabne kartice Diners Club. Ne gre za klasično kreditno kartico, saj za pridobitev kartice ne potrebujete menjati banke.

Nakupa kamping opreme, plačilo dopusta ali opreme za dom na obroke

Kampiranje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji ali drugje po tujini enostavno plačate z Diners Club kartico, stroške dopusta pa enostavno razdelite na več obrokov. Za plačila v Sloveniji na 36 obrokov, za plačila v tujini pa na 12 obrokov.

Enako lahko kartico uporabite za plačilo pavšala ali nakup kamping opreme, strošek pa porazdelite na daljše časovno obdobje.

Med prodajnimi mesti, kjer lahko uporabite kartico Diners Club in plačilo na obroke je tudi trgovina IKEA v Ljubljani, trgovine Merkur, trgovine s športno in kamping opremo Intersport (samo za spletne nakupe) in Iglu, trgovine s športnimi oblačili Andraž in trgovina s športno opremo, oblačili in prehrano Polleo Sport.

Pridobite kartico enostavno in prvo leto brez članarine > le s klikom na kartica Diners Club.

Nagradna igra S kartico Diners Club se splača

Sodelujte v nagradni igri, v kateri bo petim uporabnikom kartice Diners Club povrnjen del nakupa. Sredi junija bomo podarili nagrade:

> 1 x 100 €

> 4 x 50 €

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo preko obrazca na naši spletni strani naročili Diner Club kartico (prvo leto brezplačna članarina) do 11. junija 2021. Nagrajenci imajo čas za nakup en mesec po končani nagradni igri, do 11. julija 2021.