Kamp Straško razveseljuje z akcijsko ponudbo in podarja 7 dnevne počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pag sodi med enega najbolj priljubljenih kampov za družinsko kampiranje. Pripravili so odlično jesensko akcijo kampiranja z Avtokampi kartico, v nagradni igri pa smo podelili tedensko kampiranje.

Kamp Straško priporočamo vsem, ki si želijo nekaj več dogajanja od športa do animacije in bazenov, lepo plažo in veliko sence hrastovih dreves, v bližini je tudi Novalja. Kamp je odprt od sredine aprila do drugega vikenda v oktobru.

V nagradni igri kampa Straško smo podelili lepo nagrado  - tedensko kampiranje za 4 osebe. Pod novico objavljamo ime srečnega nagrajenca.

Straško sodi med tiste kampe, kjer lahko parkirate vozilo za celoten dopust, saj v kampu najdete vse kar potrebujete od trgovin do restavracij in lokalov, imajo tudi veli športni center z igrišči za nogomet, tenis, odbojko in od letos tudi padel (najem loparjev in žogic je možno v kampu). Imajo tudi mini živalski vrt in možnost jahanja konj.

Posebnost kampa je odlična animacija, ki vključuje vse družinske člane, pogosto pa je tudi tematsko obarvana. Pripravijo tudi kino večere, živo glasbo in tudi Wine and Art prireditve, ko udeležence ob kozarčku vina učijo risanja.

Plaža v kampu je prodnata z mivko v morju, tik ob plaži pa je na voljo tudi veliko sence. Ob robu kampa je tudi Aquapark z napihljivimi igrali, surf center, na levi in desni strani pa je lepo urejena pasja plaža.

Kampiranje, mobilne hišice in glamping šotori

Če se boste odločili za kampiranje, potem so vam v kampu Straško na voljo številne senčne in zelo velike parcele, ki so urejene vzdolž 2 kilometra dolge prodnate plaže. Zaradi odlične sence v kamp Straško na dopust zelo rade pridejo tudi družine z majhnimi otroki

Vse parcele so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, gornji del kampa pa je neparceliran. V času izven glavne sezone nudijo tudi posebne akcijske cene na Avtokampi kartico, kar se splača izkoristit, ob pričetku oz. koncu sezone tudi otroci stari od 7 do 12 let kampirajo brezplačno.

Mobilne hišice so postavljene večinoma na desnem delu kampa, nekaj pa jih je tudi na levi strani. V osrednjem delu kampa, so v bližini morja hiške, ki so jih postavili lansko leto, tako da so zelo moderno opremljene in z velikimi terasami.

Vse mobilne hiške v kampu Straško so za 4 – 6 oseb, površine 32 do 34 m2. Večinoma imajo dve spalnici, 10 hišk ima tri spalnice, dodatno pa so 3 hišice s tlorisom prilagojene za invalidne osebe.

V gornjem delu kampa, levo od recepcije, je tudi nekaj modernih glamping šotorov za 2, 4 ali 6 osebe slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Akcija na kampiranje

Avtokampi kartica nudi posebne ugodnosti v kampu Straško, kjer bodo jesensko akcijo pričeli že 26. avgusta:

> Akcijska cena 23 € za 2 osebi in psa na parceli Gold ali na neparceliranem delu z vključeno elektriko + bivate 7, plačate samo 6 nočitev ali 14=12 v terminu 26.8. – 8.10. 2023

> 5% popust na ceno osebe na parcelah Gold ali neparceliranem delu v terminu 1.7. do 26.8.

Več o kampu Straško > www.campingstrasko.com

Nagradna igra kampa Straško

Nagrado: 7 dnevno kampiranje v kampu Straško za 4 osebe prejme*:

Robert Žefran, Metlika

Čestitamo! Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščen po elektronski pošti.

*nagrada velja do 30.6. 2024 glede na proste razpoložljive namestitve in ne velja za prvo vrsto ob morju ali lux parcele.